- 3 Ağustos 2019
- 18
- 4
- 1
- Konu Sahibi lonelyflower
-
21 yaşındayım babam ben senin arkandayım dedi bu onun son sansı dedi. Yanımdalar cok şükür babam biz daha iyi hayat yaşayaşım diye elinden geleni yapıyor ama o benim babama duvar örmüş durumdaKaç yaşındasiniz?sanırım çalışmıyorsunuz?
Dönseniz aileniz destek olur mu?
Ooo simdiden boyle ise hiç katlanmayin basin tekmeyi? 'Demesi kolay'
demeyin hayatiniz Zehir olacak ileride...
cok dedim anneni babanı bi kenara beni bi kenera koy diye biz aileyiz senle yuva kurduk diyeBukadar ailesine düşkünmüş madem niye evlenmiş ailesiyle yaşamaya devam etseymiş ya..
Hepsi benim salaklığımdan cok sevdim kıyamadım ama o bana kıydıHayat o şeklide geçmez başta bunu anlayın. Eşiniz baştan ipleri eline almaya çalışıyor. Size düşen pes etmeyip direnmek.pasta kursuna gideceğim diyin. Yada başka kursa. O eve tıkmasına izin vermeyin
Aileniz destek olursa gidin derim çalışırsınız yeniden bi hayat kurarsınız. Çocuk konusundada böyle davranıyorsa gerçekten sizi sevse böyle davranmaz sizde korkmayın ayrılmakta ömür geçip gidiyor mutsuz olduğunuz yerde durmayınCok istedim çocuğumuz olsun ama stresten sıkıntıdan rabbim vermedi hayırlı değil demekki bana nasip etmedi bana babamın evine gitmemi söyledi öyle mi diyorsun dedim öyle desi aradım babamı gel beni al aldı aileler konustu yine bir araya geldik ama yok araya aopukluk girdi bi kere
Ben çıkmazdayım ne yaparım nasıl yaparım ne olur bilmiyorum günlerdir başım ağrıyor uykularım bölünüp bölünüp duruyor düşünmeden edemiyorum ben ondan cok birley istemedim sadece bni sevsin saysın saygı göstersin istedim cariyesi kölesi gibi görmesin de karısı gibi görsün istedim ama cok bunlar bana herkes birşeylerle sınanıyor rabbim de beni yuvamla sınıyor...Aileniz destek olursa gidin derim çalışırsınız yeniden bi hayat kurarsınız. Çocuk konusundada böyle davranıyorsa gerçekten sizi sevse böyle davranmaz sizde korkmayın ayrılmakta ömür geçip gidiyor mutsuz olduğunuz yerde durmayın
Korkularınız çok normal ama inanın ömür böyle geçmez bende daha önce ayrılık yaşadım şükrediyorum... şimdi ki eşimle tanıştım sevilmenin değer görmenin ne olduğunu gördüm... İnan’ın sizde yeniden bir düzen kurarsınızBen çıkmazdayım ne yaparım nasıl yaparım ne olur bilmiyorum günlerdir başım ağrıyor uykularım bölünüp bölünüp duruyor düşünmeden edemiyorum ben ondan cok birley istemedim sadece bni sevsin saysın saygı göstersin istedim cariyesi kölesi gibi görmesin de karısı gibi görsün istedim ama cok bunlar bana herkes birşeylerle sınanıyor rabbim de beni yuvamla sınıyor...
Ama o size kıyıyor. Acımayın çünkü bize acımıyorlarHepsi benim salaklığımdan cok sevdim kıyamadım ama o bana kıydı
Çocuk yapmak akıllıca mı zaten şu şartlarda? Kocan anlayışsız, eviniz yok, mutlu değilsin. Bu adamla bir şansınız var mı yok mu anlamalısın önce, onu anlayana kadar da çocuk olmaması için korunmalısın. Çocuk sonranın işi. Çocuğum olmadı demen için de henüz çok erken, daha 10 aydır evlisiniz.Cok istedim çocuğumuz olsun ama stresten sıkıntıdan rabbim vermedi hayırlı değil demekki bana nasip etmedi bana babamın evine gitmemi söyledi öyle mi diyorsun dedim öyle desi aradım babamı gel beni al aldı aileler konustu yine bir araya geldik ama yok araya aopukluk girdi bi kere
Ben zamana bıraktım değişmezse yoluma bakıcam soğuttu beni evliliktenBende senin gibiydim.. sonu evli 2 ayrı yerde yaşayan insanız ne boşanıyor nede başka birsey yapıyor anlamadım gitti.. Değişmez ya katlanıp kabul edeceksin yada sonunuz bizim gibi hüsranlarda olur....
Abla istemiyorum zaten cocuk en başta cok istedim o zamnlar herşey güzeldi ama şimdi isteniyorum bende diyorum ya bu son diye ölçüp biçicwm tavır aynıysa yoluma bakıcamÇocuk yapmak akıllıca mı zaten şu şartlarda? Kocan anlayışsız, eviniz yok, mutlu değilsin. Bu adamla bir şansınız var mı yok mu anlamalısın önce, onu anlayana kadar da çocuk olmaması için korunmalısın. Çocuk sonranın işi. Çocuğum olmadı demen için de henüz çok erken, daha 10 aydır evlisiniz.
Çok da gençsin ya, şu yaşta evlilik, koca eziyeti, cümbür cemaat birlikte yaşamak filan kaldırılacak yük değil. Umarım eşin akıllanır ama akıllanmazsa da aynen dediğini yapıp yoluna bak, hem de bunu yıllarını bu adamla harcamadan yap. Okuyor musun, mesleğin var mı? Eşinle devam edersin etmezsin bir yana, mutlaka kendi ayaklarının üstünde durmalısın.Abla istemiyorum zaten cocuk en başta cok istedim o zamnlar herşey güzeldi ama şimdi isteniyorum bende diyorum ya bu son diye ölçüp biçicwm tavır aynıysa yoluma bakıcam
ya vedud çek sürekli Allah yardımcın olsun arkdaşım.. çok zor günler geçiriyoruzBen zamana bıraktım değişmezse yoluma bakıcam soğuttu beni evlilikten
2 yıllık üniversite mezunuyum ablacımÇok da gençsin ya, şu yaşta evlilik, koca eziyeti, cümbür cemaat birlikte yaşamak filan kaldırılacak yük değil. Umarım eşin akıllanır ama akıllanmazsa da aynen dediğini yapıp yoluna bak, hem de bunu yıllarını bu adamla harcamadan yap. Okuyor musun, mesleğin var mı? Eşinle devam edersin etmezsin bir yana, mutlaka kendi ayaklarının üstünde durmalısın.
Başlıcam tez zamanda bi iş bulup en azından kafam rahat olurBen olsam böyle birinden asla izin almam.
Çalışmaya başlarım . Sakın ha sakın sizi bu kadar ezmesine daha fazla izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?