çok geçmiş olsun yaprak. senin yaşadığın bu mutluluğu inşallah bizler de yaşarız birgün. güle güle iyi günlerde kullan.
Canım duygularını öyle coşkulu anlatmışsın ki, bir an bu ameliyatı olduğum günlere 10 ay öncesine döndüm. Bu ameliyata ihtiyacı olan herkesin bu mutluluğu yaşamasını dilerim
hiç öyle olcagını zannetmiyorum kalem çünkü herkesin söyledigi bişey bi 6 ay 1 sene flan geçince ödemlerin geçmesiyle küçülüyor..ve gerçekten hiç istedigim gibi olacagını zannetmiyorum benim istedgimden hayli küçük çünkü..çok çaresizim naoacagmı bilmiyorum..ikinci bi ameliyat için para isteyebilirler ve ben onu veremem asla ilki için annem kredi çekmişti çünkü ..çok mutusuzm gerçetken ölmek istiyorum yani o kadar mutsuzum yapragınkini görmedim ama o 320 cc den çok memnun oldgnu söylemiş onunkisini çok merak ettim ..acaba o çok büyük istemiyor muydu..aslında ben de öyle kocaman hava da istemiyorum benim istedigim gerçekten orantlı bi byklüktü aslında doktoruma da gayet iyi tarif etmiştim ..ya bilmiyorum çok çaresizim gerçekten ikinci bi ameliyat bana zararlı olmaz mı yani nolcak bilmiyorum offf offf
canım öncelikle doktoruna güven. demek ki doğal durmayacaktı ya da protez belli olacaktı ki sana 325 cc yi uygun gördü. küçük olduğunu sanmıyorum. kas altı olmuşsun. protezin konulduğu yer de etkiliyor göğüslerin boyutunu, tahmin edersin. bana dual plan uygulandı. (üst kısım kas altına, alt kısım kas üstüne olan yöntem.) 320 cc konuldu. senelerce göğüs yokluğunun acısıyla ilk zamanlar küçük bulmak gayet normal. bence bu kadar takma kafana. örneğin benim giysilerin altından eski dolgulu halim gibi duruyor. çıplakken anlıyorum küçük olmadığını. üstelik kilo kaybım oldu istemeden. bir iki kilo alırsam eski kiloma da döneceğim.bu muhtemelen göğüs kısmıma da etki yapar. daha dün sandalyeye yaslandığımda sırtım acıdı zayıflıktan. o derece olmuşum yani.
neyse... sen de çıplakken küçük bulmuyorsan küçük değillerdir. forumda burcu arkadaşımız var. onun ödemlerden sonra 2 cm inmiş göğüsleri. ben de daha fazla ineceğini sanmıyorum. sen de göğüs altı ve göğüs üst kısmını ölçüp bilgi verir misin?
henüz ameliyat olmuşsun. ağlayıp da ameliyat yerlerini zorlama. iyileşme sürecini de yavaşlatırsın moralsiz olduğunda. çözümü olmayacak şeyler değil yaşadığınç neler var hayatta. lütfen canım biraz daha olumlu düşünmeye gayret et olur mu?
ya ben napıcam bilmiyorum..hasan fındıkın numrasnı aldım netten telde onla konşup sormak istyorum..siz olsaydnız da mı bana bunu yapardnız diye..çok çaresizim kalem gerçekten bu amlyatı olup mutlu olanlardn olmak isterdim..bide sag tarafta hiszlik var iyice moralım bozuluyor arada hissedr gibi oluyroum inşallh gelir geri..doktorumla görşmeye gidicem ama bana sölicegi şeyler yine aynı olck bilmiyorum napmalıyım hiç bilmiyorum..
canım, ben doktorum Naci Bey'e çok güvendim. içimde sadece, acaba küçük olur mu sorusu vardı. ameliyattan bir ay kadar önce tekrar görüşmüştüm. Naci Bey'e küçük olacaklar sanki demiştim.(295ti önceki) sonra 320de karar kıldık. iyi ki 320 oldu. şu an ödemlerim var ve ayrıca sertler. KALEMin profilindeki foto benim ameliyattan bir gün sonraki halim. ona bir bak. ödemlerim inince, yumuşama da başlayınca foto ekleyeceğim. o zaman bakarsın. seni ekliyorum. istediğin zaman buralardayım. sakın ağlama. sana ağlamayı yasaklıyorum!
his hemen gelmez ki. belli ki araştırma yapmadan ameliyat olmuşsun. bu da üzülmene neden oluyor. telefonda konuşmayla olmaz. doktorların vücut yapını görmeli ki bir şey söyleyebilsinler.
