yapamiyorum

O yaşta bir çocuğun telefonu ve sosyal medya hesabı varsa, sorun çocukta değil, yetiştirendedir.
Ayrıca verdikleri ücret çok çok az, başka bir çocuğa bakabilirsiniz en azından insani muamele görürsünüz.

Nasıl yetiştirilmiş bu çocuk nasıl göz yum denir bu hareketlere
Asıl sorun ailede ne biçim aile o yaşta ki çocuğa sosyal medyada hesapmi acilir sanırım yeterki dursun sussun diye her denilen yapılmış şimdi önünü alamıyorlar
Inşallah tez zamanda başka iş bulursunuzda bırakırsınız
Çocuğa da sinirlendim hiç mi doğru,yanlış öğrenmedi kızımla aralarında 1 yaş var.Davranislarinin sonucu kestirebiliyor ona gore hareket ediyor
Cok mu sevgisiz büyüdü bu hale geldi

Offf offf offf banada buna benzer bı çocuk denk gelmişti 17 yaslarindaydim 700 TL iki çocuk ve cama kadar temizletiyordu bana kadın beğenmezde tekrar yaptırıyordu :/ biri 4 yaşında diğeri 10 yaşında .10 yaş olan çocuktan çektiğimi bir ben bir Allah bilir hakaretler itip kalkmalar ağzıma sciyordu . Annesine söylüyodum yine değişen bişi olmuyordu anneside ( doktor) ben tabi abim evlendi onlarin taksitini ödüyodum mecburen çektim kızı .yoksa annemler oducekti o parayı .bırak abimin yengemin teşekkür etmesini bigun yengeme derdimi anlattım böyle yapıyorlar diye bana işten cik dedi ben çıkamam taksit ödüyorum dedim .akşama abimi aldı bize geldi abim onun önünde bana sen kimsin karıma taksitini ödüyorum diyosun dedi .oda ayrı dram .ağlamaktan başka bişi yapamadım 1 yıl o kıza abimin bu lafını duyayim diye katlandim . Ahh salak kafam keşke hiç cekmeseydim.4 yaşındaki olan beni çok seviyordu bende onu ama ablası tam bir facia.kusura bakma konu sahibi sen anlatinca geldi bunlar aklıma.sen benim yaptığımi yapma .başka iş bul çekme bu kızı şuan 25 yaşındayım hala o kızın yaptıklarıni unutamıyorum

Yedi yaşında kızım var , yavrumun daha tableti yok değil ki bilmem ne hesapları. Aile saçma sapan bir aile demek ki, problemli bi çocuk yetiştiriyorlar, bu çocuk okulda ne zorbalıklar yapıyordur diğer çocuklara da, yazık hem ona hem çevresindeki herkese. 1500 e çekilecek çile değil bence çıkın işten.

Cok şımarıyorlar,iki kuruşa köpek gibi çalıştırıyorlar,bir de doktor olacakmış ayıp be abinize ve yengenize de çok kızdım bu ne yuzsuzluktur,insanlar iyilikten anlamiyor hic üzüldüm adınızdan en kısa zamanda ayrilacagim ben de, sinirlwrimi yipratti

yaptığınız işe göre parası çok çok az şehrinizi bilmiyorum ama en az 2500 almalısınız bu iş için. üstelik sigorta yok. bence ayrılın başka bir çocuk bulun hem daha kolay olma şansı var hem daha iyi maaş alırsınız kesin.

Hadi 7 yasinda cocuk ama aile asiri problemli, sanki kendileri cok iyi cocuk yetistrmjs gibi sizi uyariyorlar...bu cocugu bu duruma getiren tamamen ailesi...bence degmez cikin isten baska iste yorulursunz belki ama kafaniz rahat olur...

