- 27 Mart 2007
- 9.565
- 14
Canım insanlık hali evde olmayabilirler yada duymamışlardır senin aklına kötü şeyler geliyor allah muhafaza öyle bişey olsa bile evde insan olur dimi :hulya:
haklısın canım dün çok saçmaladım..daha sakin olmaya çalışıcam artık..Allah bi şekilde ne olduğunu ne bittiğini göstersin bana inşallah
canım ben de öğrencilikten gelip çalışmaya başladığım zaman başlarda çok zorlandım okulumu özledim ama zamanla çalışmaya başlayınca ve aileme de katkıda bulunduğumu gördükçe çok mutlu oldum..yine de tercih senin İstanbulda okumuşsun çok sevmişsindir muhakkak ama dediğin gibi zorlukları olacak malesef..üstesinden gelirsin zamanla..o nedenle ben sana tam olarak şurda devam et diyemem:kedi:selammm kızçeler nasılsınız???
malum ben istanbula geldim bilen bilir.
tercih yapmam lazım ama çok sancılı geçiyor bu dönem benim için
nolur bana dua edin:)
puanım iyi ama istanbulla memleket arasında gdip geliyorummm
istanbul olsa ev tut,arkadaş bul v.s sorunları var, zaten bi öğretmencikim masraf çok öğrencilik gibi değil.
memleket olsa 5 yıl zorunlu hizmet olcak. ailemin yanı ve memleketim çok güzeldir ama istanbuldan sonra da sıkılmaktan zorlanmaktan korkuyorum. ailem de işin gücün olursa öyle olmaz diyor.
ne olur bana fikir verin arkadaşlar
canım ilk bölümler daha eğlenceli geçiyodu ara ara burkuluyodu insanın içi..ben de hatta niye daha ağlamadım ki diye panikliyodum sempatiksalakcinnison bölümlerde dağılıyo insanallegriam bu arada senin diziyi izliyorum. 9.bölüme geçtim de daha ağlayamadım yaa erken mi ki acaba???
sen benim kadar duygusal mısın bilmiyorum ama bi sürü kişi ağlamış bu diziyi izlerken sen de ağlarsın diye düşünüorum