yaprak4 meme estetiği ameliyatı

açıklamayı da yapınca ismini değiştirmenin bir anlamı kalmadı ki alemsin bademcim ya nerede okuduğunu yazma sakın. bak bir isim değiştirdin her şeyi de söylemiş oldun.
neyse burnuna dönelim. güzel olmuşşş

sevindim canim daha rahat nefes alisina.biliyorum saglik icin oldugunu zate yuzden sordum. ne guzel bide burna ufak dokunuslar oh bi tasla iki kus

17. günümün fotolarını yükledim. sütyensiz 14. gün ve 17. gün fotolarındaki farkı görebiliyor musunuz? göğüs alt kısmı daha bir dolgun olmuş ve göğüs arası mesafe azalmış gibi geldi. çok heyecanlı bu süreci izlemek.

Son düzenleme:
Artık sen de kendin için göğüs ve dolgun kelimelerini birarada kullanmaya başladın
Hey meslektaşım bu ne güzel bir duygu değil miiii :)))
Senin adına çok sevindim çok uzun bir süreçti senin de yaşadığın ve beklemekle yükümlü ne olacağı belli olmayan ama bundan sonraki süreç en yaşanılası en keyifli olanından.. Hak ettin.. Güle güle yaşa bu güzel günlerini,artık bildiğimiz gayet dolu dopdulu ele avuca gelen göğüslerin var, başlıktaki gibiler üstelik..
Seni yeni alacağın bikinili, sütyenli değişik değişik resimlerle yeniden göreceğiz bu yakınlarda eminim ve sabırsızlıkla bekliyorum )

hem de nasıl! muhteşem bir duygu sağol canım benim.
kendimi tam bir dişi gibi hissediyorum. benlik duygusu için çok önemli bu eksikliğin tamamlanması. nihayet ben de kavuştum göğüslerime :119: sütyen konusunda bilgilendirilmem gerekiyor. araştırıp duruyorum. sağolsun badem de yardımcı oluyor bu konuda. göğüslerimin (bu kelimeyi kullanabilmek bile harika gerçekten) sütyende ve bikinide nasıl durduğunu göstermek için sabırsızlanıyorum. ilk fırsatta canım

ben de sütyen ve bikini de nasıl duracağını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum bebeğüm

ben de sütyen ve bikini de nasıl duracağını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum bebeğüm

ödemlerin en azından gözle görülür biçimde azalmasını bekliyorum. sağ göğsüm aşağıya inmedi henüz ve koltuk altıma doğru şişlik var ikisinde de. bitki çayı içiyorum bir kaç gündür. özellikle maydonoz kaynatıyorum. yardımcı olacak ödemlerin azalmasına.
yumuşama da yavaş yavaş başladı. iki haftaya kadar beklenen resimleri yükleyeceğim canım. inan ben de çok merak ediyorum sütyen ve iç çamaşırı cahili olarak

valla şöyle dantelli sütyenlerle muhteşem duracaklarına hiç şüphem yok..gerçi tek renk dümdüz bir sütyenle bile süper durur bu güzellikler canım.

yaprak sen de yenilerdenmişsin,ne güzel hayırlı olsun,darısı başıma inşallah.çok ortak noktamız var.ben kas zarı altı yöntemini düşünüyorum,senin dual plan tercih etme sebebin neydi?dual plan bir kısmı kas altı bir kısmı kas üstü olana deniyordu değil mi?

valla şöyle dantelli sütyenlerle muhteşem duracaklarına hiç şüphem yok..gerçi tek renk dümdüz bir sütyenle bile süper durur bu güzellikler canım.

eski sütyenlerim tek tipti. hiç dantelli sütyenim, cici çamaşırlarım olmadı. mağaza baktığımda ne var ne yok bakınıyorum mutlaka. ayy ben ne sabırlıymışım. nasıl olsa ölçüm belli deyip de daha bir tane bile sütyen almadım. sporcu sütyenimle de mutluyum

oy yavruşummm sporcu sütyeni ile bile o kadar güzel gözüküyorlar ki inan.. düşünsene eskiden öyle incecik sütyen giyemeyi hayal bile edemezdik.

