yapamiyorum

7 yasindaki cocuk iftira atabiliyorsa, bu kadar agresifse, bu kadar kolay yalan soyleyebiliuorsa ben direk bitakirdim bu isi. Bu cocugu siz duzeltemezsiniz. Cok problemli. Degmez. Baska bir cocuga bakin. Işkence resmen. Para icin de olsa bakilmaz bu cocuga.

hangi şehitdesin bilmiyorum ama 1500 istanbul için çok az.. 3000 den aşağı alan bakıcı gördmedim.. üstelik çekilir dert değilmiş çocuk.
Cok haklisiniz zam isteyeceğim vermezse bir daha gitmeyeceğim hakkımı da helal etmicem ,bütün gün oturuyor bisey yapmıyor sanıyor herhalde

neler söylemedi neler,hırsızsın telefonumu caldin( çalışmayan kırık telefonu vardi kaybolmusti) bitlisin bana bit bulaştırdım,dişinde bisey var, hamilemisin o göbek ne , sen osurdun ( Kendi yapıyor) falan filan anlatırken bile sinirden gülüyorum ya, rezil ediyor

Hadi 7 yasinda cocuk ama aile asiri problemli, sanki kendileri cok iyi cocuk yetistrmjs gibi sizi uyariyorlar...bu cocugu bu duruma getiren tamamen ailesi...bence degmez cikin isten baska iste yorulursunz belki ama kafaniz rahat olur...
güya tavsiye veriyorlar ama basbaya uyarı ,bir daha böyle şey yazarlarsa ve zam yapmazlarsa cok seviyorsanız isi bırakıp siz ilgilenin dicem,bana verdikleri parayi (aylik) bir günde kazanıyorlar

Anne babasının terbiye edemediğini siz terbiye edemezsiniz. Evlat olsa çekilmez. Bu ne biçim çocuk.

Değil 2000, 5000 olsa bile kabul etme. Sinirlerin yıpranmış şimdiden.

Başka bir iş bulmaya çalış kardeşim, kendine yazık ediyorsun.

Cok haklisiniz bebek falan bakacağım ya da uslu bi çocuk, ev isi olarak evi süpürüyorum, bazen tabak yerleştirme oluyor bi sürü 2 3 gunde bir onu yapiyorum,dağınıkları topluyorum ( kiz tiktok icin cok kez kıyafet degistiriyor) oyuncaklar falan 2 saatim ev toplamaya gidiyor bulaşık da yıkıyorum , tencereler falan, makineye girmemeliymis, ocak temizlencekmis neymiş saçım dokuluyomus saçımı toplicakmisim bunu da kiza demis, kiz dedi bana en son yer de temizlik diye mop vermis kızına temizlemedim ben de

cok haklisiniz zam yapmazsa hemen çıkacağım, ben ev isi fazla yok sandim cocuk da bu kadar yaramaz degil sandim uzun bir yazı yazmistim cok yoruluyorum beni dinlemiyor falan diye bi sürü canım cicili mesaj atmışlar insan bi zam yapar

Ilk firsatta birakin. Uzerinize attigi iftiralari temizlemekle ugrasmayin. Ruh sagliginiz icin yapin, ailesini arayip kusura bakmayin ben yapamayacagim daha fazla deyin. Gerekirse esim gondermiyor deyin. Ya da gercegi soyleyin. Onlar cocuklarini biliyordur nasilsa. Ruh sagligim bozuldu. Onun iyiligi icin ugrasiyorum ama daha fazla yapamayacagim isi birakiyorum deyin.

Ben evli değilim ama annem izin vermiyor diyebilirim cidden bu 2 ayda cok yoruldum

cok haklısınız, bu 2 ayda bitirdi beni,ben hayatımda böyle bişey gormedim, neymisnalttan alacakmışım, sanki okuldaki ogretmeni boyle bir hareketle karşılaşınca davranisi boyle olucak sacma.sapan yazmışlar bide özellikle babanesi, sessiz demişti kiz hakkinda ise başlamadan once alay etmiş resmen

Zor bir cocuk.Sizi bakici olarak mi tuttular yoksa sadece dersleriyle ilgilenin diye mi.Orasi muallak olmus.Kasik getir dediginde kendin al hizmetcin mi var lafi da biraz abes.Ablacim getirirmisin demen gerekiyor lutfen demelisin gibi konussaniz daha uygun olmaz mi.Bagiriyorum demissiniz.Cocuk 50 kat zor olsa bagirmaniz da uygun degil.Sonucta az bir paraya da calissaniz zor bir is yapiyor da olsaniz isinize hurmeten bu tarz yaklasmamalisiniz olaya.1500 liraya bu isi hala yaptiginiza gore size cazip gelen yanlari da var demek ki.Eger yoksa 1 dk durmayin.Size de yazik cocuga da.Annesi babasi basedememis belli ama bi de bakiciyla kotu bir iliskisi olursa bu cocuk kimden terbiye gorecek.Mesela sizden de hizmetcin mi var lafini ogrenip baskasina kullanacak misal.Madem cok zenginler maddi kaygilari yok boyle afacan bir cocugu annesi buyutmeli

Ailesi otorite kuramamis bence.Muhtemelen daha bebeklikten farkli farkli bakicilarla buyumus.Keske maddi kaygisi olmayan anneler cocuklarina en azindan 4 yasina kadar kendileri baksa.Karakter 4 yasa kadar oturuyor cunku.Ondan sonra zaten okul cagi geliyor bakici olsa bile cocuk genelde okulda kursta vs olacagi icin gelisimi cok etkilenmez.Cocuk adina da uzuldum

Merhaba kasiyer olsana satış danışmanı ol.filan
Niye ugrasiyorsun

Ben çocuk gelişimi ve eğitimi okudum. Bu tür işler devlette olmadıkça zor. Anaokulunda çalışmak bile özellerde çok kötü. Yapabiliyorsanız, bulabilirseniz başka alanlarda iş bakın derim. Enazından her ay düzenli maaş alırsınız.

Acilen bırak hem az ücret hemde sorumsuz bı aile sanırım o çocuğunda psikolojik destek alması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…