sana değil tepkim. Cilekkiz8 içindi. seni de mi gaza getirdiler özel mesajdan falan :)
onca sayfa dururken bu sayfaya mesaj yazması normal değil. birkaç mesajda kalacak biri daha işte. tıpkı selaysel gibi. hasta adayı değil bunlar. ya belirli doktorlara karşı tavır alanlar ya da başka doktorların hastaları ya da ne bileyim asistanları belki.
şuna bak:
bu kişi şimdi nerde sence? forumda hala yazacağını sanıyor musun? istersen takip et bu ve bunun gibileri. anlarsın o zaman. ("doktorlar, öneriler, sorular" başlığında yazmıştı.)
sevgili giz, forumda ikili oynayanlar nedeniyle, senin sorularını da senin sayfandan yanıtlama kararı aldım. (seninle ilgisi yok, sadece kimseye güvenim kalmadı, aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak istemiyorum.) e posta yoluyla yardım etmek istemiyorum artık. bana acil sormak istediklerin olursa özel mesaj gönder forumdan. merak etme yazacağım sana. söz verdim.
Yaprak, kötü düşüncelerin için üzüldüm. Ben bu forumda çok yeniyim ne konu açmayı biliyorum ne başka birşey. Geçirdiğim sıkıntılı dönemde buradaki arkadaşların yorumlarının bana çok faydası oldu, ben de yaşadıklarımı paylaşarak insanların içini rahatlatmak için buraya üye oldum. Ne Amerikan Hastanesi'nin ne de Reha'nın insanların 3-5 kuruşuna ihtiyacı yok, hele ki böyle ucuz reklamlara hiç mi hiç ihtiyaç yok. Kendime uygun gördüğüm bir konu olduğu için birkaç yorum yaptım. Henüz hiç kimseye özel mesaj atmadım, konu bile açamadım yardım için site yönetimine başvurdum. Senin için bu kadar sorunsa gerekli mecraya şikayetini dile getirebilirsin. Ben özrümü diledim ve sonrasında buraya herhangi bir yorum bırakmadım. Ne ekersen onu biçersin, art niyetli düşüncelerinde mutlaka sana dönecektir. İnanamıyorum insanların bu hale geldiğine.