benim için yaptıkların, şu gittikçe bozulan dünyada o kadar değerli ki benim için. masalda gibiyim. tarifi yok hissettiklerimin. bir elimden naci bey tuttu diğerinden sen... uzun yazamayacağım canım şimdi, gözlerim doluyor...
neden kesmekle uğraşıyorsun ki? at çöpe gitsin. ameliyat öncesi bir kaç tanesini attım. hepsini atamadım, bilmem neden :26:
dışarı her çıkışımda bir, iki tane atmayı düşünüyorum.
forum adın gibi neşeyle gelirsin umarım. sağlıkla ve çok mutlu!
geçmiş olsun Yaprak çıgım:) Forumun herhalde en sabırlı ve en heyecanlı üyesiydin.Hepimiz ameliyatını bekledik ve seni merak ettik...Sonunda sen de muradına kavuştun.Zaman ne çabuk geçti bak :) Bir bakacaksın seninde 3 ay olmuş unutacaksın bile bu yaşadıklarını... Saglık ve mutluluk dolu gunler senin olsun canım.
Ama en çok ta 7. sınıf ogrencilerin için soylediklerinden etkilendimKendim geldim aklıma.BEn de eşimin 12 13 yaşındaki yegenlerinin goguslerine bakıp bakıp iç geçirirdim:) ya derdim şu kucucuk kızların bile benden buyuk memeleri var diye hafiften de kıskanarak bakar dururdum.Sonra da sapıkmıyım ben yahu diye kendimden utanırdım...
Neyse ki o kotu gunler bizler için geride kaldı.Darısı isteyen ve canı gonulden arzu eden herkese diyorum...
aglarsan kiyamam - YouTube
evet hissettiklerinin ,yaşadıklarının tarifi yok.. içinde kopan fırtınayı senden başkası bilemezdi.. Senin yaşadıklarını ben biraz anlayabildiğim gibi benim yaşadıklarımı da sen biraz anlayabilmişsindir. İnsanın ruhundaki en derindeki hüznü ve bu hüzünle baş etmeye çalışırken çektiği acıyı en iyi kendisi bilir ve kendisi anlar.Vücudumuzla ilgili şansız savaşımızda başka bir elden destek,sıcak bir ses,seni az da olsa anlayabilen bir insanın varlığını bilmek,o insan yanında olamasa da desteğini hissedebilmek her şeyi kolayca unutmaya sebep olabiliyor... Hüzünlendirdin beni yaprak,eskilere gittim.. Bana destek olan chococholatte vardı,ameliyat sonrası mesaj çekip,sonra da aramıştı,o kadar mutlu olmuştum ki... İnsanın yalnız olmadığını hissetmesi güzel şey... Chocoma tekrardan teşekkür ediyorum, o en büyük destekçimdi...
yaprakcım nasıl geçiyor günler, nasıl hissediyorsun kendini yormuyorsun değil mi canım, ben oyunlara sarmıştım face de öyle vakit geçiriyordum ilk zamanlar :)
Çok geçmiş olsun Yaprak darısı başıma inş :)) ben çok yeniyim forumda ama günlerdir yorum okuyorum nerdeyse tüm yorumları okudum gibi bişey sayenizde çok da bilgi sahibi oldum.Bende burun ve gögüs ameliyatı düşünüyorum önümüzdeki yaza kadar olmuş olmam lazım ama kafam karmakarışık ::2: Üstelik ben üniversite hast.ameliyat olucam imkanım ancak ona yetiyo. inş benimde senin ve diğer arkadaşlar gibi sorunsuz geçer tüm süreçlerim. Burun için bi dr buldum gibi henüz görüşmeye gidemedim ama gögüs ameliyatı için dr um bile belli değil offf off Allah'ım sen yardım et herkese bi köşede de bana :2:
Çok geçmiş olsun Yaprak darısı başıma inş :)) ben çok yeniyim forumda ama günlerdir yorum okuyorum nerdeyse tüm yorumları okudum gibi bişey sayenizde çok da bilgi sahibi oldum.Bende burun ve gögüs ameliyatı düşünüyorum önümüzdeki yaza kadar olmuş olmam lazım ama kafam karmakarışık ::2: Üstelik ben üniversite hast.ameliyat olucam imkanım ancak ona yetiyo. inş benimde senin ve diğer arkadaşlar gibi sorunsuz geçer tüm süreçlerim. Burun için bi dr buldum gibi henüz görüşmeye gidemedim ama gögüs ameliyatı için dr um bile belli değil offf off Allah'ım sen yardım et herkese bi köşede de bana :2:
yaprakcım daha iyimisin canım kaçıncı günün ve nasıl gidiyor biraz bilgi lütfen:))) umarım hızla iyilesmeye devam ediyosun...
biraz biraz... derken?
şarkı için teşekkür ederim. (o şarkıyı sevmem ama seni seviyorum bebişim.) ben de sana bir şey göndereyim madem: sertab erener - bahçede - YouTube bu şarkı bana artık hüzün yerine güç veriyor. sana da güç versin! eğilmeden güneşe, özgür kalışlarını... eğilmeden. daima güçlü.
Aramıza hoşgeldin yaprak. Geçmiş olsun. Cicilerini bir ömür sağlıkla kullanmanı dileğiyle...
gece gece hüzünlü şeylri okuyorum sonra böyle şarkılara takılıyorum..dinleyeceğim sertab ereneri
hele bir kendime geleyim, dans ede ede gezeceğiz senle istanbul'un en güzel yerlerinde
istanbul caddelerinde dans ederken şarkı da söylerim ama ben... bana eşlik edecek misin
Yaprak`cim cok gecmis olsun canim,sonunda kavustun cicilerinebir ac aya kalmaz ameliyat oldugunuda unutur onlar hep seninleymis gibi hissedersin Bir an once iyilesmen dilegiyle (cektigin en ufak agriya bile degicek) aramiza hosgeldin canim benim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?