- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.338
al benden de o kadar. pıçağım elimde yontmayı bekliyom halbuse sempatiksalakcinniay bı kıyılmamıs odunum bılen yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al benden de o kadar. pıçağım elimde yontmayı bekliyom halbuse sempatiksalakcinniay bı kıyılmamıs odunum bılen yok
behlül kaçar bacılar, bol odunsuz günler diliyorum hepiciğinize. burayı sevdim gene gelcem :jeyyar:
allegria tamam çok seviyosun çok iyi anlıyorum ama o seni çok sevse o senin peşinden koşar
hep sen bi adım atıyosun o sınavı şunu bunu bahane ediyo bana çok saçma geliyo seven hiçbi şekilde engel tanımaz seninkinin ya kendine güveniyo yok yada sen ipleri en başından eline verdin istediği gibi oynatıyo
yaa düzeltirsin ipleri eline alırsın yada biter....
selam ben de gelebilir miyim ? bilmiyorumkismile
al benden de o kadar. pıçağım elimde yontmayı bekliyom halbuse sempatiksalakcinni
sizi mutsuz eden bi odununuz olacağına bekar takılmak daha gösel bence
şu benimkinden bi ayrılayım zaten uzun yıllar kimsecikleri istemiyom hayatımda
kariyer yapçam ben sempatiksalakcinni
behlül kaçar bacılar, bol odunsuz günler diliyorum hepiciğinize. burayı sevdim gene gelcem :jeyyar:
hoşbulduk bi tek sen mi varmışsın geç saatte geldim heralde olumunekankayizsmile
ay bı kıyılmamıs odunum bılen yok
al benden de o kadar. pıçağım elimde yontmayı bekliyom halbuse sempatiksalakcinni
sizi mutsuz eden bi odununuz olacağına bekar takılmak daha gösel bence
şu benimkinden bi ayrılayım zaten uzun yıllar kimsecikleri istemiyom hayatımda
kariyer yapçam ben sempatiksalakcinni
onların bi çoğu geyik bacım ya. hani burada kızlar konu açıyo, adamlar bildiğin şerefsiz çıkıyo, sonra kızlar da "ay ben seviyorum ayrılmam" diyip işin içinden çıkıyo ya, aynı hesap. kimisi dışarıya öle göstermeyi çok seviyo. benim yakından bildiğim hiçbi ilişkide erkek öyle nazik el üstünde falan tutmuyo. çoğu el iyisi zaten, ancak çok böle sinirlendiğinde ne mal olduğunu salıyo ortaya. o yüzden hayıflanma. o havalıların çoğu da senin gibi rahatsız ama bunu dile getirebilecek kadar dürüst değil. benim kendi çevremden gördüğüm bu.
günaydıııııııınn kurumuşlar ve kurumaya yüz tutmuş kızlar sempatiksalakcinni
allegria tamam çok seviyosun çok iyi anlıyorum ama o seni çok sevse o senin peşinden koşar
hep sen bi adım atıyosun o sınavı şunu bunu bahane ediyo bana çok saçma geliyo seven hiçbi şekilde engel tanımaz seninkinin ya kendine güveniyo yok yada sen ipleri en başından eline verdin istediği gibi oynatıyo
yaa düzeltirsin ipleri eline alırsın yada biter....
selam ben de gelebilir miyim ? bilmiyorumkismile
onların bi çoğu geyik bacım ya. hani burada kızlar konu açıyo, adamlar bildiğin şerefsiz çıkıyo, sonra kızlar da "ay ben seviyorum ayrılmam" diyip işin içinden çıkıyo ya, aynı hesap. kimisi dışarıya öle göstermeyi çok seviyo. benim yakından bildiğim hiçbi ilişkide erkek öyle nazik el üstünde falan tutmuyo. çoğu el iyisi zaten, ancak çok böle sinirlendiğinde ne mal olduğunu salıyo ortaya. o yüzden hayıflanma. o havalıların çoğu da senin gibi rahatsız ama bunu dile getirebilecek kadar dürüst değil. benim kendi çevremden gördüğüm bu.
Bu doğru değil. Sadece bir teselli belki de...
Ben el üstünde tutan bir sürü erkek biliyorum. Gösteriş olmadığına yüzde yüz eminim.
Aynı şekilde ben de yaşadım bunu. Çok el üstünde tutulduğum kısa bir ilişkim olmuştu.
Biz değerliyiz ve 'erkekler zaten hep böyle, napalım işte seviyorum, katlanıyorum bu yüzden' modundan çıkmadığımız sürece mutsuz olmaya mahkumuz.
Seni istemeyeni sen de istemiceksin bence. Madem o çaba harcamıyor, ben de harcamam ki bunu öylesine sallamıyorum gerçekten yaptım. Çok fazla sevmeme rağmen o hiçbir adım atmadığı için ben de atmadım, üstüne düşmedim. Keyfi bilir.
Sevilip seveceğim bir ilişki içinde çok mutlu olmayı diliyorum. Bir oduna katlanmayı değil.
:1closedeyes:
Bu yüzden aciz ve zavallı bir kız olmayı reddiyorum çünkü ben sevilmeyi ve ilgiyi sonuna kadar hakediyorum. :icecream: