yalcinhavva75

Ne yapabilirim

• Çabuk cevap

OY: 8 57,1%
  • Yardim edin

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
Uff.Demogoji yapma ablacım ya.Sevdim siz hiç sevmediniz mi demeyi biliyorsun ,kaçmayı biliyosun,evlenmeyi biliyosun.18 yaşında insan cahil oluyor tamam da aptal olmuyor kocaya kaçarsan sarayda yaşamayacağını biliyordun herhalde dimi.Beni Allah anlar falan demeyi bırak.Seni kimse anlayamaz sana kimse de yardım edemez kendinden başka.Aklını başına al evden dışarı çıkamıyorum o benim yaşam kaynağım olacak diye çocuk yapılmaz.Barbi bebek değil bu sorumluluk.Daha ne evin var ne kocan başında ne çocuğu ya

Kızlar değil ablalarım diyeceksin önce.

Ne zaman olacak diyen şahıslar önce kendşlerine baksınlar..

Demesi kolay be abla yaşadıklarımı sen yasasan anlardin

Anlamaya gerek yok evlat neler görüyoruz burada..

Ahhh ahhh kendi annem bile daha tık yokmu diye sorup duruyo komşular bile artik bunalıma girdim evden dışarı çıkamaz oldum

Anana selam söyle çok konuşup bıdı bıdı etmesin,sen onun evladısın söylediği lafa bak..

Kaçtım iste cahillik abla siz de sevmediniz mi hic

İyi halt ettin aferin,bi<de sevdik ama kaçmadık..

Ya baskı var diyorum etraf aile

O etrafada selam söyle...

18 yasinda evlilik ve cocuk dusuncesi bilemedim acikcasi.. daha yasin cok kucuk.. ve sen cocuktan bahsediyorsun zaten sen cocuksun.. ne cocugu az bekle..

Kiz havva beni 9yıl önceye götürdün. Hep yazarım. Sevgilimle (kocamla) üniversitede çimlere yatıyoruz geziyoruz derslere giriyoruz yiyoruz içiyoruz gel keyfim gel. tek derdim vizeler finaller.

Kız sende 2 fanfinfon yapıcam diye kocaya kaçıyosun. Bu güzellikleri elinle itiyosun ne diyelim biz sana?

Ole degil ki yani bilmiyorum :) ama biz iki sene konuştuk anlaştık ama sanki bakarken ki gibi degil ya evlilik bak aslında gerçekten zor gelmedi evlilik bana aynı evde oturmak dışında eşimle ne olursa olsun kızamıyorum yani aramız genelde iyi nasil anlatiyim ki abla ya

Haklisiniz galba abla tamam dediklerinizi uyguluycam elimden geldiğince belki de en hayırlısı bu olucak
Once egitim sonra koca.. derdin neydide hemen kactin.. yazik etmissin gencligine, ailene ne diyeyim ben simdi sana.. bende normal bir sekilde evlendin zannettim.. kacmissin .. esin henuz askere bile gitmemis.. yazik cok yazik..

O ilk mesaj ikincisi de sorna ki mesajlara bak bi istersen abla diyorum hem bi oku

Çocuğum herşey ortada zaten okumaya ne gerek var..
Yaşın küçük kaçmışsın,6 aylık evlisin çocuk istiyorsun kafanca olmuyor diye etraftan tırsıyorsun..

Etrafı ne edeceksin sen önce kendine bak bırak onları kimseyide ilgilendirmez bunlar..
Sakın çocuk doğurayım filan deme,önce sen biraz büyü evlat..

Ayol daha 18 yaşındasın . vücudun bırak bazı şeylere alışsın otursun . Korkmuyor musun bu yaşta çocuk sahibi olmaya benim yemez şahsen ya ... Bende 20 yaşındayım ama ben evlenmekten bile korkarım ....

+1 rep

İşte hanım abla yukarıda ki gibi bir giriş yapacaktım ki benim uzun uzun anlatacaklarımı sen ablalığını gösterim kısacık anlatmışsın

Teşekkür ederim abla nolur beni bi evlat bi kardeş gibi görün gerçekten bunu içten soluyorsunuz dimi

Üzülüyorum canları yanıyor..
Kızıyorum ailelerine öfke kusuyorum..
Yazık değilmi el kadar bebeler evlenip bebe sahibi olmaya çalışıyorlar..

18 yaş
Kayınvalideyle oturmak
8 kişilik bir ev
Koca askere gidecek
Psikolojik baskı
Kafes hayatı
Çocuk olmuyor diye dövünmek
Yüreği sek mi yedin bacım sen
Bunun üstüne 1 bardak soğuk su öneriyorum.
Kusura bakma iyi şeyler söylemek isterdim ama iyi bir durum göremedim malesef.

A
Abla ne diyom sen allah aşkına saygısızlık mi yaptım ben burda birine senin yazdıklarına bak yok anana filan filan ne olursa olsun kopek bile annelik yapiyo anneme ne diyecem o ne olursa olsun annem

Teşekkür ederim abla nolur beni bi evlat bi kardeş gibi görün gerçekten bunu içten soluyorsunuz dimi

Tabiki yani bırak başka insanların ne düşündüğünü..
Sen daha çocuksun miniciksin bebek oldumu nasıl bakacaksın .
Kocan askere gidecek,gerisini düşüğnmek bile gerer insanı..

Senin daha üreme sistemin oturmadı bile belki.hem çocuğum olmuyor demek için bir yılı doldurmak gerekiyor.6ay çok erken.
Halâ var mı yahu böyle küçücükken evlenip,çocuk baskısı görmek,hem de daha 6.ayda yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…