- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.350
- Konu Sahibi Strangerthings0
İşte kedi bi yana konu sahibi bi yana fırlamış. Bu resmi trafik çekmiş, o yüzden çözünürlüğü düşükKız bunun içinden sağ çıkamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte kedi bi yana konu sahibi bi yana fırlamış. Bu resmi trafik çekmiş, o yüzden çözünürlüğü düşükKız bunun içinden sağ çıkamaz
Sen yine de soyle bi seyAnlar mı ki? Şu durumda konu sahibi ne derse karşı tarafta sorgulayacak bir hal yok
Bi arkadaşını annem diye kaydet. Resmi anne resmi yapsın. Gidiyorum diye yaz. O da sana hakkımı helal etmem yazsın. Ay bu başkaymışNe anlattin kiz hic bjsey anlamadim jxjxjx
Erkek bacağı var. Lazere gidecektim desin.Nerde kizim biz insan bacagi dedik sen kediyi mi alciladibakznakjsls
ahahhahahahha keşjke tekerlekli sandalye de eklemesini söyleseydik kedinin üzerşne bir de o düşseydi sshshhahshhsNerde kizim biz insan bacagi dedik sen kediyi mi alciladibakznakjsls
Bu neeee yahu sizin insafınız yok mu gülmekten gidicem şimdiErkek bacağı var. Lazere gidecektim desin.
Eki Görüntüle 3294635
Uçan kedi oArabanin ustune kuş mu pisliyo bu isaretledigim ne anlamadim
İngiltereye lazere giderken kaza gecirdim gidemedim desin hattaErkek bacağı var. Lazere gidecektim desin.
Eki Görüntüle 3294635
Ay sonradan okuyunca anladim bence cok basariliUçan kedi o
Hadi ya tüüühNerde kizim biz insan bacagi dedik sen kediyi mi alciladibakznakjsls
Bu kılları ancak ingiliz teknolojisi paklar desinİngiltereye lazere giderken kaza gecirdim gidemedim desin hatta
sesli guldumBu kılları ancak ingiliz teknolojisi paklar desin
Bu kadar kılı Türkler kabul etmedi desin. Ütülenmiş tavuk gibi kokuyor he berbatİngiltereye lazere giderken kaza gecirdim gidemedim desin hatta
O zaman ilk yorumumda vardı çamaşır makinesiyle uçak yapma. Onu uygulasınAy gittim 2 gunlugune gidicektim zaten dondum ben diye msj atsin pztesi bxbxbj
Hic gerek yok kapatsin teli birkac gun, ohhh misO zaman ilk yorumumda vardı çamaşır makinesiyle uçak yapma. Onu uygulasın
Birkaç gün dayanabilir mi sence.Hic gerek yok kapatsin teli birkac gun, ohhh mis
Bilmem ki dayanir umarim. Arada whatsappi acip kontrol ederBirkaç gün dayanabilir mi sence.
Bu işin sonu ne olacak merak ettim her şey b.ka sardıBilmem ki dayanir umarim. Arada whatsappi acip kontrol eder