Tamamına elbette katılmıyorum, ancak ev alacak olsak benim annem karışmaz. Siz oturacaksınız siz bakın der, yani bana kalırsa her iki ailenin de işin içine bu kadar girmesi saçma; şu ana kadar düğün mekanımızdan tutacağımız eve kadar ya da nişanımızla ilgili diğer detaylar da her iki aileye de hiçbir noktada danışmadık. Her şeye biz karar veriyoruz, tamamlandıktan sonra da onlara sadece bilgi veriyoruz. ( Yanlış anlamayın ama aileler size pek güvenmiyor mu acaba, yaşlarınız mı küçük tam anlayamadım )
Ben de okuyamadım zaten işyerindeyim de,... göz gezdirdiğim kadarıyla baya sıkıntılı bir süreç
Özetleyecek olan olursa yorum yapabilirim bayağı uzun mesaj
Acaip saçma şeyler bunlar
- Evi senle ben beğenicez kimseyi karıştırmam annen evi seçmek için gelmiyo
- ilk defa sizde gördüm ev alırken kız tarafına göstermeyi.
- Kiraya bile çıksak çıkıcağımız çevre belli onlara yakın mesafede bi yerde oturmamız gerekiyor
- Annem bize bi yerde ev göstermişti yardımcı olmak için.buralarada bakabilirsiniz demişti onada çok şaşırmış kayınvalide nasıl ev gösteririmiş.o babasına gidip kaynanam ev gösterdi gidip onumu alalım dicekmiş. evi alan babasın bunu kim kabul eder kim normal karşılarmış. yazdığı cümleleri ekledim msjdan bakıp
- Sizin oralardan babam ev almaz oraları beğenmiyo
- öyle uzak yere taşınamayız BİRBİMİZİ YERİZ
- babam evi alan o ben ne diyim.
- ben sana hep dedim bizim buralarda olucak diye sen hatırlamıyosun
- Erkek tarafı evi alırmış kız tarafı görmezmiş.
Acaip saçma şeyler bunlar
Ya lütfen evlenmeyin bu adamla
Bakın ben de eskisinden ayrılırken çoğu kişi ayrıl dedi buradan
Ben gittim bir iki kişiye inanmak istedim
Çok pişman oldum dinlemediğime vaktinde ayrılmadığıma
Lütfen kulak verin
Bir hayat daha kararmasın
Evlilik severek bayılarak yapılır
Sorunlarla olmaz İnan’ın buna
Ev illa onlara yakın olucak ne demek allah aşkına
Olacak şey değil bu
Dayatma bu resmen
Kaynanayla herkes başa çıkamaz iyisi var kötüsü var
Yakın oturmak iyi değil
Ki kimbilir daha ne olumsuzluklar var
8 yıl olmuşBende bunu savunuyorum bana diyo ki kim akıl veriyo dolduruşa gelme biz mutlu olucaz. Ya diyorum ki işimide geçtim daha uzak olsun işe onlarada bizede uzak olsun. İstediğimiz ikimizin istediği yerden olsun diyorum yok yapamazmışız yabancı yerde birbirimizi yermişiz. Bu söyledikleri normal benim söylediklerimi ilk defa duyuyormuş.
Yok tutumludur ama cimri değil. Sadece içki konusunda atışıyoruz biraz fazla içiyor. Onuda bırakırım demişti ama beni kaybetmemek için demiş. Maç günleri içerim diyor. Sadece ablası sorunlu diye ailesi onun üstüne çok titriyor. Herşeyde onu al onu götür onu bırak. İşyerinin servisi var onu kullanmıyor arabaları var ablasını bırakıyor sonra işe geliyor. Çıkışta ablasını alıp eve geçiyor. Zamanda kaybediyor servisle git gel dedim. Öyle yapıcam çok zaman kaybediyorum dedi sonra ablası demişki ben burda otopark parası veriyorum sen vermiyosun niye para verelim boşuna. Oda vazgeçmiş. Bu arada 5 yıldır veriyosu otopark senesi bizimki işe başlayınca zor geldi vermek. Bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum. Ama ailesiyle ilgili süreci yönetemiyor bu dönemde anladım8 yıl olmuş
Aşk durumları iyi sanırım
Cinriliği falan var mı
Ya da başka kötü huyu
Ailesini bu dönemde zaman açısından yürüteniyırsa sorun yokYok tutumludur ama cimri değil. Sadece içki konusunda atışıyoruz biraz fazla içiyor. Onuda bırakırım demişti ama beni kaybetmemek için demiş. Maç günleri içerim diyor. Sadece ablası sorunlu diye ailesi onun üstüne çok titriyor. Herşeyde onu al onu götür onu bırak. İşyerinin servisi var onu kullanmıyor arabaları var ablasını bırakıyor sonra işe geliyor. Çıkışta ablasını alıp eve geçiyor. Zamanda kaybediyor servisle git gel dedim. Öyle yapıcam çok zaman kaybediyorum dedi sonra ablası demişki ben burda otopark parası veriyorum sen vermiyosun niye para verelim boşuna. Oda vazgeçmiş. Bu arada 5 yıldır veriyosu otopark senesi bizimki işe başlayınca zor geldi vermek. Bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum. Ama ailesiyle ilgili süreci yönetemiyor bu dönemde anladım