dün ilk kontrolüme gittim. Naci Bey'e, "siz bana ne yaptınız böyle, çoook mutluyum, çok!" dedim. benim işim bu, karşılığını aldım falan dedi. bu mutluluğun maddi karşılığı yok dedim. çok şaşkındım o gün. öyle ki, soracaklarımın hepsini bile soramadım. muayene etti, her şey yolunda dedi. çok rahatladım. dikişlerimi aldı. kendimi hareketsiz bıraktığım için ağrım çoktu. kollarımı kaldırdı. kollarım bedenime dikilmiş gibi gerildi koltuk altlarım. hareket önerdi, hareketsiz bırakma kendini dedi. her şey serbest, yüzüstü de yatabilirsin dedi. (dün geç saatte duş aldım. sporcu sütyenine de geçtiğim için ağrılarım epey geçti. yok denecek kadar azaldı.
dolaba uzanıp tabak alamıyordum bile kendimi kastığım için. bugün dolaba da uzandım. çamaşır da astım. biraz kasılarak da olsa yan yatabildim.
muayene koltuğuna oturup karşımda "yeni ben"i görünce bir kez daha uçtum havalara.evde yeterince coşamıyorum maalesef. evde kimse yoksa ve KALEMim de telefondaysa bir güzel şımarıyorum. :119:
sonraki muayenem eylül sonu gibi olacak. ne haftasını ne saatini sordum. malum, ayaklarımın altında buz vardı ve kayarak gittim sütyen almaya.
bu arada bu yaşımda sütyen ölçümü de öğrenmiş oldum. 32 C
önceden 195te karar kılınmış. Naci Bey'le tekrar görüşmüştüm. utana sıkıla sormuştum küçük olacak sanki... demiştim. sonra 320 de karar kıldık. iyi ki de söylemişim. göğüslerimin boyutundan memnunum.
hastasıyla iletişimi olan bir doktor Naci Bey...
bir senede kim bilir kaç bayanı yaşama döndürüyor bu ameliyatlarla. iyi ki var ve iyi ki tanıdım ben de Onu.
yaprak yazsın canım ama ben de yazmadan geçemeyeceğim. 17 temmuz daha ne ki geçen salı daha 1 hafta bile olmamış,boşuna sıkıyorsun canını,daha ödemli,şiş ve yukarıda olan gögüslerin için kendini üzüp küçük oldu diy düşünme,daha onlar aşağı inecekelr,aşağı inerlken şekillenip daha dolgun bir görüntü alacakalr ve ben eminim ki bir 6 ay sonra bunlar benim gözüme nasıl küçük geldi diyeceksin
zulkut hiç öyle olcagını zannetmiyorum kalem çünkü herkesin söyledigi bişey bi 6 ay 1 sene flan geçince ödemlerin geçmesiyle küçülüyor..ve gerçekten hiç istedigim gibi olacagını zannetmiyorum benim istedgimden hayli küçük çünkü..çok çaresizim naoacagmı bilmiyorum..ikinci bi ameliyat için para isteyebilirler ve ben onu veremem asla ilki için annem kredi çekmişti çünkü ..çok mutusuzm gerçetken ölmek istiyorum yani o kadar mutsuzum yapragınkini görmedim ama o 320 cc den çok memnun oldgnu söylemiş onunkisini çok merak ettim ..acaba o çok büyük istemiyor muydu..aslında ben de öyle kocaman hava da istemiyorum benim istedigim gerçekten orantlı bi byklüktü aslında doktoruma da gayet iyi tarif etmiştim ..ya bilmiyorum çok çaresizim gerçekten ikinci bi ameliyat bana zararlı olmaz mı yani nolcak bilmiyorum offf offf
Cnm sana özel mesaj attım mesaj kutun dolu galiba.