his hemen gelmez ama geri gelirmi u 6 ay içinde çünkü hafif hissediyor gibi oluyorum..zaten solda bi sorun yok sağ taraf böyle
hayatım bir tek sen değilsin aynalara küsen,bedeniyle kavga eden.. ben ameliyat öncesinde aynaya her baktığımda çıplak halimi gördüğümde kendime ucube diyordum biliyor musun,çünkü gögüs kafesim de içeri çöküktü... hem gögüs yok üstüne bir de gögüs kafesi çökük düşünsene ne kötü bir görüntü.. burada yazan,yazmaya devam eden her insan senin neler yaşadığını ne hissettiğini inan anlayabiliyor,çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçtik,beklentinin karşılanamdığını düşünmek için ben henüz erken olduğunu düşünüyorum,ama şunu bil... bizler sadece kendimizi eksik hisseden insanlarız ve bu eksiklik hissi bizim olaylar karşısında daha zayıf olmamıza sebeb oldu,ben her şeye ama her şeye ağlardım,savunma mekanizması gibi bir şeydi,sen yine daha cesurmuşsun benden... ben erkeklere bile yaklaşmadım.... o yüzden kendini yalnız hissetme bir şekilde mutlu olacaksın,negatife odaklanma lütfenteşekür ederim yaprak..ama hayallerim çok farklıydı işte cok istemişrim istedgim büyklükte olmasını ..bunu tahmşn bile edemezsin belki hiç kimse istememiştr benim kadar bile diyebilirm..benim kafama bunu nasıl taktıgımı nasıl anlatabilirm ki..kimse bilmiyordu küçük oldugunu düşünsenize sevgilim bile bilmiyor..ben dolglu takıp içine de bişeyler koyuyordum ve dolgulu sütyenim benim numaramdan büyük alıyordum..insanlar anlicak diye çok korkuyordum sevgilim anlicak diye de korkuyodum..ve sevgilim de şansıma küçük memey pek seven biri degildir..onun için yaptırmıyorum sakın öyle düşünülmesin ben kendim hep istemiştim çünkü sevgilimden önce de çok takıyorudm bunu kafama..memeleri güzel büyük insanlr görünce aglyasım bile geliyordu..dolguları cıakrdgmda aynaya baktgımda kendme zavallısın sen flan diye hakret bile ediyordum..çünkü bi kadını kadın yapan en önemli organ meme bunu hepimiz biliyoruz..benim annemlerin teyzelrmin flan hep büyük bir tek benim böyle şanssız oldgumu burdan da anlyabilirsiniz..annemin 90 ne güzel benim neden anneme çekmemiş anlamıyorum..baba tarafda da kadınların memeleri büyük benim bir tek böyle..ve inanın dolgulu sütyen takınca fizigim müthiş oluyor bunun için çok istemiştim..o sütyenlerden kurtulmayı çok istemiştim..şimdi yumuşamadan dışarı çıkamicam çünkü sütyen takamıyorum..hyatımda herşey kötü gidiyor psikolojim allak bullak kimse de alamıyor beni sadce ben anlyabiliyorum içimde nasıl bi mutsuzluk yaşadgımı..fotolarımı atıcam bakıp degerlendirrseniz sevinirim..bir de yaprak beni ekleyebilir misn ben eklemilştim kabul edebilir misn ya da..seninkileri de görmek istyorum ..
teşekür ederim yaprak..ama hayallerim çok farklıydı işte cok istemişrim istedgim büyklükte olmasını ..bunu tahmşn bile edemezsin belki hiç kimse istememiştr benim kadar bile diyebilirm..benim kafama bunu nasıl taktıgımı nasıl anlatabilirm ki..kimse bilmiyordu küçük oldugunu düşünsenize sevgilim bile bilmiyor..ben dolglu takıp içine de bişeyler koyuyordum ve dolgulu sütyenim benim numaramdan büyük alıyordum..insanlar anlicak diye çok korkuyordum sevgilim anlicak diye de korkuyodum..ve sevgilim de şansıma küçük memey pek seven biri degildir..onun için yaptırmıyorum sakın öyle düşünülmesin ben kendim hep istemiştim çünkü sevgilimden önce de çok takıyorudm bunu kafama..memeleri güzel büyük insanlr görünce aglyasım bile geliyordu..dolguları cıakrdgmda aynaya baktgımda kendme zavallısın sen flan diye hakret bile ediyordum..çünkü bi kadını kadın yapan en önemli organ meme bunu hepimiz biliyoruz..benim annemlerin teyzelrmin flan hep büyük bir tek benim böyle şanssız oldgumu burdan da anlyabilirsiniz..annemin 90 ne güzel benim neden anneme çekmemiş anlamıyorum..baba tarafda da kadınların memeleri büyük benim bir tek böyle..ve inanın dolgulu sütyen takınca fizigim müthiş oluyor bunun için çok istemiştim..o sütyenlerden kurtulmayı çok istemiştim..şimdi yumuşamadan dışarı çıkamicam çünkü sütyen takamıyorum..hyatımda herşey kötü gidiyor psikolojim allak bullak kimse de alamıyor beni sadce ben anlyabiliyorum içimde nasıl bi mutsuzluk yaşadgımı..fotolarımı atıcam bakıp degerlendirrseniz sevinirim..bir de yaprak beni ekleyebilir misn ben eklemilştim kabul edebilir misn ya da..seninkileri de görmek istyorum ..