1500 TL çok az bir miktar gibi geldi bana. Yanlış anlaşılmak istemem elbette 1500 u kucumsemiyorum. ama yapılan işe göre verilen para az

7 yaşındaki bir çocuk için anlattıklarınız pek uygun değil. 2-3 yaş gibi davranıyor. Herhangi bir sorunu var mı? Okul Ram a yollamalı çocuğu. Yaptıkları hiç normal değil. Yani öğretmen olarak çocuk için bunları söyleyebilirim. sizi de sigortasız çalıştırmaları suç. başka iş bakın el altından bulunca da bırakın. Yoksa çok kötü olcaksınız psikolojik açıdan.

Para cok az.

7 yasinda bir cocuga gore asiri davranislar cok proaktif buyumus. Ailesi pedagog yardimi almali.

Siz de universite ogrencisisiniz sanirim. Sizin yasiniz da birinin bakabilecegi bir cocuk degil.
30 yas ve ustu ancak tahammul edebilir.

2 ayda alışma sürecinin bitmesi gerekirdi . Sonuçta Siz pedagog değilsiniz, öğretmende değilsiniz, .. çocuğa sevgi verirsiniz ihtiyaçlarını görüp derslerini yaptırıp birazda oynarsınız..profesyonellik beklemeleri hata..ayrıca sigorta yapmak zorundalar ya da enaz 2000 -2500TL (yaşadığınız şehre göre)vermek zorundalar.. madem evin temizliğini de yapıyorsunuz ki bu paraya olmaz.. bi temizlikçinin günlüğü 200 TL .. kazancı iyi olsa çekin derdim ama 1500tl ye ruh sağlığınızı bozmaya hiç değmez.

Bu arada önceden yorum yapmıştım ama bu yazdığınızı yeni gördüm..kimse sizi instagrama koyamaz, çocukta olsa koyamaz..o gönderileri sildirin kesinlikle aileye ve bi daha olursa sırf bu yüzden bile işi kesin bırakın..

Yaptığınız işe göre miktarı az. Ve çocuk hareketleri çok yorucu. O yaştaki o çocuğa uygun hareketler değil gelip kitap çizme falan.arkadaşm aynı ücreti 2 yaşındaki çocuğu için veriyor. Ve çocuk zaten 2 saat uyuyor ve yarım gün ev işlerine de karışmıyor. Çok sakin bir bebek

Allah askina burda merhametli vicdanli kizlar var personel arayan onlar gelir simdi birak millet kendi delisiyle kendi ugrassin bide metin yazmislar. Bizlerinde o yaslarda cocugu kuzeni yegeni var o dupeduz simarik anlayacak idrak edecek yasta. Milletin cocugu nasil degerli masallah. O pijamayi indirdiginde sokakta yasayacagimi bilsem onu o an duvara yapistiriridim yani cocuk fakan hak getire

o kadar sinirlendim ki onu yaptigimda anlatamam,ağladım sinirden,cuma günü bana tokat atti annesine uzun uzun yazdim,annesi kızına bağırdi telefonda uzun uzun, cumartesi pazar isim yoktu, bugün de hicnderslerimi yaptırmadı bütün gün ilgi bekliyor,yine kitaplarımı çizdi, 26 sında maaşımı vericek bu sefer 2000 istiycem en az yoksa gelmiyorum dicem

26 sında maaşımı vericek,zam isteyeceğim vermezse çıkıyorum diyicem,bana diyorki diğer ay günde 2 saat geleceksin ( 1 aylığına), ama ondan sonra aynı saatler devam edicek, o kadar yoruluyorum ki,keske kabul etmeseydim çıkıcam dediğimde 1 sayfa yazı yazmışlar çıkma lütfen falan diye hic zam yapalım dememisler cok sinirlendim

kesinlikle haklısınız, saldırmaya da başladı, zam yapmazlarsa çıkacağım paraya ihtiyacım olmasaydı hemen cikardim

bugün babanesi aradı,hem kızla oyun oynayacakmışım evcilik falan hem.odevlerini yaptircakmisim o bit8nce yok eski ödevler içimden yürü git be dedim bana en basta o derslerini yapar sen de kendi derslerini yaparsin o uslu demişlerdi insanlarda utanma kalmamis kızın derslerini yaparken bile surekli konuşuyor soru soruyor bıktırdı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…