yapamiyorum

senin yüzünü yumuşak bulmuşlar.

Sizde güzel bir üslupla (tabi yeni bir iş bulduktan hemen sonra) çocuğunuz yaşına uygun olmayan sosyal ağlarla haşır neşir ve uzun vadede teknoloji bağımlılığı gibi sıkıntılar kapınızda. Ayrıca çocuğunuz bir çalışanınızın pijamasını indirip özel yerlerinin görünmesini komik bulacak kadar eğitimsiz. Ki bu çocuklara 3 yaş itibarı ile öğretilir; ne kendisinin ne de başkasının gerekli haller dışında mahrem noktalarına dokunulmaz. Belli ki siz ebeveyn olarak bu önemli eğitimi vermekten oldukça uzaksınız. Korkarım ki bu eğitimsizlik ve umarsamazlıkla ileride kendisini tehlikeli durumların içine sokabilir. Yaşı olayın ciddiyetini anlamayacak kadar küçük ama sizlerin akıl yaşı bu kadar küçük olmasa gerek. Ayrıca ihtiyacı var diye bir kişiyi 2 aydır sigortasız çalıştırmak suçtur. Görevimden istifa ediyor ve çocuğunuz için sizi aklı başında önlemler almaya davet ediyorum. der ve oradan koşarak uzaklaşırdım.

cok haklısınız,babamla biraz kavga ettik babama gore cok iyi bir iş ancak oyle olmadığını o da zamanla anladı, markete girsem daha iyiydi bu işi kabul ettikten 1 hafta sonra kasiyer olarak çağırmışlardı keske gitseydim

kadın ben kendim sigortalı değilim seni de yapmıyorum dedi sanki kendi iş yerinde 1500 aliyor benim işi kolay zannediyorlar galiba, ayrılmak istediğimde biraz zam bekledim ama konusu bile açılmadı, ayrilicam dedikten sonra cok iyi davranmaya başladılar, keske parayi artırsaydı

haklısınız sabah 8.30 dan akşam 19.30 a kadar canım çıkıyor ben çocuğu bu kadar yaramaz beklemiyordum düzelmez dimi bu süreçten sonra bana iyi davran diyorlar ama bana vurdukça ınstagrama beni attıkça iyi davranamıyorum ki güya iyi davranınca duzeliyormus

Çocuk değil canavar yetiştirmişler. Bundan 4 sene önce asgari ücret para karşılığında bir ay 8 yaşında erkek çocuğa bakmıştım. Ders konusunda zordu ama yapamayınca ailesine durumu bildirdim tamam dersi ile biz ilgilenicez dediler. Spor kursuna götürüp getiriyordum uzak mesafede. Kahvaltısını ve öğlen yemeğini veriyordum oyun oynuyorduk tv izliyorduk bazen sohbet ediyorduk (büyümüş de küçülmüş) ama asla evlerine karışmadım yani sapla samanı karıştırmamak lazım. Siz çocuk için oradasınız evi yapmayın ayrıca çocuk konusunda da ailesiyle iyice konuşun bu çocukta davranış problemi var yani yetişkin birinin 8 yaşındaki çocuk neden eşofmanını çeksin. Normal değil.

kendi babanesi ben 2 sene de anlaştım dedi benden hem çocuğun dersleriyle ilgilenmemi hem de oyun oynamamı istiyorlar cocuk sıkılmayacakmış, zaten pandemi varmismis, sınıfın gerisinde kaldığı icin endiseleniyorlar ben oyun oynarsam ders yapicakmis ne alaka yapmıyor iste istemiyor diyorum anlamıyorlar

mahrem konulara cok meraklı,ben ped takarken banyonun altından bakmış sen bez takıyorsun, kan gordum dedi en kötüsü de bunu şimdi ne söyledi o kadar utandım ki anlatamam konuya yazmayı unutmusum

Sigortasız çalıştırmak normal bir davranış mı sordunuz mu...

mahrem konulara cok meraklı,ben ped takarken banyonun altından bakmış sen bez takıyorsun, kan gordum dedi en kötüsü de bunu şimdi ne söyledi o kadar utandım ki anlatamam konuya yazmayı unutmusum
Aaa yok artık. Bence işi bırakın bu iş değil yani sizi o şekilde videoya çekip ifşa diye atar falan allah korusun çocuk değil bu tövbe estagfurullah.

Sigortasız çalıştırmak normal bir davranış mı sordunuz mu...
ilk isim olduğundan,bakıcılar sigortasız çalışıyor sanıyordum,bi de bi çocuk ne olcakki düşüncesinde hareket ettim para guzel geldi o dersini yapar ben de yaparim biraz oyum oynarız falan diye düşündüm ama cok kotu oldu

Bence bırak

bebek falan bak ya daha iyi. Hiç uğraşılmaz 7 yaşında bir cadı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…