- 28 Ekim 2022
- 7.053
- 18.164
- 178
- 28
Saçma bana göre.Evlenmeden önce böyle bir yer olduğunu biliyordun diyor burda hiç arkadaşım yok sıkılıyorum ve arada dışarı çıkıp nefes almak istiyorum ama sanki kötü yola düşecekmişim gibi davranılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma bana göre.Evlenmeden önce böyle bir yer olduğunu biliyordun diyor burda hiç arkadaşım yok sıkılıyorum ve arada dışarı çıkıp nefes almak istiyorum ama sanki kötü yola düşecekmişim gibi davranılıyor
Yaşı da çok küçük. O zihniyetteki bir ailenin tam isteyeceği bir yaş. Neden? Çünkü gelini istedikleri kadar ezebilirler. Evlenir evlenmez çocuk da olmuş. Boşanması çok zor hale gelmiş. Kavga dövüş bir şekilde boşansa bile çocuktan dolayı bir ömür o aileyi çeker.Yooo uyarmışlar ama eşini çok seviyormuş o yüzden çok iyi olmuş.Baltan herşeyi bile isteye evlenmiş şimdi insanlara hiç bir şey söyleyemez kıracak dizini oturacak.İlk aydan da hamile kalmış böyle bir aileye çocuk çok gerekliymiş gibi kendi etmiş kendi çekecek böyle söyleyince kadının düşmanı kadın diyorlar.Ne yapalım ayyy canım bebişin olacak kocanın suyuna git olmadı kocacınla gezersin mi diyelim valla ben oh olmuş diyorum
Korunmasiz sevişerek keyif almış işteVizyon süper yalniz, boyle biriyle evlenip, yalniz disari cikmanin ayip sanildigi bir sülalede yasamini sürdürmek :)
8 aylik evli olup 7 aylik hamilelikte süpermiş, hic mi su hayattan ben de keyif alayim diye dusunmediniz? :)
Mardine niye uyum sağlayamasın koskoca şehir.bir tane cins aile çıktı diye şehirleri damgalamak doğru değil.her şehirde çıkıyor o kadarı.öyle şeyler mi kalmış, ülkenin her yeri aşağı yukarı aynı işte.Seçimler ve sonuçları diyelim :)
Ne diyelim ki kendi hayatınızı ve kendi esaretinizi siz seçmişsiniz
- Akraba evliliği
- Aile apartmanı
- İzmirden uyum sağlayamayacağın mardine göçmek
- İlk aydan gebelik
Mardin’de mi yaşıyorsunuz? şehir damgalamak değil de hani İzmir’le Mardin bayağı bir farklı ya bu genel geçer bir bilgi gibi algıladım.Mardine niye uyum sağlayamasın koskoca şehir.bir tane cins aile çıktı diye şehirleri damgalamak doğru değil.her şehirde çıkıyor o kadarı.öyle şeyler mi kalmış, ülkenin her yeri aşağı yukarı aynı işte.
Sana yaptiklari esarete senin kalbin kirilmiyir yani. Eşinde seni düşünüyor aynı senjn onu düşündüğün gibi.Normalde böyle şeylere asla susmam ortalığı ayağa kaldırırım ama dediğim gibi annemin akrabaları sülalede reklam olmak istemiyorum eşimin kalbini kırmayı hiç istemiyorum
Uyum sağlayabilen her yerde yapar ancak kendi söylemiyle izmirden mardine geçtim diye kendisi üstünde duruyorum. Demek ki kültürel olarak uyum sağlayamamış. Ve evet ülkenin her yeri aşağı yukarı aynı da olsa her yörenin fikri şekli düşüncesi biçimi farklı ister kabul et ister etme. Ben şehir damgalamadım ancak örnek veriyorum Yozgatla İstanbulu bir tutabiliyor musun sen ???????Mardine niye uyum sağlayamasın koskoca şehir.bir tane cins aile çıktı diye şehirleri damgalamak doğru değil.her şehirde çıkıyor o kadarı.öyle şeyler mi kalmış, ülkenin her yeri aşağı yukarı aynı işte.
Markete gitmene laf edecek insanlar çalışmana laf etmeyecek mi?Okul okudum meslek sahibiyim aktif olarakta zaten çalışıyordum. Doğum iznine ayrıldım izin dönüşü tekrar işe geri dönücem cahil bir insan değilim yıllardır kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Kalp kırmadan çözüm aramak istedim çünkü kalp kırmaktan nefret ederim ancak haklı olduğunuz çok fazla konu var bu şekilde devam edemez konuyu mümkün olduğunca tatlı bir dille anlatıp tekrarlanmamasını isticem çünkü bende çok sıkıldım artık![]()
Mesleğiniz ne ?Okul okudum meslek sahibiyim aktif olarakta zaten çalışıyordum. Doğum iznine ayrıldım izin dönüşü tekrar işe geri dönücem cahil bir insan değilim yıllardır kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Kalp kırmadan çözüm aramak istedim çünkü kalp kırmaktan nefret ederim ancak haklı olduğunuz çok fazla konu var bu şekilde devam edemez konuyu mümkün olduğunca tatlı bir dille anlatıp tekrarlanmamasını isticem çünkü bende çok sıkıldım artık![]()
hangi evrende yasiyorsunuz ya.sizi kim ne yapsun yeni gelin hmm taze kan diyip millet sizimi dikizleyecek.sallamayin ya bakin ayip olmasin felan diye dusunurseniz yakinda kuklalari olursunuz.cikin disari.bide izinmi alacaksiniz.Arkadaşlar selam, 8 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim evlenmeden önce yalnız başına dışarı çıkan market çarşı gibi yerlere gidip gelen biriydim evlendikten sonra eşimin bulunduğu şehire taşındım ailesiyle aynı binada otuyoruz yalnız dışarı çıkmak markete gitmek hayal gibi oldu her dışarı çıkmak istediğimde eşim ve ailesi akrabalar görürse dalga geçerler yeni gelinsin çıkmam ayıp falan diyor kalp kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
neyin reklami oluyosjnuz cidden anlamadim yani pavyona felan gitmiyosaniz geri kalan hersey reklam olmalik degilNormalde böyle şeylere asla susmam ortalığı ayağa kaldırırım ama dediğim gibi annemin akrabaları sülalede reklam olmak istemiyorum eşimin kalbini kırmayı hiç istemiyorum
6.siniftim gece 10da dershaneden dönuyodum tek basima otobusle uzaktida kimse sormazdi yaniOrtaokuldayken çarşıya gitmek için minibüse binmiştim okulum da oradaydı yengemle karşılaştık nedentek başına gidiyorsun demişti![]()