- 10 Kasım 2016
- 33
- 9
- 1
- 28
- Konu Sahibi yalcinhavva75
-
Çok kötüyüm abla çok ya gerçektenBirde asker yolumu bekleyeceksin? ah canım, sana değil ailene çok kızdım..canım yaa
Kaçtım iste cahillik abla siz de sevmediniz mi hicBu kadar erken evlenmeyi sen mi istedin?
Sevdim de kaçmadım yani neden kacayim, annemin babamın rizasiyla evlenmek varken? Sen istedin ailen olmaz mı dedi? Neden kaçtın orasını anlamadım. 6 ayda bebek soran annen de hevesliymis gibi geldi de evlenmene.Kaçtım iste cahillik abla siz de sevmediniz mi hic
Daha dur. Kocan askere gidince napacaksin bakalim? Ailesiyle evlenmis gibi onlarla oturursun kocasiz.Çok kötüyüm abla çok ya gerçekten
Abla ağlatmaya mi çalışıyoruz ya zaten hic iyi değilim bide siz üstüne gelmeyin ben akıl almak için sordumDaha dur. Kocan askere gidince napacaksin bakalim? Ailesiyle evlenmis gibi onlarla oturursun kocasiz.
Ayy sinir geldi..
O iki ay sonra asker ayrica mesleği var demir doğrama pvc işi iyi yaniEşin kaç yaşında? işi gücü var mı?
Bırak şimdi çocuğu falan. kendinizi toparlayıp ayrı eve çıkmadan çocuk yapma. yoksa daha çokkk konu açarsın.
Canim niye aglatiyim seni. Gercekler bunlar. Cocuk yapma sakin. Illaki yapcam dersen iliski sonrasi bacaklarini havaya dik. 10 dk bekle. O da olmazsa doktor git. Asilama yaptir tup bebek yaptir. Herkesin cocugu oluyo artik olmayan yok. Ama bunlar 2 ayin icinde olur mu bilmem.Abla ağlatmaya mi çalışıyoruz ya zaten hic iyi değilim bide siz üstüne gelmeyin ben akıl almak için sordum
Çocuk olunca ne olacak? kalabalık evde ne lohusalığını bileceksin ne de anneliğini.O iki ay sonra asker ayrica mesleği var demir doğrama pvc işi iyi yani
Abla ağlatmaya mi çalışıyoruz ya zaten hic iyi değilim bide siz üstüne gelmeyin ben akıl almak için sordum
Ya baskı var diyorum etraf aileÇocuk olunca ne olacak? kalabalık evde ne lohusalığını bileceksin ne de anneliğini.
Bir cahillik yapıp evlenmişsin ama bu kadar erken çocuk derdine düşme.
Dövseydin bide abla tam olsunne aklı istiyorsun ki sen ?
nasıl hamile kalırım diye akıl istiyorsan o aklı burada zor bulursun..
sana verilecek en faydalı akıl sakın hamile kalmadan başka birşey olamaz..
ev yok bark yok koca askere gidecek o da yok.. kaldı ki sen daha çocuksun..
Saol abla beni en iyi allah anlar neyse rahatsız ettim sizleri teşekkür ederim herşey icinCanim niye aglatiyim seni. Gercekler bunlar. Cocuk yapma sakin. Illaki yapcam dersen iliski sonrasi bacaklarini havaya dik. 10 dk bekle. O da olmazsa doktor git. Asilama yaptir tup bebek yaptir. Herkesin cocugu oluyo artik olmayan yok. Ama bunlar 2 ayin icinde olur mu bilmem.
Bütün hayatim bitti çekirdek aileden 8 kişilik bi aileye geldim pişman mıyım hayır eşimi seviyorum ama evde de duramuyorum
Dövseydin bide abla tam olsun
Ya kızım hayatta senden daha önemli ne var? senin ne istediğin önemli, çenesi kopasıca etrafın değil.Ya baskı var diyorum etraf aile
Aynen olmuycak ama kendimi de böyle kısır gibi hissediyorum kafamda turlu turlu şeyler kuruyorum inan çok kotu biseyYa kızım hayatta senden daha önemli ne var? senin ne istediğin önemli, çenesi kopasıca etrafın değil.
Seninle mi yaşayacak konu komşu çekeceğin sıkıntıları? bugün hamile kalsan doğumunda kocan bile olamayacak yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?