Yalvarırım bakın :( NİŞAN SORUNSALI

1.si sorunsal yerine sorunu kelimesi daha güzel olurdu. 2.si ise ev için bu kadar sorun yaşanmış olması bana saçma geldi, hepsini okuyamadım çok uzun

1.si sorunsal yerine sorunu kelimesi daha güzel olurdu. 2.si ise ev için bu kadar sorun yaşanmış olması bana saçma geldi, hepsini okuyamadım çok uzun
neden okuyamadığnız bir şey için cevap yazıyorsunz anlamadım. o başlık güzel bu başlık kötü demek için mi üye oldunuz

Ayrılın.
Hem tembel, hem aileci, hem güvenilmez.
Ayrıca saygısız.
Anneniz böyle bir damadı hakediyor mu sizce?

Ayrılın.
Hem tembel, hem aileci, hem güvenilmez.
Ayrıca saygısız.
Anneniz böyle bir damadı hakediyor mu sizce?

Bu kadar net bir cevap beklemiyordum. Aileme asla bunları söylemedim. Annem tansiyon hastası bu mevzularda çok üzdüm onu çünkü başka şeylerde oldu. Nişan atmak bana o kadar garip geliyor ki. İşyerinde ailede bi sürü insan ne derim naparım beynim iflas etti. Anneniz böyle bir damadı hakediyor mu sizce? bütün gece bu cümleyi düşünücem

Sonuçta evin bu denli büyük bi sorun olduğunu en başından söylemişsiniz. Resmen oyalamış başka bişey değil. Nişanlandıktan sonra da ev için ayrılık olmak diye düşündü belki de. Durumu yoksa zorlamak da anlamsız benm sevgilimin ailesi düğün altın ev eşyası ev hiçbirşey yapmıycaklar. Hepsini biz ikimiz yapcaz. Gerçekten seviyosanız ortayı bulun ama kandırıyor mu iyi biri mi doğru aday mı çok iyi düşünün. Ömrümü geçirmek istiyo muyum diye sorun. O da ailesi ve sizin aranızda kalmış. Aile her zaman daha baskındır maalesef :/ iyi düşünün zor durum

Ben şimdi birşeyler soylicem ama hiç mutlu olmicaksıniz soyleyeceklerimden. İnanın bu süreçlerde böyle şeyler yaşayıp sonrasında evlendiğine pişman olmayan görmedim size ailenize hiç değer vermeyen kendi kararlarını kendi veremeyen biri bu çok net . Henüz evli değilsiniz bunlar gölete edilebilir gibi gelebilir ama evlenince kendi aklını kullanamayan sorumluluk alamayan eşine değer vermeyen bi kocaya katlanabilecek misiniz? Muhtemelen çok emek verdiğiniz bi ilişki ve bitirmek istemiyosunuz ne kadar kirilsaniz da sevginiz önüne geçiyor . Yazdıklarımın durumunuzu degistirecegini sanmıyorum. Ayrıca nişanı kız tarafı yapar ve nasıl istiyosa öyle yapar ben de evde yaptım eşimin ailesi kalabalık gelecekti biz evde yapınca sadece çok teyzeler dayı vs geldi.

siz olsanız napardınız ? herşeyi yapmaya hazırım. ama onun dediği biz yapamayız ödeyemiz. ben zaten aileme baştan dedim benim evlenmeye durumum yok evlenmek istiyorum karşılıcakmısnız ona göre çıktım bu yola diyo. yani maddiyat değil önemli olan ailemde kız evlat onlar benim gibi 8 senedir tanımıyolar 4 5 ayda güvenip nasıl olucak artık uyku uyumuyorum.

Düşünün mutlaka.
Elalem 2 gün konuşur susar.
Önemli olan anneniz.

Diyelim evlendiniz ve mutsuzsunuz. Bu durumda sadece siz değil anneniz de üzülecek, kızımın da benim gibi yüzü gülmedi diye kahrolacak kadıncağız.

Ev meselesinde sizi sanki hep oyalamışlar gibi geldi bana. Özellikle beğenmeyeceğiniz evleri size göstermeleri bilinçli olabilir.
Bu sayede anneniz kusur bulunca nişanlınız bir anda verdiği sözleri unutup, sanki ev almanıza engel olan annenizmiş gibi sorumluluğu annenize yıkıp sıyrılmış.
Yaptığı afedersiniz çakallık.

Helal olsum valla oturup her detayi yazmissin ben olsam usenirim..

Neyse
Ev alacak durumlari yok su an
Zamaninda tamam demisler ama olmuyor iste

Bence sen ayril.

Annen baban evi yoksa olmaz demisler ya.

Illa ev olacak yani.
Yok iste alamiyorlar.
Canlarini mi alacaksiniz bu insanlarin?
Olmaz bu is.

söyledim evde yapmak istiyorum annem bana bıraktı sen nasıl istersen öyle yaparız dedim. Bi sürü insan var çağırmazsak ayıp olur dedi ona göre çağıralım dedim. ama düğün yapmayı kendileri karar veriyo. O kadar çok çelişki var ki. Evet yüzde yüz anlamışsınız. Emek verdim gerçekten kötü davranmadı saygısızlık yapmadı bu ana kadar. Kafam çok karışık

Olmaz bu iş
Olsada uzun sürmez
Arkadasında dedigi gibi cocuk babacı ablacı size fikirlerinize deger vermiyor
Ailenize daha nişanlıyken laf söyleme cüretini nasıl buluyor
Eve kız bakmaz ne demek kendisi tek mi yasayacak hayırdır yani

Bunları annem söylese kızardım büyük ihtimalle.Ama neden mantıklı geliyor. Kendine bile insan birşeyleri itiraf edemiyor. Hep olumlu yönden bakmak istiyor galiba. Evet çünkü bana böyle dedim sevdiğim kızla annesi yüzünden evlenemicem. Kendi fikirlerimi bile annen seni doldurmuş. Bunları sen söylemezsin diyor

Bencede ayrılın en başından zaten belirtmişsiniz özellıkle oyalamış bariz sizi ne ugrasiyosunuzki.hic sevmem bukadar aileci erkekleri bi cacık olmaz yol yakınken annenize izah edin belki ailenizde istiyordur siz üzülmeyin diye dile getirmiyolardır. Bu sorun böyle uzar gider başınıza kakic olur yol vermek en iyisi..

Saygısızlık yapmış aslında ama siz ona iyi niyet kılıfı geçirdiğiniz için görmüyorsunuz .anlattiklarinız kadarıyla yeterli saygısızlık donesi var bence . İnşallah mutlu olursunuz

nişanlınızda ev kuracak, ev geçindirecek olgunluğu göremedim ne yazık ki.
ve seni üzmek istemem ama parayı veren düdüğü çalar derler ya, o parayı aileden aldığınız sürece, ne yazık ki onların istediği muhitten onların istediği evi almak zorunda kalacaksınız

keşke hiç nişanlanmadan yaşasaydım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…