yaprak4 meme estetiği ameliyatı

yaprak4

kır papatyası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1.487
14
66
Diğer
yaprak'tan merhaba
11 temmuz 2012... KALEMim ve ben buluşarak gittik hastaneye. adımlarımda, uykumda,uyanmamda hep yanımdaydı. ertesi gün kalacağım yere bıraktı, akşam üzeri beni yıkadı. diğer günler de sesiyle buluştum.. kk sayesinde tanıdığım arkadaşım dilerim hayatımda daima olur. canım benim...
dönelim o günün sabahına..özel göztepe hastanesinde yeniden doğdum. aileme söylemediğim yalan kalmayarak üstelik! tam bir pinokyo oldum. doktorum naci çelik de pinokyo'nun tahta bedenine can verdi. çünkü ben o güne kadar gerçekten yaşamadım. o benim Gepetto Babam! (umarım hoş karşılar bu tabirimi)
ameliyat sonrası zangır zangır titredim yatakta. bu da istemsiz olarak bedenimi kasmama neden oluyordu. beni en zorlayan süreçti ameliyat sonrasındaki. ilk iki yürüyüşte saniyeler içinde terliyordum ve tansiyonum düşüyordu. daha önce başıma gelen bir durum olduğu için korkmadım. sonraki yürüyüşlerim rahat geçti.
ağrılarım tahminim gibi çok olmadı. 5. ve 6. gün batma tarzı ağrım oldu. dün mens oldum, bunun da etkisi var sanırım..sütyen çok yoruyor... naci bey sütyeni ara ara çıkarabilirsin demişti. yoğun ihtiyaç hissettiğimde günde iki ya da üç kez ön tarafı açıp, rahatlayınca giyiyordum. ilk kontrol için sabırsızlanıyorum. umarım her şey yolundadır. (naci bey 4. gün çağırmıştı. gidemedim.. şimdi yurt dışında. kontrolüm haftasonu.)
410 MM modeli, natrelle, moderate plus, 320 CC, dual plan tekniği uygulandı.
bu ameliyatın imkansız, zor ulaşılır bir şey olmadığını kk dan ve sizlerden öğrendim. başta KALEM,burcu ve ruby80 olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. hepinizin yeri ayrı benim için, bunu unutmayın.
biliyorsunuz, ailemden gizli oldum bu ameliyatı . dünya kadar da yalan söyledim. hiç yaptığım bir şey değildi. her şeyimi bilirler çünkü. bu nedenle gerginliğimi hala atamadım üstümden.. uygun olduğum zamanlar mutlaka gelip yazacağım. mesajlarınıza döneceğim. şimdilik bu kadar.
mutluluğum, hareket özgürlüğümle birlikte artacak. hareketsizlik çok çok zormuş..çok!

Gepetto Babam Dr Naci ÇELİK'e sonsuz teşekkürler!
iyi ki tanıdım sizi Naci Bey...

:119:

yehoo ilk yorum benden hoşgeldin bebeğimmmmm çok geçmiş olsunn biraz sıkıntılar olcak ama değecek canım hepimiz yanındayızz tatlım biraz sık dişini :)

ikinciside benden çok geçmiş olsun canımm,,gözünaydınnn,,güle güle sağlıkla kullan yeni cicilerinii
darısı olmayanlara

ikinciside benden çok geçmiş olsun canımm,,gözünaydınnn,,güle güle sağlıkla kullan yeni cicilerinii
darısı olmayanlara
Konun hayırlı olsun geçmiş olsun sağlıcakla kullan tatlım.Allah nazarlardan kem gözlerden korusunİnşallah kısa zamanda iyileşirsin tatlım sen sonraki yaşayacağın keyifleri düşün aynalardan ayrılamayacaksın kıyafetler bluzlar iç çamaşırları alışveriş manyağı olursun benim gibi.Giydiklerin yakışacak güzel dekolten olacak eee daha ne olsun senin için de gün sayarken bak nasılda çabuk olup bitti herşey.Herşey gönlünce olsun hayatım

Haberlerini aldık kalamden; inan senin adına çok mutlu oldum arkadaşım Güle güle kullan cicilerini....çok bekledin sonunda bu mutluluğu yaşadın...sevgiler

çoook gecmıs olsun ..aynı zamanda hayırlı ugurlu olsun..yenı memelerınle guzel bır ömür gecırmen dılegıyle canım ..

Birtanemmmmmmm önceden de dediğim gibi forumdan en çok senin sonucunu merak ediyor ve heyecanla bekliyordum..çünkü öyle samimi içtensin ki yaprakcım seni gerçekten çok seviyorum iyi ki varsın..bu mutluluğu uzun zamandır hakediyordun sonunda kavuştun güzelliklerine bundan sonra hayatında her şey çok çoook daha güzel olacak..Hep mutlu ol güzel arkadaşımmmmm

yehoo ilk yorum benden hoşgeldin bebeğimmmmm çok geçmiş olsunn biraz sıkıntılar olcak ama değecek canım hepimiz yanındayızz tatlım biraz sık dişini :)

darısı olmayanlara

Haberlerini aldık kalamden; inan senin adına çok mutlu oldum arkadaşım Güle güle kullan cicilerini....çok bekledin sonunda bu mutluluğu yaşadın...sevgiler

çoook gecmıs olsun ..aynı zamanda hayırlı ugurlu olsun..yenı memelerınle guzel bır ömür gecırmen dılegıyle canım ..

teşekkür ederim arkadaşlar senelerdir beklediğim bir mucizeydi bu yaşadığım. sizler sadece geçen kıştan itibaren yaşadıklarımı biliyordunuz...
dilerim bizler gibi acı çeken, güvensiz ve eksik yaşayan tüm bayanlar bu mutluluğu yaşar. karmakarışık duygular içindeyim. hala çok şaşkınım. mutluyum

naci bey ameliyat gecesi aradı, konuştuk. ameliyat iyi geçti. ben rahatım sen de rahat ol... gibi sözlerle rahatlattı beni. bu ayrıntıyı atlamışım, yazmak istedim. daha çok şey var yazacak. kendime iyice gelince bol bol yazacağım.
iyi ki naci bey var. iyi ki kk var. iyi ki sizler varsınız

Son düzenleme:

sen de benim için öylesin canım. sen de iyi ki varsın!

yaprakcığım mutluluğun benim mutluluğum oldu. ne hissettiğini hangi aşamada neler olabileceğini biliyordum ama hayatımda en korktuğum anlardan birisi senin gelişini beklemek ve o bitmek bilmeyen 1.30 saat oldu resmen saniye ve saliseleri saydım, sedyeyle geldiğini gördüğümde o kadar beklemenin ardından göz yaşlarımı tutamadım. Ailenden gizli bir şey yapıyorduk benim de senin için de zor bir süreçti,ama o müthiş görüntü herşeyi unutturdu. Evet naci bey gepetto baba...Yaprakcım yeni hayatına hoş geldin,zaman ne gösterir ,insanlar nerede olurlar belli olmaz,fiziken bir arada olamasak da bu sene unutamayacağın bir yaz ve bu yazın için de kalem1981 ile yaptığın şey aklında kalacak... Ameliyat masasında kırgın,narin yaprak yerine yepyeni yaprak hoşgeldin yeni hayatına... doktoruma her nefes aldığım an teşekkür ediyorum,iyi ki tanımışım sizi naci bey... Sihirli dokunuşlarınızın başka insanalra mutluluk vermeye devam etmesi dileğimle

yaprakcım cok sevındım canım cok gecmıs olsun .masallah bomba gıbı döndun aramıza

sabırlı arkadaşım benim
sonunda istediğine ulaştın hoş geldin...
iyi olmana çok sevindim umarım herşey istediğin gibi omuştur mutluluğun daim olsun tatlım

yaprakçığım çok geçmiş olsun hayırlı olsun, sen de hayaline kavuştun umarım bundan sonra sıkıntısız bir dönem geçirir ve yeni görüntünün keyfini sürersin canım

Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun cicişlerine
güle güle kullan canım dekolten bol olsun:)

benim için yaptıkların, şu gittikçe bozulan dünyada o kadar değerli ki benim için. masalda gibiyim. tarifi yok hissettiklerimin. bir elimden naci bey tuttu diğerinden sen... uzun yazamayacağım canım şimdi, gözlerim doluyor...