en güzel sütyenlerden alırsın artık, bu güzel memelere de yakışırrrrr:)

yaprakçım vallahi aynı şeyleri düşünüyorum canım seninle tek tip içi dolgulu kartondan sütyenler diyorum ben onlara:)) Allahın izniyle 1 ay sonra bu mutluluğu yaşayacağımdeğişik değişik dantelli sütyenler alacağım kendime... ameliyat sonrası sütyenimi yıkayacağım zaman sporcumu giyiyorum, ameliyattan önce alıp koymuştum sporcuyu zaten kenara:) ufff heyecanlandım bak yine dantelli sütyenler!!!! ellerim sürekli memelerimde olmayacak, benimkiler sütyenin içinden dışarı düşerdi sürekli ve ben onları toparlamaktan anın tadını çıkaramazdım inan yumuşacıklardı çünkü.... Bazı arkadaşlar göğüslerinin sertliğinden şikayet ediyolar ne zaman yumuşayacaklar diye inan benim hiç öyle bi sıkıntım yok:)))))

göğüslere kavuşma mutluluğumuz sabırlı olmamıza neden oluyor da ondan. 19. günüm ve yavaş yavaş yumuşama başladı bende. iki gündür de yoğun iğnelenme var her iki göğsümde. canlanıyorlar aferin her ikisine de ne isterlerse yapıyorum. duş, masaj, kesi yerine jel, havalandırma, bitki çayı... aynada görmek istiyorlar bazen kendilerini. sabredin, ev durumları malum, duştan sonra ya da uyanmadan önce bakarsınız diyorum. sabırla bekliyorlar şekerlerim.
benim de eve döndükten sonra (7.gün) ağrılarım artmıştı. (gerçi mens de olmuştum, onun da etkisi vardır mutlaka) ağrıların çeşit çeşit olacak. bu seni endişendirmesin. bazen bıçak batar gibi oluyordu bende, hatta kürek kemiğimde hissediyordum o ağrıları. iğnelenme biçiminde de oluyor. uyuşma oluyor bazen, ki en güzeli bu. çünkü göğüslerimi hissediyorum o zaman.
sen de neler yaşadığını anlat sayfanda. hem yardımcı oluruz hem de arkadaşlar neler yaşadığımızı bilsinler.

Son düzenleme:
bıraz okudum ve senın adına cok sevındım.guzel ve hos gunlerde kullan cıcılerını.

canım nasılsın bakem nasıl oldun?

sağol canım. sağlıklı beslenme, maydonoz suları, masajlar, duşlar... derken 20. günüme geldim. ne sıcaklar, ne dağılan uykum... takmıyorum hiç biririni. mutluyum ve göğüssüzlük acısını çeken herkesin bu mutluluğu yaşamasını diliyorum...

bende istiyorum ama korkuyorum.sizin sevincinizi burada görmek bana cesaret veriyor.

ne mutlu bana cesaretimle etkilediysem...
gerçekten istediğim her ne varsa beni korkutmadı şimdiye kadar o isteklerim. sadece kendi başıma başaramayacağım bir konu varsa eğer, bu ameliyatı olmak gibi, o zaman da bu işe birlikte baş koyacağım kişilere bakarım. bana güven verecek, beni anlayacak bir doktora ihtiyacım vardı. Naci Bey'i de bulduktan sonra rahat ettim.
beni zorlayan konu ailemden gizli olacak olmamdı ameliyatımı. bu konuyu da hallettim nihayet. demek ki istemek başarmanın yarısı.

yaprakcım selamlar

bir süre aradan sonra yeni girdim foruma, ben giderken sen henüz ameliyat olmamıştım, şimdi olmuş bitmiş hatta en zor evreleri atlatmış görünüyorsun. yine de çok geçmiş olsun diyeyim, Allah nazarlardan korusun yeni cicilerini ve seni, yazdıklarından ne kadar mutlu olduğu çok net anlaşılıyor. daha da güzel mutluluklar seni bekliyor olacak inşallah.

ben ameliyatımdan beri ilk kez tatile çıktım, salına salına yeni aldığım bikinilerle, akşamları hep o özendiğim askılı bluz ve elbiselerde doyasıya dolaştım, nasıl bir güzelliktir anlatamam, her zaman yazdığım gibi Allah olmak isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bu ameliyatı inşallah. İnşallah sen de bu günleri görürsün en kısa sürede.

Yeni cicilerinle sana muhteşem ötesi harika günler dilerim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…