- 27 Mart 2007
- 9.565
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru bende zaten öyle düşünüyorum uyuşmazsam tabiki ayrılırım bidaha üzülmeye hakkım yok..
ama ortada bişey yokkende ayrılmam onada yazık hem seviyo beni durduk yere bırakmam onu ortada ayrılmam için bi neden yok biz onunla mutluyuz
ben hayatına girdikten sonra çok değişti herşeye sünger çekti sadece işe gidiyo geliyo ve benimle ilgileniyo .. kendide diyo zaten senden önce böyle değildim senden sonra çeki düzen verdim diyo
birde dün zaten annemle tartıştıktan sonra onun face i açtım onun bi arkadaşı demezmi gökhanı ilk defa böyle görüyorum sakın bırakma onu delikanlı iyi çocuktur diyince hepten moralim bozuldu bırakmam dedim bende
hadi annenin bahanesi çok haklı olsa büyüklerin bi bildiği vardır haklı kadın diyebilirdim
ama sadece yaşıt olma durumunu sorun olarak görüyorsa haklı değil o nedenle bırakma tabi canım
sevgiline de söyleme bu durumu hem çok üzülür hem de ister istemez cephe alır annene
bazı erkeklerin hayatının düzene girmesi için onlara çeki düzen verecek bir kıza ihtiyaçları oluyor cnm nedense.bizde de aynısı oldu.benden sonra çok değiştiğini söylemişlerdi. gerçi 5 yıl geçti artık ama =) zamanla iki insan birbirine benziyor zaten.sen ondan o senden bişiler kapıyor.üzüm üzüme baka baka kararır ya evli çiftler birbirine benzemeye başlıyorkaydirigubbakcemile3
herşeyi anneye anlatmanın zararını ben de gördüm. her yaptığımı anlatınca o da babama anlatmış ve sonuçta babamın bilmemesi gereken şeyler de ona gitmiş oldu.
yaş konusuna gelince, yaşa nedense herkes takıyor. bizim 1 yaş var mesela.babam buna da takmıştı illa büyük olcakmış. kadın daha çabuk yaşlanırmış.sonra o seni begenmemeye başlarmış vs. amaa sen sevdikten sonra seni vermekten başka bişi yapamazlaraklinialirimsmile
evet ama onlar sevmedikleri için duygusal bakamıyolar direk otorite kuruyolar .ama düşünmüyolarki bunlar birbirini seviyo nasıl koparlar ??
çevremde okadar çok yaşıt varki evli olan eski işyerimde mesela çocuk 25 yaşında kızda 25 yaşında ama gayat mutlu mesutlar anlaştıktan sonra yaş ne alakaymı canım :umursamaz:
seninkide diplomaya takmıştı hay allahım ya :umursamaz: kimse 4*4 lük değilkii önemli olan 2 kişinin anlaşması kötükedihüso
bayan noldu kuzum anlat bize
siyasi partilere gidiceksin canım
onlar kendi düşüncelerine yakın olanları bi şekilde hallediyor.
iş adamına yönlendiriyor bişi yapıyor.
ama canım oradan da hiçbir tanıdığımız yok ki
kim bakacak bana :çok üzgünüm:
hangi ilçede oturuyosun?
4 yıllık de mi okulun
canım benim çydd'yi ara
kız çocukları konusunda çok hassaslar
bide ne kadar tam bursluda olsa
özel ünv. pek burs vermek istemiyorlar nedense
ben bi kaç arkadaşa sorucam partiden bakalım
burs başvuruları nereye yapılıyomuş ne yapabiliyoruz
haber veririm sana
canım benim inşallah bulursun burs
ben de sadece öğrenim kredisi almıştım üniversitedeyken başka bi yerden bursum yoktu hiç
bi de memleketten çok uzak bi şehirde okudum zordu valla
şimdi o krediyi geri ödemesi var 7.500 küsür tl akannehir
belediyelere vermiyomuş diyosun ama bizzat kendin sordun mu yoksa 3. ağızlardan mı duydun?
eğer sormadıysan bence sor
canım o kadar sevinirim ki boshayallersmile
4 yılık tatlım evet bir de özel üni meselesi var işte
çydd yi de arayayım bakalım onlar ne diyecek