yapamiyorum

Aaa yok artık. Bence işi bırakın bu iş değil yani sizi o şekilde videoya çekip ifşa diye atar falan allah korusun çocuk değil bu tövbe estagfurullah.
Cok haklısınız,ben kapı altından göremez diye kapatmadım,normalde ne delik bulsa bakar sen şunu yaptin annemin taktiğini taktın sen de kan vardi, igrencsin diyor surekli

Cok haklısınız,ben kapı altından göremez diye kapatmadım,normalde ne delik bulsa bakar sen şunu yaptin annemin taktiğini taktın sen de kan vardi, igrencsin diyor surekli
Sanki kendi adet görmeyecek zilliye bak. Çocuk ailenin aynasıdır. Sokakta görmedi bu hareketleri evde anne baba birbirine karşı saçma hareketler yapıyorsa, argo konuşuyorsa vs vs çocukta onu görüyor onun doğru olduğunu sanıyor. Anne babada da var bence bi tuhaflık. Bence ayrılın bu işten çünkü çocuğunu anne babasına anlatsanız asla kabul etmeyecek belli ki.

Böyle bir çocuğa ancak ebeveynler tolerans gösterebilir. Hatta bu kadarına da dayanamayabilirler. Hem sigortasız çalıştırıyorlar hem de evin bütün işini size yıkmışlar
El insaf yahu. Sesiniz çıkmıyor diye iyice ele almışlar sizi. Çocuk da ailede ne görüyorsa aynı şekilde size davranıyor. ALLAH kolaylık versin ihtiyacınız da varmış umarım sizin bu halinizi görüp bir çare bulurlar

Son düzenleme:
Çocuk size saygı duymuyor, 7 yaş küçük bir yaş değil bazı şeyleri anlayacak yaşta. Bunda ailenin etkisi var, çocuk sizi bakıcı olduğunuz için her davranışına katlanmak zorunda olduğunuzu zannediyor.

cok haklisiniz, bi de çok zenginler, dolarla maaş alıyorlar,bana verdikleri paraya bakin

Tatlım sosyal ağlarda izniniz dışında sizin fotoğraf ve görüntülerinizi paylaşamaz, yayamaz. Bu bir suçtur. Bunu belli ki (ortama bakınca şaşırmıyorum tabi) çocuk bilmiyor bile. Aileyede mi söylemediniz? Ben izin vermiyorum çocuğunuz benim fotoğraflarımı izinsiz çekip paylaşıyor, altımı indiriyor vs Ayrıca bu çocuğun bilgisayarına güvenlik kalkanı kurun. Girdiği siteleri sınırlayın. Size vuramaz ne münasebet. Aa sinirlendim valla. Siz eğitimi için gelmişsiniz o eve. Çocuğa doğru davranışları kazandırmak ebeveynlerin vazifesidir. Gerekirse psikolojik destek alırlar. Ne saçma bir ailenin içine düşmüşsünüz Allah akıl fikir versin manyaklar herhalde.

Bence bir an önce bırakın. Çok az veriyorlar ve çok fazla şey bekliyorlar sizden. Komşumuzun iki çocuğunun uzakdoğulu bir bakıcısı var, yatılı kalıyor, ve ayda 500 Dolar hesabına yatırılıyor. Yeme içmeye de para vermiyor, ev sahipleri ne yerse aynı. Şirketten geldiği için sigortası da var.

bana emir veriyor surekli kaşık getir peçete getir şunu yap bende git kendin al hizmetçin mi var dedim o da evet sen hizmetcisin dedi herhalde ailesi konuşurken oyle duymuş, buraya yazdığım cok iyi oldu ben de bütün çocuklar boyle sanıyordum, ( bu yastaki)demekki çocukta sorun varmis keske başka cocuk baksaydim dışardan cok sessizdi

cok haklisiniz ben de 8.30 dan 19.30 a kadar çalışıyorum, o kadar cok yoruluyorum ki ona rağmen 1500 veriyor, hem öğretmenlik hem temizlik hem oyun ablası olmama ragmen

cok haklisiniz ona iyi davranamayacagimi yumuşak olamayacağımı söyleyeceğim surekli benden dayanmam icin mesaj atıyorlar,ancak zam yapalım diyen yok hem iyi niyetimden eziliyorum keske sert bir insan olsaydim ben de bütün çocuklar böylesiyle diyordum cok tesekkur ederim bu çocuğa anladim ki kimse sabir gösteremez iyi bile dayandım yarin konuşacağım annesiyle

7 yasinda bir cocuk bukadar simarik olmamaliydi bence. Ailenin yetistirmesiyle alaklidir cekilecek gibi degil bence baska cocuk bakma isi bulmaya calisin bulunca cikarsiniz

Tabi ki" senin hizmetcin mi var" gibi seyler soylemeyin siz yine de cocuk o ama muhtemelen aileden dolayi cocugun davranislari sekilleniyor. Tabi ki annesi degilsiniz isiniz fakat size saygili olmak zorundalar. Siz bilirsiniz ama sigortasiz calistirmak suc.

7 yasinda bir cocuk bukadar simarik olmamaliydi bence. Ailenin yetistirmesiyle alaklidir cekilecek gibi degil bence baska cocuk bakma isi bulmaya calisin bulunca cikarsiniz
cocuk, anne babadan uzakta yaşamış anneannesiyle babanesiyle falan ama yine de bu kadar şımarık olmamalıydı, haklisiniz, işi bırakıp çocukla ilgilenselerdi keske, resmen çocuğun psikolojisini düzeltmek bana kaldi

Bende kasiyerlik yapiyorum normalde yeni dogum yaptım çalışmıyorum şuanda ama işe tekrar başlarsam yine aynı işi yapcam eger iyi bi market bulursanız gidip kasiyerlik yapabilirsiniz emin olun o kadar zor bi iş degil

Tamamen yetiştirilme tarzı ile alakalı bence . Ben açıkçası hatayı ailesinde buluyorum. Benim çocuklarıma da bakıcı gelirdi üstelik farklı farklı bakıcılar , ama benim çocuklarım çok severlerdi ve çok ta saygı duyarlardı tüm bakıcılarına . Normalde benimkilerde aşırı hiper aktif ve yer yer yaramazlık yapabilen çocuklar ama başkalarına karşı gayet saygılı davranırlar . 1 yaşındada böylelerdi suan büyük 13 yasında ve hala böyle .

Çocuğun bu şekilde davranmasının sebebi büyük ölçüde aileden kaynaklı. Size nazikçe bir not yazmak yerine çocugu uyarabilirler. Zaten çocuk sizin görüntülerinizi sosyal medyada yayamaz bunu ailesi ile paylaşabilirainiz bu bir suç. Arkadaşlarımında evde çocuk bakan yardımcıları var ve hiç biri yemek temizlik yapmıyor buna rağmen çok daha yüksek fiyatlar alıyorlar. Bulabiliyorsanız size daha uygun bir iş bulup çıkın.

cok haklisiniz ben de 8.30 dan 19.30 a kadar çalışıyorum, o kadar cok yoruluyorum ki ona rağmen 1500 veriyor, hem öğretmenlik hem temizlik hem oyun ablası olmama ragmen
Canım benim hiç değilse sigortan yatsaydı ya Bu paraya emeğini hiç ediyorsun.Değmez bu insanlar hele hele o küçük şımarık şey beni sinirden öldürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…