canım öncelikle doktoruna güven. demek ki doğal durmayacaktı ya da
protez belli olacaktı ki sana 325 cc yi uygun gördü. küçük olduğunu sanmıyorum. kas altı olmuşsun. protezin konulduğu yer de etkiliyor göğüslerin boyutunu, tahmin edersin. bana dual plan uygulandı. (üst kısım kas altına, alt kısım kas üstüne olan yöntem.) 320 cc konuldu. senelerce göğüs yokluğunun acısıyla ilk zamanlar küçük bulmak gayet normal. bence bu kadar takma kafana. örneğin benim giysilerin altından eski dolgulu halim gibi duruyor. çıplakken anlıyorum küçük olmadığını. üstelik kilo kaybım oldu istemeden. bir iki kilo alırsam eski kiloma da döneceğim.bu muhtemelen göğüs kısmıma da etki yapar. daha dün sandalyeye yaslandığımda sırtım acıdı zayıflıktan. o derece olmuşum yani.
neyse... sen de çıplakken küçük bulmuyorsan küçük değillerdir. forumda burcu arkadaşımız var. onun ödemlerden sonra 2 cm inmiş göğüsleri. ben de daha fazla ineceğini sanmıyorum. sen de göğüs altı ve göğüs üst kısmını ölçüp bilgi verir misin?
henüz ameliyat olmuşsun. ağlayıp da ameliyat yerlerini zorlama. iyileşme sürecini de yavaşlatırsın moralsiz olduğunda. çözümü olmayacak şeyler değil yaşadığınç neler var hayatta. lütfen canım biraz daha olumlu düşünmeye gayret et olur mu?