- 3 Eylül 2018
- 8.602
- 45.596
- Konu Sahibi Strangerthings0
Buna haykırdımValizin fermuarını çekerken:
Eki Görüntüle 3294636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna haykırdımValizin fermuarını çekerken:
Eki Görüntüle 3294636
Bollywood ingilteredeydi di miBollywood senden haberdar olmasın kaçırıp hayal gücünden faydalanırlar adkflflglg
İngilterenin hindistan eyaletindeBollywood ingilteredeydi di mi
Gidiyorum ben zaten gitmisken ugrar bi caylarini icerim jchzchchbjİngilterenin hindistan eyaletinde
hıı hıı tamam selam söyleGidiyorum ben zaten gitmisken ugrar bi caylarini icerim jchzchchbj
Çok saçma bir halt yemişsiniz ama uçağı kaçırdınız trafik yapcak bir şey yokKızlar linçleyeceksiniz ama bir halt ettim..Sırf eski sevgilim affetsin diye salak saçma ben yurtdışına gidiyorum bilet aldım vs dedim buna.Şuan pişmanım ve gitcem diye biliyor birkaç saat sonra.nasıl yalan atıp gidememiş gibi gösterebilirim
Havaalanına gıt ordan story atKız ben ayvayı yedim
Friends'de Chandler aynı yalanı Janice'e söylediği için Yemen'e gitmek zorunda kalmıştı o geldi aklıma Kadın yapıştı bırakmadı havaalanına kadar, o da bindi gitti mecburen dfkdfkdfKızlar linçleyeceksiniz ama bir halt ettim..Sırf eski sevgilim affetsin diye salak saçma ben yurtdışına gidiyorum bilet aldım vs dedim buna.Şuan pişmanım ve gitcem diye biliyor birkaç saat sonra.nasıl yalan atıp gidememiş gibi gösterebilirim
15 Yemen Road, YemenFriends'de Chandler aynı yalanı Janice'e söylediği için Yemen'e gitmek zorunda kalmıştı o geldi aklıma Kadın yapıştı bırakmadı havaalanına kadar, o da bindi gitti mecburen dfkdfkdf
Aşkım ama sana o kadar taktikler verildi sen neden uyuyakaldim işe gidicem dedin ki :| bir de Londra'ya taşınmadan önce istifa da mı etmedin yani :| kedi röntgeni bile paylaşıldı yahuGÜNCELLEMEYE GELDİM KIZLAR.DAHA FAZLA YALAN SÖYLEMEK İSTEMEDİM UYUYAKALDIM KÖTÜYÜM İŞE GİDİCEM VS DEDİM BAYA KIZDI SİNİRLENDİ BOK GİBİYİM KEŞKE YALANA DEVAM ETSEYDİM AMA EN AZINDAN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜM AĞLOYORIM ŞUAN
Yani sarimsak hakli, baya sacmaladiniz boyle yaparakGÜNCELLEMEYE GELDİM KIZLAR.DAHA FAZLA YALAN SÖYLEMEK İSTEMEDİM UYUYAKALDIM KÖTÜYÜM İŞE GİDİCEM VS DEDİM BAYA KIZDI SİNİRLENDİ BOK GİBİYİM KEŞKE YALANA DEVAM ETSEYDİM AMA EN AZINDAN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜM AĞLOYORIM ŞUAN