• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız dışarı çıkamamak

Offff boyle cahil, yabani, yobaz, medeniyetsiz insanlari cok mu ariyorsunuz evlenmek icin. Hadi cok arayip ozenle secip buldunuz, diliniz de mi yok, veremiyor musunuz agizlarinin payini.
Normalde böyle şeylere asla susmam ortalığı ayağa kaldırırım ama dediğim gibi annemin akrabaları sülalede reklam olmak istemiyorum eşimin kalbini kırmayı hiç istemiyorum

Sadece bana özgü değil kendi kızlarını da büyük gelinlerini de bu yönde ilerletmişler benimde ayak uydurmam bekleniyor
İyi de size söylenenlere kalp kırmak istemiyorum akrabalarıma rezil olmak istemiyorum diyerek karşı çıkıyorsunuz nasıl çözülecek bu?
Çocuk olunca düzelir sanmayın daha kötü oluyor
Bu sefer laflar Çocuklu kadının ne işi var tek başına dışarıda olur.

Normalde böyle şeylere asla susmam ortalığı ayağa kaldırırım ama dediğim gibi annemin akrabaları sülalede reklam olmak istemiyorum eşimin kalbini kırmayı hiç istemiyorum
Ay reklam ol, eli masali desinler herkes ayagini denk alsin. Benim k.validem heryerde soyler benim gelin cok fena diye, anneme de soylemisti. Evet fenayim, bu yasa gelmisim kirk yilda bir gordugum veya gormedigim elalem konusacak diye kendimi mi ezdiricem. Kocaninda kalbi kirilsin bir zahmet. Seni savunup anasini babasini susturamiyorsa, onunda kalbi kirilsin.

Sizin kalbinizin kırılmasını eşiniz sorun ediyor gibi görünmüyor siz de onları düşünmeyi bırakın biraz kendinize odaklanın kalp kırmadan bu iş çözülmez evde kafayı yediğinizle kalırsınız

Ay benim esimin sulalesi de dogunun ucra bir kosesinden. Dugunde gelin damat dans bile edemez cunku ayip onlara gore. Sinir oluyorum boyle tiplere. O sulaleye dekolteli abiyeyle kinamda bir cikisim oldu, kocamla da bol bol dans ettim. 40 yil konusmaya devam ederler artik. Uyumlu olmak icin odun verirsen basin cok agrir. Neysen osun. Onlar seni kabullensin, ayipta yatakta olur carsida pazarda degil.

Arkadaşlar selam, 8 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim evlenmeden önce yalnız başına dışarı çıkan market çarşı gibi yerlere gidip gelen biriydim evlendikten sonra eşimin bulunduğu şehire taşındım ailesiyle aynı binada otuyoruz yalnız dışarı çıkmak markete gitmek hayal gibi oldu her dışarı çıkmak istediğimde eşim ve ailesi akrabalar görürse dalga geçerler yeni gelinsin çıkmam ayıp falan diyor kalp kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
İlk aydan hemen hamile kalmışsınız. Keşke korunsaydınız. Neden eşinizin ailesiyle aynı apartmana taşındınız ki ?

Arkadaşlar selam, 8 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim evlenmeden önce yalnız başına dışarı çıkan market çarşı gibi yerlere gidip gelen biriydim evlendikten sonra eşimin bulunduğu şehire taşındım ailesiyle aynı binada otuyoruz yalnız dışarı çıkmak markete gitmek hayal gibi oldu her dışarı çıkmak istediğimde eşim ve ailesi akrabalar görürse dalga geçerler yeni gelinsin çıkmam ayıp falan diyor kalp kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
Kız ne yeni gelini 8 ay olmuş

Aynı binada 4 daireleri var bizde oraya taşındık beraber oturmak sorun değil ama esir gibi yalnız birşey yapamamak sorun
Eşinin ailesiyle aynı apartmana gelin gitmek isteyenler oluyor bazen burda konu açıyorlar. Onlara göndermek lazım bu konuyu. Bazıları yaşamadan bilemiyor, illa yaşayıp görmesi gerekiyor ne yazıkki. Dediğim gibi kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Gerekirse onların kalbi kırılsın. Siz içinize atıp hasta olmayın, düşüncenizi söyleyin.

O zaman kendi kalbinizi kırmaya devam. Ailesini kırma, eşi kırma, sakinliğini koru...belki biri gelir sizi tebrik eder bu tutumunuzdan. Zaten 2 aya doğum yapacakmışınız o zaman hiç çıkamazsınız. 8 aylık evlilikte 7 aylık hamilelikle de birden çok çocuk sahibi olma ihtimalinizin de yüksek olduğunu varsayarsak zaman içinde zaten bu hevesiniz de kalmayacak. Evden çıkmaya çıkmaya çıkmak da istemeyeceksiniz. Tavsiyem Youtube'ta çok güzel şehir turu, alışveriş videoları falan oluyor açın onlardan izleyin.

İşte anlatamıyorum kalp kırmak istemediğim için sakince söylüyorum ama nafile
Kimseye bir şey anlatmaniza gerek yok gideceğiniz yere gidin elalem ne der diye bık bık etmeye başlarlarlarsa bir şey olmaz herkes kendine baksin diyip geçin umursamayin

Back