Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım bitanem Şeniz
fena değil canım günlükten okumuşsundur :jeyyar:
sen nasılsın?
tamam canım hadi hayırlı olsuniyiyim hayatım merak etme takip ettim günlükten :jeyyar:
ben de geç cevap yazdım kusura bakma canım bugün okul için belgeleri tamamladık da yeni geldim eve hihoyyyt
çokkk acıktımmm cokacimcoook
hoşgeldin canımselam bekar güzeller:)
uzun zamandır gelemedim yanınıza
sonunda kpss tercih dönemim bitti evime döndüm derken kpss iptal olma aşamasına geldi. inanın öyle çok sinirlerimiz gerildi ki. bu kadar emek verdik, iyi-kötü bi puan aldık ve atanmayı beklerken.....
Hoooooppppp!!!
kpssde sızma olmuş. tercihler ertelendi ve her an iptal olabilir. hakkımızı yiyenlere haram olsunnnnn!
tamam canım hadi hayırlı olsun
yeni bi dönem başlıyo senin için
yemek de yemişsindir cokacimcoook
hoşgeldin canım
iptal edilme olasılığı o kadar saçma ki..insanlar o kadar emek verdiler
inşallah iptal edilme olmadan başka bi çözüm yolu bulurlar
selam bekar güzeller:)
uzun zamandır gelemedim yanınıza
sonunda kpss tercih dönemim bitti evime döndüm derken kpss iptal olma aşamasına geldi. inanın öyle çok sinirlerimiz gerildi ki. bu kadar emek verdik, iyi-kötü bi puan aldık ve atanmayı beklerken.....
Hoooooppppp!!!
kpssde sızma olmuş. tercihler ertelendi ve her an iptal olabilir. hakkımızı yiyenlere haram olsunnnnn!
hoşgeldin canım
iptal edilme olasılığı o kadar saçma ki..insanlar o kadar emek verdiler
inşallah iptal edilme olmadan başka bi çözüm yolu bulurlar
alınan son habere göre 3227 kişi tespit edilmiş ama ne kadar işiye ulaştığı somut olarak tespit edilemezse sınavın iptali olabilirmiş. o kadar emek ver, didin, çalış sonuca bak. Allah hakkımızı onlarda bırakmasın(AMİN)çk saçma yaa ama iptal olmaz canım zannetmiyorum kim yaptıysa bulup onları cezalandırsınlar sizden ne istiyorlar