- 8 Mart 2015
- 25.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.198
- 598
- Konu Sahibi neyapmaliyim
-
Nasıl yetiştirilmiş bu çocuk nasıl göz yum denir bu hareketleremerhaba hanımlar, 2 aydır bakıcılık yapiyorum 7 yaşındaki bi kıza, ama bu 2 ayda ne kadar yoruldugumu anlatamam, yemekleri bana atiyor, pijamami asagiya indiriyo ( evde kamera varsa yandim), abur cubura, tablete izin vermedigimde tirmalamalar, hakaretler,ifsa fotomu cekip instagrama atmalar (tiktok ve instagrami var), derse karşı da cok isteksiz surekli oyun oynamak ilgi görmek istiyor, ancak ailesi benden ders calistirmami istiyor, (kiz sinifin gerisinde kaldi)ben kiz ders çalışmazsa onunla oyun oynamayacagimi cunku oyundan sonra ders çalışmadığını söylemiştim,bugün uzun bir metin yazmışlar bu yaşta bi çocuğa bu kadar ders zorlanmaz, bilinç-altı ders istemez, isteksiz hale gelir falan filan üslup guzel bir biçimde yazılmış ancak bu iki cümle kalbimi cok kırdı, hem ders calistirmami isteyip hem de dediklerine katlanmami istiyorlar, yaramazliklarina göz yum diyorlar, alışma süreci diyorlar, aranızda anne olan bu süreci atlatanlar vardır, bana diyorlarki iste iyi davran o seni sevmese de sen sev surekli cana yakın ol ama hakaretlere karşı iyi davranamıyorum,surekli eşyalarımı çaldın diyor,millet yanlis anlayacak, okul da olmadığından ders süreci bana kaldi,bazen sinirlerim bozulup ağlıyorum,o anda duraksiyo ama sonra gene devam ediyor, ise başlamadan once bana o dersini yapar sen de kendi dersini yaparsin demişlerdi, ancak hic fırsat olmuyo ders yapmaya başladığımda kitabımı çiziyor surekli cok kızdım bağırdım ama daha çok tekrarlıyor sizce ne yapmalıyım o kadar yoruldum ki maaş olarak 1500 alıyorum,sigorta yok onun haricinde evi toplama supurme işini de ben yapiyorum
Cok şımarıyorlar,iki kuruşa köpek gibi çalıştırıyorlar,bir de doktor olacakmış ayıp beOfff offf offf banada buna benzer bı çocuk denk gelmişti 17 yaslarindaydim 700 TL iki çocuk ve cama kadar temizletiyordu bana kadın beğenmezde tekrar yaptırıyordu :/ biri 4 yaşında diğeri 10 yaşında .10 yaş olan çocuktan çektiğimi bir ben bir Allah bilir hakaretler itip kalkmalar ağzıma sciyordu . Annesine söylüyodum yine değişen bişi olmuyordu anneside ( doktor) ben tabi abim evlendi onlarin taksitini ödüyodum mecburen çektim kızı .yoksa annemler oducekti o parayı .bırak abimin yengemin teşekkür etmesini bigun yengeme derdimi anlattım böyle yapıyorlar diye bana işten cik dedi ben çıkamam taksit ödüyorum dedim .akşama abimi aldı bize geldi abim onun önünde bana sen kimsin karıma taksitini ödüyorum diyosun dedi .oda ayrı dram .ağlamaktan başka bişi yapamadım 1 yıl o kıza abimin bu lafını duyayim diye katlandim . Ahh salak kafam keşke hiç cekmeseydim.4 yaşındaki olan beni çok seviyordu bende onu ama ablası tam bir facia.kusura bakma konu sahibi sen anlatinca geldi bunlar aklıma.sen benim yaptığımi yapma .başka iş bul çekme bu kızı şuan 25 yaşındayım hala o kızın yaptıklarıni unutamıyorum
