- 3 Ağustos 2019
- 18
- 4
- 1
- Konu Sahibi lonelyflower
-
10 ay da bunu yapan seneler geçince neler yapar bilemedim nişanlılıkta hiç mi belli etmedi kendini bencil bir adam ruhsuz zor değişir değişecek adam senin fikirlerini düşüncelerini paylaştığın da bağırıp çağırmaz yaşayan sensin senin kararın tabiki fakat bir ömür böyle geçmezMerhaba arkadaslar ben kendimi yalnız hissediyorum sebebi ise eşiöden kaynaklı beni hiçbir zaman savunmuyor etmiyor heo öncelik ailesinden yana aramızda 7.8 yaş var ama gerçekten birbirimizi bazen hiç anlamıyoruz bana ailesini savunup kpruyup duruyor ama beni bi kere olsun korumadı sürekli bana kendi ailem hakkında gelmesinler vs gibi cümleler kuruyor beni sürekli kısıtlıyor bir işe gireyim diyorum yok çarsıya ineyim diyorum yok ne işin var simdi ise kardeşlerim ve arkadaslarımın yanıma gelmesini istemiyor sebebi ise benim onun kız kardesi yani görümcem ile konuşmamam görümcem eşimle tartıştım ve bana demediğini bırakmadı haliyle bende tavır aldım ama eşim kardesine karsı beni koruması kollaması gereken yerde o kardesini tercih ediyor beni sürekli yok sayıyor ben sabrettim dayandım seviyorum da kaçarak evlendim cok şükür kendi ailem yanımda oldu kaçtığım için benimle konusmamazlık yapmadı düğünümü yaptı ama benim eşimin hala aileme karsı bi duvarı var birlik duruyorum ve eşim sorumluluk alamamıs bu zamana kadar hep hayatı şaylaylom yaşamıs simdi ise ben konustuğumda yorum yaptığımda bana kızıp bağırıyor bazen fikirlerimi almıyor coğu zaman ben yine mutlu olalım diye sabrediyorum ama hala değişen birşey yok kendimi cok yalnız hissediyorum kimseyle konuşmuyorum günde 100 cümle zar zor kuruyorsam kuruyorum ben cok yoruldum yıprandım bana yardım edin fikir sunun eşime kendimi nasıl anlatırım nasıl bağlanır bana yada bu hayat bu şekilde böyle devam eder mi henüz daha 10 aylık evliyim.
Merhaba arkadaslar ben kendimi yalnız hissediyorum sebebi ise eşiöden kaynaklı beni hiçbir zaman savunmuyor etmiyor heo öncelik ailesinden yana aramızda 7.8 yaş var ama gerçekten birbirimizi bazen hiç anlamıyoruz bana ailesini savunup kpruyup duruyor ama beni bi kere olsun korumadı sürekli bana kendi ailem hakkında gelmesinler vs gibi cümleler kuruyor beni sürekli kısıtlıyor bir işe gireyim diyorum yok çarsıya ineyim diyorum yok ne işin var simdi ise kardeşlerim ve arkadaslarımın yanıma gelmesini istemiyor sebebi ise benim onun kız kardesi yani görümcem ile konuşmamam görümcem eşimle tartıştım ve bana demediğini bırakmadı haliyle bende tavır aldım ama eşim kardesine karsı beni koruması kollaması gereken yerde o kardesini tercih ediyor beni sürekli yok sayıyor ben sabrettim dayandım seviyorum da kaçarak evlendim cok şükür kendi ailem yanımda oldu kaçtığım için benimle konusmamazlık yapmadı düğünümü yaptı ama benim eşimin hala aileme karsı bi duvarı var birlik duruyorum ve eşim sorumluluk alamamıs bu zamana kadar hep hayatı şaylaylom yaşamıs simdi ise ben konustuğumda yorum yaptığımda bana kızıp bağırıyor bazen fikirlerimi almıyor coğu zaman ben yine mutlu olalım diye sabrediyorum ama hala değişen birşey yok kendimi cok yalnız hissediyorum kimseyle konuşmuyorum günde 100 cümle zar zor kuruyorsam kuruyorum ben cok yoruldum yıprandım bana yardım edin fikir sunun eşime kendimi nasıl anlatırım nasıl bağlanır bana yada bu hayat bu şekilde böyle devam eder mi henüz daha 10 aylık evliyim.