yaprakcım cok sevındım canım cok gecmıs olsun .masallah bomba gıbı döndun aramıza

sağol canım. iyi ki varsın sen de.

sabırlı arkadaşım benim
sonunda istediğine ulaştın hoş geldin...
iyi olmana çok sevindim umarım herşey istediğin gibi omuştur mutluluğun daim olsun tatlım

sağol karamelcim. sabırlı olmak bazen zorunluluk oluyor bu da insana yaşamın zorluklarına karşı dayanma gücü veriyor. ama dediğin gibi, zorunluluk dışında da sabrım varmış. bunu anlamam iyi oldu.
bir hafta öncesine kadar çok farklıydım. gücümün arttığını hissediyorum. artık haksızlıklar karşısında sinirlenip kolay kolay ağlayacağımı sanmıyorum.

yaprakçığım çok geçmiş olsun hayırlı olsun, sen de hayaline kavuştun umarım bundan sonra sıkıntısız bir dönem geçirir ve yeni görüntünün keyfini sürersin canım

sağol canım. keyif başladı ve artarak devam etmekte.

Çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun cicişlerine
güle güle kullan canım dekolten bol olsun:)

boğazıma kadar gelen giysilerden kurtuldum. kavurucu sıcakta atlet giymekten. dolgulu sütyenin bile içini doldurmaktan oluşan omuz, sırt ve kol ağrılarımdan..
herşeyden önemlisi de kendine olan güvenim arttı. tam bir dişi gibi hissetmek üzereyim. her geçen gün daha mutlu oluyorum.
umarım kurtulur bu acıyı çekenler ve mutlu olurlar.

Son düzenleme:
gerçek hayatta nasılsam burada da öyle davranıyorum. benimle hiç bir biçimde iletişimi olmayan kişiler arkadaş listesine ekliyor beni nedense. konuma tek bir mesaj yazmadan, nezaketen bir "geçmiş olsun" yazabilmek büyüklüğünü gösteremeden.
bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmaya hazırım. ister konu başlığımdan, ister özelden. lütfen insanların en değerli hazinesi olan zamanlarını boşa harcamayın. erkek olduğunu düşündüğüm kişiler de oldu forumda. çok ayıp bir davranış.
sorularınız için her fırsatta buralarda olacağım. yaz tatilinde (eylül iş başı) her zamankinden fazla olurum buralarda. bilginize.

gerçek hayatta nasılsam burada da öyle davranıyorum. benimle hiç bir biçimde iletişimi olmayan kişiler arkadaş listesine ekliyor beni nedense. konuma tek bir mesaj yazmadan, nezaketen bir "geçmiş olsun" yazabilmek büyüklüğünü gösteremeden.
bu ameliyatı olmak isteyenlere yardımcı olmaya hazırım. ister konu başlığımdan, ister özelden. lütfen insanların en değerli hazinesi olan zamanlarını boşa harcamayın. erkek olduğunu düşündüğüm kişiler de oldu forumda. çok ayıp bir davranış.
sorularınız için her fırsatta buralarda olacağım. yaz tatilindeyiz. (eylül iş başı) her zamankinden fazla olurum buralarda. bilginize.

hayallerini yakalamıs olmana çok sevindim yaprakcım simdi sımsıkı sarıl onlara ve sakın bırakma,, Benimde ameliyatıma tam 5 gün var ve yaklastıkca heyecanım artıyor... Darısı basıma diyorum:))

hayallerini yakalamıs olmana çok sevindim yaprakcım simdi sımsıkı sarıl onlara ve sakın bırakma,, Benimde ameliyatıma tam 5 gün var ve yaklastıkca heyecanım artıyor... Darısı basıma diyorum:))

sağol güzelim. çok mutluyum. umarım sen de çok mutlu olacaksın. bugünle birlikte mi 5 gün? pazartesi yani?
ben de geçen hafta bugün son dakikalarımı bekliyordum ameliyat için. insan o kadar mutlu oluyor ki, tüm o sıkıntı ve stresi atıyor üstünden. merak etme zaman çabuk geçiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…