Hem de doğruysa yaş 22...Maşallah, süper bir vizyon. İzmir'den Mardin'e aile apartmanına git ve bir ayda hamile kal. Kusura bakma ama bu hayatı sen seçmişsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de doğruysa yaş 22...Maşallah, süper bir vizyon. İzmir'den Mardin'e aile apartmanına git ve bir ayda hamile kal. Kusura bakma ama bu hayatı sen seçmişsin.
Tek başına olunca ne değişiyorOrtaokuldayken çarşıya gitmek için minibüse binmiştim okulum da oradaydı yengemle karşılaştık nedentek başına gidiyorsun demişti
Kötü yola düşerim yanlışlıklaTek başına olunca ne değişiyor
Downtown Abbey İngiltere'de değil miydi Lady Mary ?Kötü yola düşerim yanlışlıkla
O kalbi kır benceArkadaşlar selam, 8 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim evlenmeden önce yalnız başına dışarı çıkan market çarşı gibi yerlere gidip gelen biriydim evlendikten sonra eşimin bulunduğu şehire taşındım ailesiyle aynı binada otuyoruz yalnız dışarı çıkmak markete gitmek hayal gibi oldu her dışarı çıkmak istediğimde eşim ve ailesi akrabalar görürse dalga geçerler yeni gelinsin çıkmam ayıp falan diyor kalp kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
Resmen hayatını ateşe atmış, kimse de uyarmadı herhalde kızım ne bu acele diyeHem de doğruysa yaş 22...
Ahahahah biz İngiltere’nin köyündenizDowntown Abbey İngiltere'de değil miydi Lady Mary ?
Yooo uyarmışlar ama eşini çok seviyormuş o yüzden çok iyi olmuş.Baltan herşeyi bile isteye evlenmiş şimdi insanlara hiç bir şey söyleyemez kıracak dizini oturacak.İlk aydan da hamile kalmış böyle bir aileye çocuk çok gerekliymiş gibi kendi etmiş kendi çekecek böyle söyleyince kadının düşmanı kadın diyorlar.Ne yapalım ayyy canım bebişin olacak kocanın suyuna git olmadı kocacınla gezersin mi diyelim valla ben oh olmuş diyorumResmen hayatını ateşe atmış, kimse de uyarmadı herhalde kızım ne bu acele diye
Eski sevgilim abisinin karisinin aynı bu olaydaki gibi tek başına dışarı çıktığını falan anlatmıştı boşanma aşamasına geldiklerini abisinin haklı olduğunu adı üstünde eski sevgilim ay var böyle manyak tipler malesefArkadaşlar selam, 8 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim evlenmeden önce yalnız başına dışarı çıkan market çarşı gibi yerlere gidip gelen biriydim evlendikten sonra eşimin bulunduğu şehire taşındım ailesiyle aynı binada otuyoruz yalnız dışarı çıkmak markete gitmek hayal gibi oldu her dışarı çıkmak istediğimde eşim ve ailesi akrabalar görürse dalga geçerler yeni gelinsin çıkmam ayıp falan diyor kalp kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
Ne yalan söyleyeyim ben de çok üzülemiyorum böyle konularda. Resmen cahil cesareti, başka bir şey değil.Yooo uyarmışlar ama eşini çok seviyormuş o yüzden çok iyi olmuş.Baltan herşeyi bile isteye evlenmiş şimdi insanlara hiç bir şey söyleyemez kıracak dizini oturacak.İlk aydan da hamile kalmış böyle bir aileye çocuk çok gerekliymiş gibi kendi etmiş kendi çekecek böyle söyleyince kadının düşmanı kadın diyorlar.Ne yapalım ayyy canım bebişin olacak kocanın suyuna git olmadı kocacınla gezersin mi diyelim valla ben oh olmuş diyorum
Ne yalan söyleyeyim ben de çok üzülemiyorum böyle konularda. Resmen cahil cesareti, başka bir şey değil.Yooo uyarmışlar ama eşini çok seviyormuş o yüzden çok iyi olmuş.Baltan herşeyi bile isteye evlenmiş şimdi insanlara hiç bir şey söyleyemez kıracak dizini oturacak.İlk aydan da hamile kalmış böyle bir aileye çocuk çok gerekliymiş gibi kendi etmiş kendi çekecek böyle söyleyince kadının düşmanı kadın diyorlar.Ne yapalım ayyy canım bebişin olacak kocanın suyuna git olmadı kocacınla gezersin mi diyelim valla ben oh olmuş diyorum
Arkadaşlar selam, 8 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim evlenmeden önce yalnız başına dışarı çıkan market çarşı gibi yerlere gidip gelen biriydim evlendikten sonra eşimin bulunduğu şehire taşındım ailesiyle aynı binada otuyoruz yalnız dışarı çıkmak markete gitmek hayal gibi oldu her dışarı çıkmak istediğimde eşim ve ailesi akrabalar görürse dalga geçerler yeni gelinsin çıkmam ayıp falan diyor kalp kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
Kalp kırmadan çözülmez, sizi eve kapatmak için söylenenlere kulak tıkayıp dışarı çıkacaksınız.Bu durumu kalp kırmadan nasıl çözebilirim