- 20 Ağustos 2015
- 6.478
- 15.586
-
- Konu Sahibi Pinkie Pie
Yegenimi buyutuyorum ,altini ciziyorum yegenim,dogdugu gunden beri yanimda ,su an 3,5 aylik son 2,5 aydir gunde 16 saat benimle napiyim cildiriyim mi ?
Anne olurken akliniz neredeydi acaba merak icerisindeyim ,
Ne sandiniz fotograf cektirip sonra birileri gelip bakiyor mu ,
Herkes yalniz buyutuyor ,bende ilk defa bakiyorum,
Bu ruh halini üstünüzden atmakla başlayın, hayal kırıklığı yaşıyorsunuz çok çok iyi anlıyorum sizi. Benim de ilk doğumum, suni sancılar, defalarca tuşe muayenesi sonucu, sezeryanla sonuçlandı, ağlayarak girdim ben normal doğuracaktım diye. Tam iki sene niye normal doğuramadım dedim , tam iki sene! Sonra sonra vardır bir hayır diyebildim.Bilmiyorum kendimi normal doğuma da çok şartlamıştım, doğumdan sonra hiç bişey olmamış gibi, hamilelik öncesi halime döneceğim diye kendimi inandırmıştım.
Haliyle birşeyler yolunda gitmeyince ağır bir hayalkırıklığı yaşadım o da depresyon olarak döndü.
Çocuğunuz büyükse, özel hastane ise sizinle kalabilirBunu hep bende merak etmisimdir çocuğumu emanet edeceğim kimse yok eşim mecbur hastanede olacak . Çocukta hastanede oluyordur mecbur ozaman
Yeni dogmus bebek 6 saat uyanik kalamaz cunku kaliyosa bi sikinti vardir.niye sasirdiniz
Yeni dogmus bebek 6 saat uyanik kalamaz cunku kaliyosa bi sikinti vardir.
İkimizin de annelerden falan pek hayır yok.
Yaş sağlık durumlarını katarsak kendilerince onlar da haklı.
Ama bu yaşadığım zorluğu değiştirmiyor.
Cumartesi günü doğum yaptım, normal isteyip, 30 saat sancı çekip, artık durum kritikleşince sezaryen olmak zorunda kaldım.
Zaten kendimi yarım insan gibi hissediyorum, üstüne de hayatımda ilk defa bebek bakımını tek başına üstleniyorum.
Kaç gündür eşim ilgileniyodu ama bugün ve sonrası artık işe gitmek zorunda.
Bugün saatlerce uyumayınca bir ara çıldırıyorum sandım.
Gaz, mama, alt herşeyi tek tek kontrol ede ede anca 5-6 saatte uyutabildim.
Hergünüm nasıl böyle geçecek diye düşünüyorum.
Bebeğini tek başına büyütmüş başka anneler varsa, verecekleri tavsiyeler ve cesarete ihtiyacım var.
Biraz da modum da düşük bu sıralar, o sebeple gerçekten morale ihtiyacım var.
Eşiniz sizinle hastanedeyken baktı di mi ilk çocuğunuza canımEşim baktı CANım . Kızım ikimizden başka kimseyle uyumuyor zaten
Iste o yuzden sordum.Kolikse veya reflusu varsa kalıyor
Benim kızım günde 6 saat falan uyurdu hep uyanikti koligi ve reflusu iyileştikten sonra uyudu
Evet bende çok düşünüyorum bu konuyu oğlumu kimseye emanet edemem aklım oğlumda kalır,öyle bir durumda oğlumda babasıyla birlikte hastanede benim doğum yapmami beklerler sanırım, bu konuyu çok takiyom kafama, kaynanama kayınbabama hiç güvenmiyom bu konuda, onlara bırakmam asla, sen naparsin o durumda?Bunu hep bende merak etmisimdir çocuğumu emanet edeceğim kimse yok eşim mecbur hastanede olacak . Çocukta hastanede oluyordur mecbur ozaman
Eşim benimle hastaneye geldi kızımızda yanımızdydı . Yatış yaptılar eşim beni yukarı çıkardı üstümü giydirdi. Kızımız bizimleydi. Beni içeri aldılar eşimde kızımı alıp indi aşağı. Annem kız kardeşim kv ve eşimin kardeşleri aşağıdaydı. Ben Doğum yapana kadar oynamış parka gitmiş kardeşimle falan. Ben Doğum yaptım kızıma amcası bakarken eşim yanıma çıktı . Sonra eve gittiler hepsi. Ertesi gün yine kızımızla geldi hastaneye beni çıkarmaya. Dördümüz eve döndük. Şimdi diyeceksin kv istemedin anan niye bakmadı. Kv istemiyorum diyince mecbur anamızda istiyorum diyemedim. Kendin hakkederim dedim. İlkinde de kendim baktım bunda daEşiniz sizinle hastanedeyken baktı di mi ilk çocuğunuza canım
Mecbur yanıma alırdım en iyisi tekrar dogurmamak :)Evet bende çok düşünüyorum bu konuyu oğlumu kimseye emanet edemem aklım oğlumda kalır,öyle bir durumda oğlumda babasıyla birlikte hastanede benim doğum yapmami beklerler sanırım, bu konuyu çok takiyom kafama, kaynanama kayınbabama hiç güvenmiyom bu konuda, onlara bırakmam asla, sen naparsin o durumda?
Kimseye emanet etme zaten eşine emanet et. Daha önce geceleri acile gelirken bile kızımı sarıyorduk battaniyeye eşim arabayı ısıtıyordu arkaya yatak yapıyorduk onu yatırıyorduk ben hastaneye giriyordum eşim dışarıda kızımıza bakıyordu. Şuan bi alışverişe gitsek markete gitsek iki bebek le birlikte gidiyoruz çünkü benim evde çocuk bırakma adetim yokEvet bende çok düşünüyorum bu konuyu oğlumu kimseye emanet edemem aklım oğlumda kalır,öyle bir durumda oğlumda babasıyla birlikte hastanede benim doğum yapmami beklerler sanırım, bu konuyu çok takiyom kafama, kaynanama kayınbabama hiç güvenmiyom bu konuda, onlara bırakmam asla, sen naparsin o durumda?