hayatım bir tek sen değilsin aynalara küsen,bedeniyle kavga eden.. ben ameliyat öncesinde aynaya her baktığımda çıplak halimi gördüğümde kendime ucube diyordum biliyor musun,çünkü gögüs kafesim de içeri çöküktü... hem gögüs yok üstüne bir de gögüs kafesi çökük düşünsene ne kötü bir görüntü.. burada yazan,yazmaya devam eden her insan senin neler yaşadığını ne hissettiğini inan anlayabiliyor,çünkü hepimiz aynı süreçlerden geçtik,beklentinin karşılanamdığını düşünmek için ben henüz erken olduğunu düşünüyorum,ama şunu bil... bizler sadece kendimizi eksik hisseden insanlarız ve bu eksiklik hissi bizim olaylar karşısında daha zayıf olmamıza sebeb oldu,ben her şeye ama her şeye ağlardım,savunma mekanizması gibi bir şeydi,sen yine daha cesurmuşsun benden... ben erkeklere bile yaklaşmadım.... o yüzden kendini yalnız hissetme bir şekilde mutlu olacaksın,negatife odaklanma lütfen
benim göğüslerimin ikisinde de his yok henüz. ara ara uyuşma biçiminde oluyor ama sırayla. ikisi aynı anda uyuşmuyor. canım ben çok araştırdım. ameliyat hakkında bilgi sahibi oldum. ara ara, neden acaba böyle oluyor diye arkadaşımı arıyorum ama sonrasında hemen rahatlıyorum. ben doktoruma, ameliyat öncesinde, "soracağın bir şey var mı?" dediğinde bile bir şey sormadım. normalde anestezi konusu bile kafamı meşgul etmiştir ama doktoruma o kadar güvendim ki, bir şey sormadım. bunun huzuru da bambaşka. ameliyat olacaklara doktor konusunda seçimlerini iyi yapmalarını bir kez daha hatırlatayım.
hani güven konusunda bir uygulama yapılır. güven duyduğunuz kişiye sırtınız dönüktür ve kendinizi sırtüstü bırakırsınız arkanızdaki kişinin sizi tutacağına emin olursunuz. işte ben bunu yapabilirdim. doktorum Naci Çelik'e bu kadar güvendim işte. açıklamam yeterli midir?
herkesin aynı şey olmuş yavrumbayıldım yahuuu bayıldımmmm harikasın diyorum başka da bişi demiyorum bacım!!! cicili bicili sütyen alma zamanı şimdi yavruşum
bugün beğendim bir tane. b cup vardı. c cup bulunmamasına üzülemedim bile. çünkü b cup olmamıştınasıl bir mutluluktur bu burcum.
bugün beğendim bir tane. b cup vardı. c cup bulunmamasına üzülemedim bile. çünkü b cup olmamıştınasıl bir mutluluktur bu burcum.
tarifi imkansız bir mutluluk birtanemm sen her şeyin en güzelini hakediyorsunnnnnn
burunda degismis isimde degismis hiziniza yetisemiyorum ama biraz yavas olun ya
burnun cok hos dogal duruyor cok severim boyle burnu findik burun.gule gule kullan tatlim daha rahat nefes aliyorsun degilmi
degilmi ama ne mutlulukdaha dur tam otursunlar yumusasinlar sen ozaman gor mutlulugu yaprakcim canim gecmis olsun. bir omur boyu saglikla kullan ikizlerini.cok sevindim ameliyat olmana kabus geride kaldi sen hala ordamisin onune bak ve guzel guzel ruyalar gor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?