Kendin diyorsun şu zamana kadar sorumluluk almamış, laylaylom yaşamış bir adam. Üstelik ailesiyle birlikte yaşayacağınız da belliymiş. Evlenmeden önce tanımıyor muydun bu adamı ya da tanıyordun da nesini sevdin de şimdi yadırgıyorsun? Tamamen genç yaşında evlenme sevdasına düşüp, toyluğunla yanlış bir insan seçmenin sonuçlarını yaşıyorsun. Sabredersem değişir diye bir şey yok. Eşinin değişmesi için önce hatalarının farkına varması, seni kaybetmekten korkması gerekiyor ki anlattığın eş bunların ikisine de sahip değil. Peki nasıl değişecek? Ne yapacaksın biliyor musun? Ben de bir insanım, senin kölen değilim, sürekli ben taviz veremem, evde senin süs eşyan değilim, benim de bir hayatım olmalı diye baş kaldıracak, kendin için bir şeyler yapacaksın. Artık kursa mı gideceksin, birileriyle mi bulacaksın orası sana kalmış. Yapmak istediğin her şey için eşinden izin almak zorunda değilsin, çünkü o senin sahibin değil.
Sen kölemisin,evcil hayvanmısın da sana böyle davranıyorlar.
Sen bu şartlarda yaşamaya devam edersen ilerde(belki şimdiden) ciddi psikolojik sorunlar yaşarsın.
Çocuk yapma da ne yaparsan yap şimdiden böyleyse ilerde daha beter olur yol yakınken iyi düşün yılların geçip gittikten sonra hiç birşeyin anlamı olmaz
Sen bu şartlarda yaşamaya devam edersen ilerde(belki şimdiden) ciddi psikolojik sorunlar yaşarsın.
Çocuk yapma da ne yaparsan yap şimdiden böyleyse ilerde daha beter olur yol yakınken iyi düşün yılların geçip gittikten sonra hiç birşeyin anlamı olmaz
Hayat o şeklide geçmez başta bunu anlayın. Eşiniz baştan ipleri eline almaya çalışıyor. Size düşen pes etmeyip direnmek.pasta kursuna gideceğim diyin. Yada başka kursa. O eve tıkmasına izin vermeyin
Onda sevgi bitmiş size kalansa kabullenmek düzelir belki evliliginiz çok yeni bir şeylerin yerine oturması lazım eşinin seni anlaması gerek baktın ki hala aynı dayanamiyorsun o zamanda yapacak şey belli ya onunla kalıp yaşayacaksın yada yollar ayrılıyor
Kendin diyorsun şu zamana kadar sorumluluk almamış, laylaylom yaşamış bir adam. Üstelik ailesiyle birlikte yaşayacağınız da belliymiş. Evlenmeden önce tanımıyor muydun bu adamı ya da tanıyordun da nesini sevdin de şimdi yadırgıyorsun? Tamamen genç yaşında evlenme sevdasına düşüp, toyluğunla yanlış bir insan seçmenin sonuçlarını yaşıyorsun. Sabredersem değişir diye bir şey yok. Eşinin değişmesi için önce hatalarının farkına varması, seni kaybetmekten korkması gerekiyor ki anlattığın eş bunların ikisine de sahip değil. Peki nasıl değişecek? Ne yapacaksın biliyor musun? Ben de bir insanım, senin kölen değilim, sürekli ben taviz veremem, evde senin süs eşyan değilim, benim de bir hayatım olmalı diye baş kaldıracak, kendin için bir şeyler yapacaksın. Artık kursa mı gideceksin, birileriyle mi bulacaksın orası sana kalmış. Yapmak istediğin her şey için eşinden izin almak zorunda değilsin, çünkü o senin sahibin değil.
10 ay da bunu yapan seneler geçince neler yapar bilemedim nişanlılıkta hiç mi belli etmedi kendini bencil bir adam ruhsuz zor değişir değişecek adam senin fikirlerini düşüncelerini paylaştığın da bağırıp çağırmaz yaşayan sensin senin kararın tabiki fakat bir ömür böyle geçmez
Daha 10 ayda böyleyse. Değişmez ya katlancaksın yada hayatına bakcaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?