- 10 Kasım 2021
- 29
- 8
- 36
- 32
Erimedi mi poponuz pekiNormal yattım yastıklı falan da değil. Yerimden kımıldıyamıyordum ki ne yüzüstü zaten göğüs ameliyatı da olduğum için yüz üstü yatamazdım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erimedi mi poponuz pekiNormal yattım yastıklı falan da değil. Yerimden kımıldıyamıyordum ki ne yüzüstü zaten göğüs ameliyatı da olduğum için yüz üstü yatamazdım.
Hiç bilgim yok bu konuda geçmiş olsunKizlar gobek deligimde akinti iltihap gibi var rif verdi doktor onunla sil dedi ama icinedd damlaticakmiyim acaba bilgisi olan varmi
Merhaba son durumunuz nedir? Şişlik geçti mi artık? Memnun musunuz sonuctan?Hiç bilgim yok bu konuda geçmiş olsun
Şişlik geçmedi maalesf bayramdan sonra gideceğim ve sanırım ekstra bir işlem gelecek lokal anestezi ile orayı çekmesi lazım 5 ay olacak nerdeyse daha da geçmez kaldı orada o şekilde. Karından genel olarak çok memnun değilim açıkcası ya benim vücudumdan ya da başarısız olduğundan bilmiyorm. O bölgesel şişlikten başka mide kısmım hamile gibi şiş. Ameliyattan önce de öyleydi şimdide içime çekmezsem öyle . İç kısımdaki kaslar iyi dikilmemiş gibi.Böyle olacağını bilsem sadece lipo yaptırırdm.Merhaba son durumunuz nedir? Şişlik geçti mi artık? Memnun musunuz sonuctan?
Geçmiş olsun ben yeni katildim şimdi nasilsinozBugün 16. gün. Dün dikiş yerimin tam üstünde yumurta gibi şişlik oluştuğunu farkettm içi su dolu. Canım çok sıkıldı. Bir de dikiş yerimin bir noktası acıyordu baktım ki baya kızarmış orası. Pansuman yapıp gazlı bez koyduk. Acaba korseye batıp mı oldu. İz kremine başladım . Erken mi başladım o mu yaptı bilmiyorum ama baya morelim bozuktu. Doktor haftaya haftasonu yeniden sıvıyı çekeriz sorun değil falan dedi . Fazla yürümek yorulmak iyi gelmiyor. Hemen yoruluyorum bi yerlerim ağrıyor. İyileşme dönemi devam ediyor. Ödemler baya inmiş ama ameliyat öncesi kilomu görebildim tartıda
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Şişlik için dilerim içinize sinen bir karar verilmiş ve bir sonuç alınmıştır. Doktor bu şişliğin sebebini, ihtimallerini açıklamıyor mu? Gerçi ilgili bir doktor demişsiniz yanlış hatırlamıyorsam ama iyileşme sürecinde de aynı ilgiyi sürdürmek gerek. Bu konuda dilerim memnunsunuzdur doktorunuzdan. Karın Germe sonucundan memnun olmamanıza sebep mide şişliği hakkında bir yorum yapıyor mu? Size ameliyat öncesi vaat edilen ile sonuç arasındaki fark nedir?Şişlik geçmedi maalesf bayramdan sonra gideceğim ve sanırım ekstra bir işlem gelecek lokal anestezi ile orayı çekmesi lazım 5 ay olacak nerdeyse daha da geçmez kaldı orada o şekilde. Karından genel olarak çok memnun değilim açıkcası ya benim vücudumdan ya da başarısız olduğundan bilmiyorm. O bölgesel şişlikten başka mide kısmım hamile gibi şiş. Ameliyattan önce de öyleydi şimdide içime çekmezsem öyle . İç kısımdaki kaslar iyi dikilmemiş gibi.Böyle olacağını bilsem sadece lipo yaptırırdm.
Doktor ilgili evet farklı şeylerden bahsetti. Karın kaslarının tekrar ayrılmış olabileceği ya da glutene hassasiyet sebebiyle olabileceği gibi gibi. Bölgesel şişliği lokal anestezi ile çekeceğini söyledi mide de ki şişlik içinse 6. Ayı bekliyeceğiz. Fotoğraflardan bir anormallik olduğunu o da söyledi. Bu kadar şişlik olması normal değil . 5 . Ayda ödem falan gitmiştir artık dedi.Gerekirse bir ameliyat daha gerekebileceğini söyledi ama ben ona artık yanaşmam sağlık sorunu olmadığı sürece. Bir ameliyat daha kaldıramam yani. muayene etmesi gerekiyor. Önümüzdeki ay gideceğim kontrole.Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Şişlik için dilerim içinize sinen bir karar verilmiş ve bir sonuç alınmıştır. Doktor bu şişliğin sebebini, ihtimallerini açıklamıyor mu? Gerçi ilgili bir doktor demişsiniz yanlış hatırlamıyorsam ama iyileşme sürecinde de aynı ilgiyi sürdürmek gerek. Bu konuda dilerim memnunsunuzdur doktorunuzdan. Karın Germe sonucundan memnun olmamanıza sebep mide şişliği hakkında bir yorum yapıyor mu? Size ameliyat öncesi vaat edilen ile sonuç arasındaki fark nedir?
Bu konuyla ilgili bir bilgim yok maalesfMerhaba göğsümde mastit var meme dikleştirme olacağım onuda alirlarmi acaba