2 ayda alışma sürecinin bitmesi gerekirdi . Sonuçta Siz pedagog değilsiniz, öğretmende değilsiniz, .. çocuğa sevgi verirsiniz ihtiyaçlarını görüp derslerini yaptırıp birazda oynarsınız..profesyonellik beklemeleri hata..ayrıca sigorta yapmak zorundalar ya da enaz 2000 -2500TL (yaşadığınız şehre göre)vermek zorundalar.. madem evin temizliğini de yapıyorsunuz ki bu paraya olmaz.. bi temizlikçinin günlüğü 200 TL .. kazancı iyi olsa çekin derdim ama 1500tl ye ruh sağlığınızı bozmaya hiç değmez.merhaba hanımlar, 2 aydır bakıcılık yapiyorum 7 yaşındaki bi kıza, ama bu 2 ayda ne kadar yoruldugumu anlatamam, yemekleri bana atiyor, pijamami asagiya indiriyo ( evde kamera varsa yandim), abur cubura, tablete izin vermedigimde tirmalamalar, hakaretler,ifsa fotomu cekip instagrama atmalar (tiktok ve instagrami var), derse karşı da cok isteksiz surekli oyun oynamak ilgi görmek istiyor, ancak ailesi benden ders calistirmami istiyor, (kiz sinifin gerisinde kaldi)ben kiz ders çalışmazsa onunla oyun oynamayacagimi cunku oyundan sonra ders çalışmadığını söylemiştim,bugün uzun bir metin yazmışlar bu yaşta bi çocuğa bu kadar ders zorlanmaz, bilinç-altı ders istemez, isteksiz hale gelir falan filan üslup guzel bir biçimde yazılmış ancak bu iki cümle kalbimi cok kırdı, hem ders calistirmami isteyip hem de dediklerine katlanmami istiyorlar, yaramazliklarina göz yum diyorlar, alışma süreci diyorlar, aranızda anne olan bu süreci atlatanlar vardır, bana diyorlarki iste iyi davran o seni sevmese de sen sev surekli cana yakın ol ama hakaretlere karşı iyi davranamıyorum,surekli eşyalarımı çaldın diyor,millet yanlis anlayacak, okul da olmadığından ders süreci bana kaldi,bazen sinirlerim bozulup ağlıyorum,o anda duraksiyo ama sonra gene devam ediyor, ise başlamadan once bana o dersini yapar sen de kendi dersini yaparsin demişlerdi, ancak hic fırsat olmuyo ders yapmaya başladığımda kitabımı çiziyor surekli cok kızdım bağırdım ama daha çok tekrarlıyor sizce ne yapmalıyım o kadar yoruldum ki maaş olarak 1500 alıyorum,sigorta yok onun haricinde evi toplama supurme işini de ben yapiyorum
Bu arada önceden yorum yapmıştım ama bu yazdığınızı yeni gördüm..kimse sizi instagrama koyamaz, çocukta olsa koyamaz..o gönderileri sildirin kesinlikle aileye ve bi daha olursa sırf bu yüzden bile işi kesin bırakın..haklısınız sabah 8.30 dan akşam 19.30 a kadar canım çıkıyorben çocuğu bu kadar yaramaz beklemiyordum düzelmez dimi bu süreçten sonra bana iyi davran diyorlar ama bana vurdukça ınstagrama beni attıkça iyi davranamıyorum ki güya iyi davranınca duzeliyormus
Allah askina burda merhametli vicdanli kizlar var personel arayan onlar gelir simdi birak millet kendi delisiyle kendi ugrassin bide metin yazmislar. Bizlerinde o yaslarda cocugu kuzeni yegeni var o dupeduz simarik anlayacak idrak edecek yasta. Milletin cocugu nasil degerli masallah. O pijamayi indirdiginde sokakta yasayacagimi bilsem onu o an duvara yapistiriridim yani cocuk fakan hak getiremerhaba hanımlar, 2 aydır bakıcılık yapiyorum 7 yaşındaki bi kıza, ama bu 2 ayda ne kadar yoruldugumu anlatamam, yemekleri bana atiyor, pijamami asagiya indiriyo ( evde kamera varsa yandim), abur cubura, tablete izin vermedigimde tirmalamalar, hakaretler,ifsa fotomu cekip instagrama atmalar (tiktok ve instagrami var), derse karşı da cok isteksiz surekli oyun oynamak ilgi görmek istiyor, ancak ailesi benden ders calistirmami istiyor, (kiz sinifin gerisinde kaldi)ben kiz ders çalışmazsa onunla oyun oynamayacagimi cunku oyundan sonra ders çalışmadığını söylemiştim,bugün uzun bir metin yazmışlar bu yaşta bi çocuğa bu kadar ders zorlanmaz, bilinç-altı ders istemez, isteksiz hale gelir falan