Yalvarırım bakın :( NİŞAN SORUNSALI

bende aynısını söylüyorum. oda ben ne diyim para benimmi diyor. bende o zaman kendi imkanlarımızla yapalım diyorum. yok gücümüz yetmez diyor.

. Ayrılmak istedim alkol sorunlarını yakaldım.Evdeyim dedi dışarda çıktı vs .

parayıda avukat fazla para istemiş ona kaptıyolar. Bunlar olalı 1 sene olmuş ama ben nişandan sonra öğreniyorum

Nişan kıza ait içki olmucak dedim. Oda tmm zaten o sizin kararınız dedi. Nişanda bir içki içildi ama böyle bişi yok. Gidip alıp dışrdan getirmişler çünkü orda içki yasak babası getirmiş ayıp olur diye.

• Evi senle ben beğenicez kimseyi karıştırmam annen evi seçmek için gelmiyo.
Ailemden uzağa gidemeyiz.

Yukarıdaki sizin yazdıklarınızın bir kısmı. Aklınızla alay ediyor nişanlınız ve ailesi. Saygısızlığın dibine vurmuşlar. Bunu anlamanız için daha neler yapmalılar size?

Ailenizin ev diye tutturması çok gereksiz ve yersiz bi müdehale. Ama olayda ki sorun bu olmaktan çıkmış, çünkü; erkek tarafı üsküdarı geçene kadar bu olaya çok anlayışla yaklaşıp sonra lafı çevirmiş.

Böyle bir nişanlıyla ömür geçmez. Anneci, sorumsuz, sözünde durmayan, ikircikli bi adam. İçki olayında iplerin kopması gerekiyordu zaten. Adamlar verdikleri hiçbir sözü tutmamışlar. Bide kız tarafını her şeyden uzak tutma isteği var ki klasik ataerkilcilik. Vallahi yıpratmayın kendinizi. Geçen yıllarınızı değil de heba olacak geleceğinizi düşünün.

Ama kendisi her şeyi anne baba abla yapışık yapıyorlar. Kararlar aile meclisinde alınıyor.

Yani evi unutun. Ev falan almayacaklar. Zaten niyetleri yoktu, köprüyü geçene kadar oyaladılar.

Bu açık.

Evde içki içmem demişti evlenince içmem demişti. Şimdi haftada bigün maç günleri içerim diyo. istemezsen dışarı çıkarım izlemeye ozaman orda içerim diyo.

çok düşündüm bi sabah kalkıyorum her şeyin sonu değil konuş düzgünce diyorum. 8 seneyi nasıl çöpe atıcaksın diye bşlıyo bana. şimdi herkese açıklama yap çakal sürüsü gibi bekliyolar. hayatta en son düşmek istediğim şey konuşulmaktı başıma gelicek sanırım

evet ev konusunda bende böyle düşünyorum. ama aile büyüklerinden biri bana dediki. kızım ailen çocuktan o güveni alsa o yoluda kabul ederdi eminmisin dedi. banada ok gibi saplanmıştı.

Mutsuz bir evlilikte 40-50 sene ömür harcamak mantıklı mı sizce?
Annenizle aynı kaderi mi yaşamak istiyorsunuz?

elalem 3 gün konuşur 5 gün konuşur. sonra konuşacak daha ilginç birilerini bulur. sense ömür boyu çekersin.

Mutsuz bir evlilikte 40-50 sene ömür harcamak mantıklı mı sizce?
Annenizle aynı kaderi mi yaşamak istiyorsunuz?

."Ama kendisi her şeyi anne baba abla yapışık yapıyorlar. Kararlar aile meclisinde alınıyor."

hele bu cümle.

Size şunuda söylemek istiyorum. Söz olmadan beraber eminönüne gittik onunla. Annesi yaşlı ablası psikolojik rahatsızlıkları var çok kalabalık ortamlarda olamıyo. söz çikolatası için tpsi bakalm dedik. ayıptır söylmesi 100 tl bişi. Ablamlar arkadaşlarım hep böyle yapmışlardı. Biz tepsiyi alıcaz. Annesine sordu biz burdan alıyoruz diyeanneside biz çarşıya çıktık ısmartlattık almayın demiş. bende tabi biraz bozuldum biz seçicektik öyle konuşmuştuk dedi. buda aklınca aramış arayı bulmak için. onu iptal ettrin kendi bakmak istiyo kız diye. sonra beni 10 dk sonra annem aradı. tmm kızım çok önemli değil aldılarsa diye. meğerse annesi annemi arayıp ara kızı söyle biz aldıkniye böyle yapıyolar bizde onlar için uğraşıyoruz burda hadi ara sen söyle diyo. sonradan öğrendimki ablası aratmış ara annesini diye annem hastanelik olmuştu çünkü saygısı ereği kimseye kötü bişi diyemez. annem aslında burda işi bitiricekti ben mani oldum.