hayır ama 100 özel mesaj gerekiyo cevap vermem için..seni anlıyorum ama ben senden daha kötü durumdayımdır belki..ben hep hayal ettim hayalimle mutlu oldum..bunun için şu sıralar durumumuz çok iyi olmasa da babamdan gizli annemle kredi çektik birsürü şey göze aldım ve sonuç hayal kırılığı ..şuanda bile aglıyorum bilmiyourm kim anlar beni..ben amelyattan sonra mutlu olmayı beklerken şimd daha kötüyüm.hayal edicek bieyim de kalmadı..başka sıkıntılarım da var zaten..ben düşünyordumki memelrim istedgim gibi olursa en azından mutlu olur başka şeyleri pek takmam..ama herşey çok kötü ölmek isticek durumdayım şuan da..hiç şansım yok bunu bi kez daha görmüş oldum çok çaresizim ..doktorumu aradı annem doktor gelsin konuşalım demiş..kesin yine aynı şeyleri sölcek..bana daha büyük olmazmış yapay dururmuş ben napcam bilmiyorum resmen küçük memelere mahkum bi insanım..
canım niye böyle ölümü filan aklına getiriyorsun yaşamdan vazgeçmek bu kadar kolay mı? Seni sen yapan bir çift gögüs değil,değil mi? seni sen yapan ,senin hayat karşısındaki,duruşun ,tavrın kısacası varlığın... Bana göre yanlış düşünüyorsun,eğer vücudun çok darsa ve protezi sığdırabilecek büyüklükte vücudun ancak ona izin verdiyse birkaç sene beklersin sonra yeniden düşünürsün,ama bana kalırsa gerçekten çok erken böyle şeyleri düşünmek için. kaç bedensin gögüs çevre ölçün kaç cm oldu ona bir bak bakalım,gögüs altı ve gögüs üstü ölün arasındaki far 12 cm den küçükse a cup,12 cmden büyükse b cup,15-16 cm fark varsa arada c cup olursun.. bir ölç bakalım kaç cm sin
ben b cup olmuşum işte..75 b olmuşum..bildgim kadrıyla ben zaten 75 a ydım sanırm ..yani ben sırf bi harf atlamak için mi giridm amelyata ..kaldrıyorum veya kaldrmıyorum bilemem ama doktoruma ben gyi giydgmde belli olsn istyorum demiştim hatta90 numra sütyen takablr miym diye sormuştum bana olur demişti..şimdi ne 90 nı 80 takackmıym bakalm bilmiyorum..aglamaktan çatlicam başım dan dan dan ediyo ..
bni üzen şeyler oluyor çok bıktım çok mutsuzum biran önce ölmek daha fazla yaşamamak istiyorum..başım çatlıyor şuan aglamaktan...
hımmm demek ki sen c cup istiyorsun,konuş bakalım doktorunla o ne diyecek belki ileri ki yıllar için değiştirmeyi önerir? fikri nedir?benim bildiğim hemen ameliyat yapılamıyor. üzme kendini ama herşeyin bir çözümü vardır. Sen böylesine üzgünken yeni bir operasyon ücreti istemez bence
kuzum sen daha yeni ameliyat olmuşsun,bak üzme kendini öyle iyileşme sürecine zarar verirsin,sakin ol azıcık lütfen
haklısın ama ben nerden giricem oraya pek bilmiyorum burda yeni sayılırım çünkü :/ birde nasıl konu açılıyor..çünkü şuanda siznle paylaşıp bilgi almaya ihtiyacım varYaprakcıgımın konusu degişiyor.Bence sohbet bölümünden devam edelim bu konuyu kızlar :26:http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi-f476/
haklısın ama ben nerden giricem oraya pek bilmiyorum burda yeni sayılırım çünkü :/ birde nasıl konu açılıyor..çünkü şuanda siznle paylaşıp bilgi almaya ihtiyacım var
