Yalnız dışarı çıkamamak

O kalbi kır bence

Resmen hayatını ateşe atmış, kimse de uyarmadı herhalde kızım ne bu acele diye
Yooo uyarmışlar ama eşini çok seviyormuş o yüzden çok iyi olmuş.Baltan herşeyi bile isteye evlenmiş şimdi insanlara hiç bir şey söyleyemez kıracak dizini oturacak.İlk aydan da hamile kalmış böyle bir aileye çocuk çok gerekliymiş gibi kendi etmiş kendi çekecek böyle söyleyince kadının düşmanı kadın diyorlar.Ne yapalım ayyy canım bebişin olacak kocanın suyuna git olmadı kocacınla gezersin mi diyelim valla ben oh olmuş diyorum

Eski sevgilim abisinin karisinin aynı bu olaydaki gibi tek başına dışarı çıktığını falan anlatmıştı boşanma aşamasına geldiklerini abisinin haklı olduğunu adı üstünde eski sevgilim ay var böyle manyak tipler malesef

Ne yalan söyleyeyim ben de çok üzülemiyorum böyle konularda. Resmen cahil cesareti, başka bir şey değil.

Ne yalan söyleyeyim ben de çok üzülemiyorum böyle konularda. Resmen cahil cesareti, başka bir şey değil.

Böyle kısıtlayıcı zihniyetteki insanlar kucağında çocuğu olsun eve bağlı kalsın diye çocuk yapmayı hızlandırıyorlar. Hayata bir kere geliyorsun daha markete gitmen bile sorun oluyorsa eve kapalı bir hayat mı süreceksin. Eşin kısıtlayıcı davranmazsa gez, çevre ne der diye düşünme yazık günah daha gençsin

İzmir’den Mardin’e gitmek sorun değil
Aile apartmanı sorun değil
Evliliğin tadını çıkarmadan ilk aydan hamile kalmak sorun değil
Neden tek dışarı çıkamamak sorunun olsun ki? Sen zaten bu zihniyeti sevmişsin. Sorun yapma çıkarken birini al yanına kayınvalide olur görümce olur

Canımcım mesajını görünce kendi durumum gözümün önünde canlandı.Ama fark var tabi.Ben de eşimin olduğu yere geldim.Tanıdığım hiç kimse yok.Öğretmenim okulda mıhabbet edebileceğim kimse yok.Bi tane vardı o da izne ayrıldı.Eşimin ailesinden gelen giden yok.Bi görümcem var ayda yılda bir görüşüyorum.Amnemler yakın bulunduğum yere.Eşim sık sık götürüyor.Eşim tek başına markete gitme demiyor ama her yere birlikte gitmek istiyor.Evde bile iş yapma gel yanımda otur diyor.Tek kankam eşim anlayacağın.Okula gidip geliyorum öğrenciler le zaman geçiyor işte

Hiç birşey yapamazsınız bunun yolu ya kabul etmek ya boşanmak . Boşanmak istemeyeceginize göre örfü adeti böyle olduğuna göre esinizinde kafası belliki ailesi gibi yapacak birşey yok.Bosuna şikayet etmeyin alışmaya bakın .

Konu sahibinin derdi kimseyi tanımamak degilki eşinin ailesine göre dışarı çıkması ayıp eşine görede öyle ruhay ssizden çok farklı olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…