yaprak4 meme estetiği ameliyatı

Çok merak ettik seni ve sen işte aramızdasın hem de müthiş dolgunlaşmış olarak..
Şimdilerde o kadar yeniler ki anlaması güç anlatması güç,ama yine de bundan önceki tahtalığını düşünerek yüzünü güldürür cinsten..

Yazılacak çok şey var,biliyorsun ama kısaca sağsalim ve en önemlisi istediğin şekilde aramıza dönmenden, güzel göğüslü kendine full+full güvenli hatunlar camiaasına katıldığın için mutluyuz..

Hoş Geldin

Geçmiş olsun Yaprakcıgım...Çok bekledin ama kavuştun sonunda Eminimki harika bir görünüme kavuşmuşsundur canım.Bundan sonraki süreçte saglıkla,komplikasyonsuz,çok çok mutlu bir hayat diliyorum sana..Herşey gönlünce olsun..Sevgiler..

sağol canım benim. o kadar duygu yüklüyüm ki anlatamam. senelerdir böyle bir mucizenin beklentisiyle midir nedir, göğüslerim iri gözüksün diye dolgulu sütyenlerimin bile içini doldurmuştum. bu ameliyatlarla ilgili televizyonda gördüğüm haberleri bile hatırlıyorum. acaba bir gün... ben de... dediğimi. şimdiden öyle mutluyum ki! hareketlerim rahatlayınca daha iyi hissedeceğim. çaktırmamaya çalışıyorum aileme. idare ediyorum işte.
başımı yastığa koyup gözlerimi kapadığımda yaşlar süzülüyor göz kapaklarımdan. gülümseyerek dalıyorum uykuya. eskiden böyle miydi.. sütyenimin içindekileri çıkarınca ayrı bir yıkım, sabah onları tekrar yerleştirip giysimi düzeltmek ayrı bir yıkım..
sen de çekmişsindir bu acıyı. 7. sınıf öğrencilerimin bile göğüsleri kocaman, fıstık gibi. kaç defa gözlerim kaymıştır kim bilir. ya beni gördülerse offf ne fena duygular yaşadım ben böyle!
o günler geride kaldı nihayet. Naci Bey'e sonsuz teşekkür ediyorum!
poisacım canımm.. sen de çok destek oldun. iyi ki varsın fıstığım benim.

Açıkçası sütyenimin içini doldurmadım ben, destekli sütyen de çok kullanmadım küçükse küçük kardeşim napiiyim öleyim mi modundaydım biraz, kendine güvenliyim ya, çaktırmıycam..
ama o 7. sınıf hatta yeri gelir erken ergenliğe giren 5. sınıf öğrencilerimin bile göğüslerinin benden büyük olduğunu fark etmek acı bir durumdu kesinlikle.. Sapık öğretmen gibiyim derdim hep,erkek hocalar bile böyle bakmıyordur ne pisim ya, derdim hep içten içe,, ahh bir bilselerdi niye baktığımızıı ahh ahh :)

neyse geldi geçti bunların hepsi kötü bir rüyaydı bitti artık Yaprak.. Gelecek öyle güzel günlerle seni bekliyor ki anlatamam.. Bundan sonra HAYAT SANA GÜZEL !!

sağol güzelim. şu anki görüntü bile gözlerimi şenlendiriyor. hele bir yumuşasınlar, hele bir kaç ay geçsin. artık bana nerde nasıl ciciler var söylersin. en çok içimde kalan, üst kısmı yarı transparan atletler , haberin olsun..
her şey için teşekkür ederim arkadaşım. sen herkese yetişmeye çalışıyorsun. senin de her şey gönlünce olsun.

yaprakçım geçmiş olsun canım
sende aramıza hoşgeldin sağlıkla sıhhatle sorunsuz kullanalım inş.yeni cicilerimizi

2 hafta sonra o duygu yükü falan geçcek seninlermiş hep öylemişsin gibi olcan, geçen eski halimin fotosunu gördümde şok oldum valla unutmuşum o derece, göğüslerimi küçük bulduğumda ona bakıyorum şükrediyorum artık, yumusamadan tam meme gibi durmadığı için keyfini çıkaramıyorum tam çok dik ve sertler seninde öyle olcak muhtemelen canım , şu 3 ay falan geçse süper olcak, denize gitmeye tırsıyorum herkes anlıcak silikon olduğunu, o yüzden kampa gitmeye karar verdim az insan olan yerde yüzcem ama çookk değiştirdi göğüsler beni sende öyle olcaksın artık kendimi alımlı bir bayan olarak hissediyorum, ezik hissetmiyorum dar giymekten saklanmıyorum, ne mutlu artık senin içinde yeni bir dönem başlıyor, yaşadığın mutluluk yüzünede yansıycak dahada güzelleşceksin arkadaşım :) sorunsuz şekilde iyileşme sürecini atlat benim gibi ben çok iyiyim diyip ayaklanma ne kadar iyi hissetsen bile bol bol dinlen, biliyorum çok sıkıcı ben 1 aydan fazla hep uzandım malum 2 ameliyat, kendini yorma bol su ve dinlenme sonra sağlıklı ve taş hatun olarak gel, şu an hissettiğin duyguları olan herkes çok iyi anlıyordur, çok güzel bişi ne güzel ki sanada kısmet oldu, uzun yazdım ama duygu birikmesi var içimde canım napim kendine çokkk iiyi bak canım benim