yaprak ben de ameliyat oldum 17 temmuz da ..boyum 175 kilom 53..benim göğüslerim duvar degildi ama içi dolu degildi yani tutunca avcuma geliyordu dümdüz degildi ama gerçekten cok küçüktü..bana 325 cc takıldı daha da fazlası takılmazmış zaten ..daha fazlası yapay durmasına sebep olabilirmiş..benim doktorum esteworld hastanesinden tamer yavaş..aslında diger hastalrından ikisni gördüm gayet büyük ve güzeller..ama benimkiler bana küçük geldi hiç memnun degilim..benim çok agrım sızım olmadı sadece uyku problemi yaşıyorum düz yatmaktan çünkü..ama bgun baya agladım boyutu yuzunden ben büyük istyordum çünkü ama istedgim boydan küçük oldu..doktorum çok iyi gerçetken vucut ölçülerinin snırlarına göre yapıyor yapay durmaması için vucudna göre olanı yapıyor..bana da yapabilecgm en byügü yapıcam dedi..ama çok şaşkınım gerçekten hayalım böyle degildi mutusuzum..ne yapıcamı bilmiyorum..dün görüşmem vardı gittiğimde bişey demedim sadece braz dha büyük olabilirdi aslında dedim..tamer bey daha büyügnü yapsaydı yapay olacgnı dogal durmicanı söyledi..haklıdır evet ama ben çok mutsuszum yinede..çünkü ödemler inince daha da küçülüyormuş göğüs ben ameiyatımı oldktan sonra sizler gibi gülümseyip mutlu olmak isterdim ama olmadı ..10 gün sonra tekrar görüşmem var bunalrı bu sefer söylicem hepsni..bişey yapablilir mi bilmiyorum ama ne yapabilir ki..ikinci bi amelyaytan başka carem yok onu olsam da doğal olmicagını düşünyor doktorum ben bilemedim napıcamı..beni ekler misin senin fotolarını görmek istiyorum acaba senin 320 oldgu halde daha mı bğyük ..benim mentor yuvarlak 325 cc kas altı...şimdiden teşekkür ederim yaprakcım ve çok geçmiş olsun Allah mutlulugnun devamını getirsin..ben mutlu olamadım sen omuşsun senin adına sevindim tanımadığım halde..
kızlar başlık ameliyat fiyatı olarak açılmış ama kimse kaça ameliyat olduğunu yazmamış lütfen yazın :)) normalde göğüs ölçüm 80 ben 90 olsun istitorum çünkü çok küçük duruyolar. ortalama ne kadar oluyo ameliyat ücreti ben Ankaradayım burda önerebileceğiniz doktor varmı???
yaprak ben de ameliyat oldum 17 temmuz da ..boyum 175 kilom 53..benim göğüslerim duvar degildi ama içi dolu degildi yani tutunca avcuma geliyordu dümdüz degildi ama gerçekten cok küçüktü..bana 325 cc takıldı daha da fazlası takılmazmış zaten ..daha fazlası yapay durmasına sebep olabilirmiş..benim doktorum esteworld hastanesinden tamer yavaş..aslında diger hastalrından ikisni gördüm gayet büyük ve güzeller..ama benimkiler bana küçük geldi hiç memnun degilim..benim çok agrım sızım olmadı sadece uyku problemi yaşıyorum düz yatmaktan çünkü..ama bgun baya agladım boyutu yuzunden ben büyük istyordum çünkü ama istedgim boydan küçük oldu..doktorum çok iyi gerçetken vucut ölçülerinin snırlarına göre yapıyor yapay durmaması için vucudna göre olanı yapıyor..bana da yapabilecgm en byügü yapıcam dedi..ama çok şaşkınım gerçekten hayalım böyle degildi mutusuzum..ne yapıcamı bilmiyorum..dün görüşmem vardı gittiğimde bişey demedim sadece braz dha büyük olabilirdi aslında dedim..tamer bey daha büyügnü yapsaydı yapay olacgnı dogal durmicanı söyledi..haklıdır evet ama ben çok mutsuszum yinede..çünkü ödemler inince daha da küçülüyormuş göğüs ben ameiyatımı oldktan sonra sizler gibi gülümseyip mutlu olmak isterdim ama olmadı ..10 gün sonra tekrar görüşmem var bunalrı bu sefer söylicem hepsni..bişey yapablilir mi bilmiyorum ama ne yapabilir ki..ikinci bi amelyaytan başka carem yok onu olsam da doğal olmicagını düşünyor doktorum ben bilemedim napıcamı..beni ekler misin senin fotolarını görmek istiyorum acaba senin 320 oldgu halde daha mı bğyük ..benim mentor yuvarlak 325 cc kas altı...şimdiden teşekkür ederim yaprakcım ve çok geçmiş olsun Allah mutlulugnun devamını getirsin..ben mutlu olamadım sen omuşsun senin adına sevindim tanımadığım halde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?