yalcinhavva75

Ne yapabilirim

• Çabuk cevap

OY: 8 57,1%
  • Yardim edin

OY: 6 42,9%

• Ankete Katılan
    14
Bütün hayatim bitti çekirdek aileden 8 kişilik bi aileye geldim pişman mıyım hayır eşimi seviyorum ama evde de duramuyorum

Kaçtım iste cahillik abla siz de sevmediniz mi hic
Sevdim de kaçmadım yani neden kacayim, annemin babamın rizasiyla evlenmek varken? Sen istedin ailen olmaz mı dedi? Neden kaçtın orasını anlamadım. 6 ayda bebek soran annen de hevesliymis gibi geldi de evlenmene.

Abla ağlatmaya mi çalışıyoruz ya zaten hic iyi değilim bide siz üstüne gelmeyin ben akıl almak için sordum
Canim niye aglatiyim seni. Gercekler bunlar. Cocuk yapma sakin. Illaki yapcam dersen iliski sonrasi bacaklarini havaya dik. 10 dk bekle. O da olmazsa doktor git. Asilama yaptir tup bebek yaptir. Herkesin cocugu oluyo artik olmayan yok. Ama bunlar 2 ayin icinde olur mu bilmem.

Abla ağlatmaya mi çalışıyoruz ya zaten hic iyi değilim bide siz üstüne gelmeyin ben akıl almak için sordum

ne aklı istiyorsun ki sen ?
nasıl hamile kalırım diye akıl istiyorsan o aklı burada zor bulursun..
sana verilecek en faydalı akıl sakın hamile kalmadan başka birşey olamaz..
ev yok bark yok koca askere gidecek o da yok.. kaldı ki sen daha çocuksun..

Dövseydin bide abla tam olsun

Saol abla beni en iyi allah anlar neyse rahatsız ettim sizleri teşekkür ederim herşey icin

Aynen olmuycak ama kendimi de böyle kısır gibi hissediyorum kafamda turlu turlu şeyler kuruyorum inan çok kotu bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…