filan üslup guzel bir biçimde yazılmış ancak bu iki cümle kalbimi cok kırdı, hem ders calistirmami isteyip hem de dediklerine katlanmami istiyorlar, yaramazliklarina göz yum diyorlar, alışma süreci diyorlar, aranızda anne olan bu süreci atlatanlar vardır, bana diyorlarki iste iyi davran o seni sevmese de sen sev surekli cana yakın ol ama hakaretlere karşı iyi davranamıyorum,surekli eşyalarımı çaldın diyor,millet yanlis anlayacak, okul da olmadığından ders süreci bana kaldi,bazen sinirlerim bozulup ağlıyorum,o anda duraksiyo ama sonra gene devam ediyor, ise başlamadan once bana o dersini yapar sen de kendi dersini yaparsin demişlerdi, ancak hic fırsat olmuyo ders yapmaya başladığımda kitabımı çiziyor surekli cok kızdım bağırdım ama daha çok tekrarlıyor sizce ne yapmalıyım o kadar yoruldum ki maaş olarak 1500 alıyorum,sigorta yok onun haricinde evi toplama supurme işini de ben yapiyorum
o kadar sinirlendim ki onu yaptigimda anlatamam,ağladım sinirden,cuma günü bana tokat atti annesine uzun uzun yazdim,annesi kızına bağırdi telefonda uzun uzun, cumartesi pazar isim yoktu, bugün de hicnderslerimi yaptırmadı bütün gün ilgi bekliyor,yine kitaplarımı çizdi, 26 sında maaşımı vericek bu sefer 2000 istiycem en az yoksa gelmiyorum dicemAllah askina burda merhametli vicdanli kizlar var personel arayan onlar gelir simdi birak millet kendi delisiyle kendi ugrassin bide metin yazmislar. Bizlerinde o yaslarda cocugu kuzeni yegeni var o dupeduz simarik anlayacak idrak edecek yasta. Milletin cocugu nasil degerli masallah. O pijamayi indirdiginde sokakta yasayacagimi bilsem onu o an duvara yapistiriridim yani cocuk fakan hak getire
26 sında maaşımı vericek,zam isteyeceğim vermezse çıkıyorum diyicem,bana diyorki diğer ay günde 2 saat geleceksin ( 1 aylığına), ama ondan sonra aynı saatler devam edicek, o kadar yoruluyorum ki,keske kabul etmeseydimYaptığınız işe göre miktarı az. Ve çocuk hareketleri çok yorucu. O yaştaki o çocuğa uygun hareketler değil gelip kitap çizme falan.arkadaşm aynı ücreti 2 yaşındaki çocuğu için veriyor. Ve çocuk zaten 2 saat uyuyor ve yarım gün ev işlerine de karışmıyor. Çok sakin bir bebek
kesinlikle haklısınız, saldırmaya da başladı, zam yapmazlarsa çıkacağımBu arada önceden yorum yapmıştım ama bu yazdığınızı yeni gördüm..kimse sizi instagrama koyamaz, çocukta olsa koyamaz..o gönderileri sildirin kesinlikle aileye ve bi daha olursa sırf bu yüzden bile işi kesin bırakın..
bugün babanesi aradı,hem kızla oyun oynayacakmışım evcilik falan hem.odevlerini yaptircakmisim o bit8nce yok eski ödevler içimden yürü git be dedim bana en basta o derslerini yapar sen de kendi derslerini yaparsin o uslu demişlerdi insanlarda utanma kalmamis kızın derslerini yaparken bile surekli konuşuyor soru soruyor bıktırdı artık2 ayda alışma sürecinin bitmesi gerekirdi . Sonuçta Siz pedagog değilsiniz, öğretmende değilsiniz, .. çocuğa sevgi verirsiniz ihtiyaçlarını görüp derslerini yaptırıp birazda oynarsınız..profesyonellik beklemeleri hata..ayrıca sigorta yapmak zorundalar ya da enaz 2000 -2500TL (yaşadığınız şehre göre)vermek zorundalar.. madem evin temizliğini de yapıyorsunuz ki bu paraya olmaz.. bi temizlikçinin günlüğü 200 TL .. kazancı iyi olsa çekin derdim ama 1500tl ye ruh sağlığınızı bozmaya hiç değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?