Yalnız dışarı çıkamamak

canim kimseyi memnun edemszsin kalp kirmamak nedir .40 yil evde zindan hayatimi yasayacaksiniz anlamadim esinizin bir hükmü yok mu.biz gezelim eglenelim sen evde otur kalp kirma ozaman niye cunku bilmem hangi akraba anlik seni konusmus 3 saniye sonrada unutmus ama sen 30 yil evde otur

Ne iş yapıyorsunuz nerede çalışıyordunuz? Her gün işe gidip gelen kadına mık demeyip markete gitmesine mı kızıyorlar? Yani eve para getirirken sorun yok mu, akrabalar bundan utanmıyor mu, sadece gezmeye markete gitmenizden mi utanıyorlar? Onun kalbi kırılmasın bunun kalbi kırılmasın... bence de sahibinizin pardon kocanızın lafından çıkmayın. Bu arada benim baba tarafım da Mardinli. 5 tane halam var, biri bunlara höt dese saç baş yolarlar. Hepsi her gün sokağa çarşıya gezmeye giderler. Gayet eşitler, kadının da söz hakkı vardır. Sizin yobazları dünyanın neresine koysan yobaz kalırlar. Mesela Afganistan'da yaşasalar hiç yadırgamaz mutlu mesut takılırlar.

Evlilik için çok sevmek yetmez, sevilmek de lazım. Başkalarının lafıyla hareket eden, karısına yasaklar koyan, ailem ne derse o diyen sünepe erkeklerle evlenmek sizin tercihiniz. Bu yetmemiş ayağınız bağlansın diye hamile kalmışsınız. Benim aklım beynim asla almıyor kabullenemiyor, böyle erkekle sevgili olunmaması lazım ama sizler evlenip kendinizi benliğinizi teslim ediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…