beğenmene çok sevindim bitanemm burnuşumu..çok güzel oldu şükür. ama zaten güzeldi burnum ufak dokunuşlar oldu. %85 90 sağlık için olmuştum bu ameliyatı şimdi çok iyi nefes alıyorum ohh be dünya varmış dedim o derece yani
nickim de kendi adım ve hatta okul numaram yazdığı için çok sıkıntı yaşıyordum o yüzden değiştirdim onu da bebek.
beğenmene çok sevindim bitanemm burnuşumu..çok güzel oldu şükür. ama zaten güzeldi burnum ufak dokunuşlar oldu. %85 90 sağlık için olmuştum bu ameliyatı şimdi çok iyi nefes alıyorum ohh be dünya varmış dedim o derece yani
nickim de kendi adım ve hatta okul numaram yazdığı için çok sıkıntı yaşıyordum o yüzden değiştirdim onu da bebek.
Artık sen de kendin için göğüs ve dolgun kelimelerini birarada kullanmaya başladın
Hey meslektaşım bu ne güzel bir duygu değil miiii :)))
Senin adına çok sevindim çok uzun bir süreçti senin de yaşadığın ve beklemekle yükümlü ne olacağı belli olmayan ama bundan sonraki süreç en yaşanılası en keyifli olanından.. Hak ettin.. Güle güle yaşa bu güzel günlerini,artık bildiğimiz gayet dolu dopdulu ele avuca gelen göğüslerin var, başlıktaki gibiler üstelik..
Seni yeni alacağın bikinili, sütyenli değişik değişik resimlerle yeniden göreceğiz bu yakınlarda eminim ve sabırsızlıkla bekliyorum)
hem de nasıl! muhteşem bir duygusağol canım benim.
kendimi tam bir dişi gibi hissediyorum. benlik duygusu için çok önemli bu eksikliğin tamamlanması. nihayet ben de kavuştum göğüslerime :119: sütyen konusunda bilgilendirilmem gerekiyor. araştırıp duruyorum. sağolsun badem de yardımcı oluyor bu konuda. göğüslerimin (bu kelimeyi kullanabilmek bile harika gerçekten) sütyende ve bikinide nasıl durduğunu göstermek için sabırsızlanıyorum. ilk fırsatta canım
ben de sütyen ve bikini de nasıl duracağını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum bebeğüm
ödemlerin en azından gözle görülür biçimde azalmasını bekliyorum. sağ göğsüm aşağıya inmedi henüz ve koltuk altıma doğru şişlik var ikisinde de. bitki çayı içiyorum bir kaç gündür. özellikle maydonoz kaynatıyorum. yardımcı olacak ödemlerin azalmasına.
yumuşama da yavaş yavaş başladı. iki haftaya kadar beklenen resimleri yükleyeceğim canım. inan ben de çok merak ediyorum sütyen ve iç çamaşırı cahili olarak
valla şöyle dantelli sütyenlerle muhteşem duracaklarına hiç şüphem yok..gerçi tek renk dümdüz bir sütyenle bile süper durur bu güzellikler canım.
eski sütyenlerim tek tipti. hiç dantelli sütyenim, cici çamaşırlarım olmadı. mağaza baktığımda ne var ne yok bakınıyorum mutlaka. ayy ben ne sabırlıymışım. nasıl olsa ölçüm belli deyip de daha bir tane bile sütyen almadım.sporcu sütyenimle de mutluyum
eski sütyenlerim tek tipti. hiç dantelli sütyenim, cici çamaşırlarım olmadı. mağaza baktığımda ne var ne yok bakınıyorum mutlaka. ayy ben ne sabırlıymışım. nasıl olsa ölçüm belli deyip de daha bir tane bile sütyen almadım.sporcu sütyenimle de mutluyum
yaprakçım vallahi aynı şeyleri düşünüyorum canım seninle tek tip içi dolgulu kartondan sütyenler diyorum ben onlara:)) Allahın izniyle 1 ay sonra bu mutluluğu yaşayacağımdeğişik değişik dantelli sütyenler alacağım kendime... ameliyat sonrası sütyenimi yıkayacağım zaman sporcumu giyiyorum, ameliyattan önce alıp koymuştum sporcuyu zaten kenara:) ufff heyecanlandım bak yine dantelli sütyenler!!!! ellerim sürekli memelerimde olmayacak, benimkiler sütyenin içinden dışarı düşerdi sürekli ve ben onları toparlamaktan anın tadını çıkaramazdım inan yumuşacıklardı çünkü.... Bazı arkadaşlar göğüslerinin sertliğinden şikayet ediyolar ne zaman yumuşayacaklar diye inan benim hiç öyle bi sıkıntım yok:)))))
canım nasılsın bakem nasıl oldun?
bıraz okudum ve senın adına cok sevındım.guzel ve hos gunlerde kullan cıcılerını.
teşekkür ederim. :112:
bende istiyorum ama korkuyorum.sizin sevincinizi burada görmek bana cesaret veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?