arkadaşlarınla çıkarsın tatile. dert etme böyle şeyleri. rahat rahat git tatiline. biz hayata bir sıfır yenik başladık. bundan sonrasında ayaklarımız yere basmasın hiç olmazsa.
sağol canım. sıkılmadan okuyorum merak etme.. branşım gereği kollarımı yoğun kullanan biriyim. dikkat ediyorum merak etme. yine de hatırlattığın için sağol tatlım
ben de iyi hissediyorum. toparlanınca tutmayın beni önümüzdeki yaz bizim. şimdiden iple çekiyorum. sabırla bekleyeceğim (bu ifade pek sabır ifadesi değil ama )

farkettimmm çok güldümm sabırlıyımm aynen öbür yaz varya piyuvvv bağlasalar durmam bu yazı öldürdüm memiş yüzünden ama seneye bizim olcak :103: neden burda havalı hatun smile i yok olmuo amaaa

Bugünden itibaren 4 gün heyecan dorukta... Umarım hersey yolunda gider:))) Aranıza katılacak olmaktan dolayı çok mutluyum... Destekli dolgulu sütyenlerimin hepsini kesicem ahdım var:))))

yurtta yastığımın yanıbaşında dururdu sütyenim sabah kalkar kalkmaz yorganın altında giyerdim yine. malum o iki okka sünger ile uyumak imkansız
sonra işe başlayıp kendi evime taşınınca da kapının arkasında asılı duruyodu hep allahım sucu bile gelicek olsa hemen takıyodum kışın kabanı bile sütyensiz giyemiyodum
hele bi de alışveriş yaparken yüzücü gibi omuzlarım olmasına rağmen 36 beden gömlek filan alıyodum kendime sırf göğüs kısmı boş kalmasın diye
ama sonraaaa bir çuval sütyen attım çöpe:)
şu mübarek günlerde binlerce kez şükürler olsun bizlere kısmet oldu da olduk operasyonumuzu. bazen diyorum iyi ki de eski zamanlarda yaşamamışız. ne kadar çok imkanımız var

Bugünden itibaren 4 gün heyecan dorukta... Umarım hersey yolunda gider:))) Aranıza katılacak olmaktan dolayı çok mutluyum... Destekli dolgulu sütyenlerimin hepsini kesicem ahdım var:))))

ameliyatın iyi ve güzel bir şekilde geçmesini dilerim.....

aynen canım insallah bende bir çuval sütyen atıcam çöpe ve yenilerini alıcam... Bende sabah uyanır uyanmaz ilk iş sütyenimi giyerim bu yüz günlerinde çok zor gerçekten dolgulu destekli sütyenlerle dolaşmak daral geliyo insana:)) Kapı çaldığında hemen ilk iş sütyenimi aramalar falan, görümcem kayınvaldem gelir üst katımda oturuyolar ilk is gider sütyenimi giyerim takıntı işte:))) ama geçicek insallah az kaldı...

ameliyatın iyi ve güzel bir şekilde geçmesini dilerim.....

çok teşekkür ederim umarım sonrasıda az ağrılı geçer buradan okuduklarımdan anladığım kadarıyla en büyük sorun ağrılar... Sonra herkeste bir rahatlama oluyor.. Mutlu, neşeli ve kendine güvenen kadınlarla doluyor burası...

farkettimmm çok güldümm sabırlıyımm aynen öbür yaz varya piyuvvv bağlasalar durmam bu yazı öldürdüm memiş yüzünden ama seneye bizim olcak :103: neden burda havalı hatun smile i yok olmuo amaaa

bu yazı öldürdüm müüü henüz yaşamaya başlarken düşünme böyle. asıl şimdi başlayacak her şey. önümüzdeki yaz hazır her şeye hazır olacaksın, göğüslerinle bütünleşeceksin. kışın da tadı çıkar bence bu mutluluğun. :119::118:

neden kesmekle uğraşıyorsun ki? at çöpe gitsin. ameliyat öncesi bir kaç tanesini attım. hepsini atamadım, bilmem neden :26:
dışarı her çıkışımda bir, iki tane atmayı düşünüyorum.
forum adın gibi neşeyle gelirsin umarım. sağlıkla ve çok mutlu!

sen de epey zorluk çekmişsin. yurt derdim olmadı. üniversiteye evden gidip geldim. bir de o derdi düşünemiyorum.
üniversite benim ilk miladımdı. ikincisi de bu ameliyatı oluşum. ikisini de istanbul'da yaşadım. diğer mutluluklarımı da canım istanbul'da yaşamayı umut ediyorum.
ben sütyensiz yatamadım evde olmama rağmen.. annem 5. sınıftan sonra beni hiç çıplak görmedi. ailecek sadece bir kez deniz tatili yaptım. tek nedeni de eski halimdi... geride kaldı nihayet!

o masalın hep devam edecek ,hep ayakların yerden 1 karış yukarıda olacak çünkü mutluluktan uçuyor olacaksın... Gözlerin de hüzün yerine güneş kadar sıcacık gülümsemeler alsın.. ağlamak yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…