Sizi resmen oyalamişlar.. ama benim en cok takıldıgım işte tutunamayan bir yapisi var bence.. bugün kalici işi olmuş gibi görünebilir ama yarin bunu kaybederse.. tembel ve sorumsuz adam en kötüsü bence.. birde muhakkak bu ailesinin ağzina bakacak.. size cok karisacaklar gibi.. ev konusunda haklisiniz.. nişan çok önemli bisey değil gözünüzde büyütmeyin.. hem hakli sebebiniz de var

Ve bu insanlar için annenizi üzüyorsunuz.
Değer mi?
Emin olun anneniz dile getirmese de mutsuz olacağınızın farkında ve şimdiden üzülüyor geleceğiniz için.

Bu ay son ayı. Kadro yokmuş. Çıkıcak ve başka yerlere görüşmeye gidiyor. Bu saatten sonra işsiz kalmaktan çok korkuyo ama bilemiyorum tabi. Bigün biri nişan atıcaksın dese inanmazdım

Bu ay son ayı. Kadro yokmuş. Çıkıcak ve başka yerlere görüşmeye gidiyor. Bu saatten sonra işsiz kalmaktan çok korkuyo ama bilemiyorum tabi. Bigün biri nişan atıcaksın dese inanmazdım

Nişan atmakla bişey olmaz.. asil evlenipte 2 ay sonra pişman olan akli başina gelen okadar cok kisiyi görüyoruz ki burda.. bazi şeyleri görüpte anlamak için oluyo zaten nişanlilik süreci.. akli başinda bi insansiniz bu yaşadıklarınızı başkasi burda yazsa ne tavsiye edersiniz.. disardan bakin bi olaylara..

Salak mısın derim heralde çok net. Başkası yaşayınca nasıl inanıyo derim. Kendim inanmak için bahane arıyorum

Nişan atmak bu kadar zor geliyorsa, evlenip pişman olup boşanmak isteseniz, o zaman çekeceğiniz zorluğu hayal edin.

Nişan atmak bu kadar zor geliyorsa, evlenip pişman olup boşanmak isteseniz, o zaman çekeceğiniz zorluğu hayal edin.

Evlenince her şey düzelir evimiz ayrı nasıl karışıcaklar. Sorunumuz yok zaten iyi anlaşıyoruz gibi bahanelerim var. Evlenince asla problem yaşamıcam gibi geliyor.

Evlenince her şey düzelir evimiz ayrı nasıl karışıcaklar. Sorunumuz yok zaten iyi anlaşıyoruz gibi bahanelerim var. Evlenince asla problem yaşamıcam gibi geliyor.
Ailemden uzağa taşınamam, birbirimizi yeriz diyen her şeye ailesinin ağzıyla konuşan biriyle mi?

Nikahın olduğu gün kimseye sihirli değnek değmiyor.

Nişana kadar sizi ev almakla oyalayan, yüzüğü takınca kiraya çıkalım diye dönen, evlenince yani sizi cepte görünce ailesiyle bir olup neler yaşatır, hayal gücünüze bırakıyorum.

Evet malesef her söylediğinizde haklısınız

Bana hep şunu söylüyor. 100 kişiye sorsak 100 üde bu konu hakkında beni haklı bulur.

• Evi senle ben beğenicez kimseyi karıştırmam annen evi seçmek için gelmiyo
  • ilk defa sizde gördüm ev alırken kız tarafına göstermeyi.
  • Annem bize bi yerde ev göstermişti yardımcı olmak için.buralarada bakabilirsiniz demişti onada çok şaşırmış kayınvalide nasıl ev gösteririmiş.o babasına gidip kaynanam ev gösterdi gidip onumu alalım dicekmiş. evi alan babasın bunu kim kabul eder kim normal karşılarmış. yazdığı cümleleri ekledim msjdan bakıp
  • Sizin oralardan babam ev almaz oraları beğenmiyo
  • öyle uzak yere taşınamayız BİRBİMİZİ YERİZ
  • babam evi alan o ben ne diyim.
  • ben sana hep dedim bizim buralarda olucak diye sen hatırlamıyosun
  • Erkek tarafı evi alırmış kız tarafı görmezmiş.
Bu cümleler sizce normalmi. Yani kime sorsa bu söyledikleri doğruymuş. özellikle bu maddelere cevap istiyorum diye takrar attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…