- 15 Şubat 2013
- 24.303
- 91.216
- Konu Sahibi Strangerthings0
Inandirici olsun kediyi balkondan firlatma daKedim düştü gitmiyorum diyesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inandirici olsun kediyi balkondan firlatma daKedim düştü gitmiyorum diyesim var
Barissalar bariBu işin sonu ne olacak merak ettim her şey b.ka sardı
Konu sahibin hatrı yoksa da bizim hatrımız var artık bence de barışsınlarBarissalar bari
Köy otobüsü mü buKiz bekle sana ctesi gecesi Paris Orly den istedigin kadar foto atarim. Yanlis ucaga binmisim gero yolladilar beni dersin bxbxbxj
Bence de yaaKonu sahibin hatrı yoksa da bizim hatrımız var artık bence de barışsınlar
Lan gece gece koptumKöy otobüsü mü bu
Biz aksamdan beri kopuyoruzLan gece gece koptum
Abi valla aticak kediyi camdan yazmayin soyle seyler jcjcjcjKediyi ziyarete gelmek isterse
tamam ya ultimi atıyorum artık.
aşkım bana bundan oldu diyeceksin konu sahibi. arzu edersen havuzun üzerine kediyi de koyalım shhshsh
aşkım bana bundan oldu diyeceksin konu sahibi. arzu edersen havuzun üzerine kediyi de koyalım shhshsh
evin koridorunda gözüne bir şey kaçan kız önünü göremez ve bavulun içine düşer bayılır. bavulun kapağı kapanır ve fermuarı hizmetli çeker. bavulu alır havuzun kenarına götürür. bavul havuza düşer, esas oğlanın içi gıcıklanır ve hoop suya gömülmüş havuzdan kızı çıkartır :d hdhdhdhdhhd ciddi tutmaya çalıştım shshshhshsİzleyemiyorum, yanimda bebe var, ozet gecsene hayrina
valizi kedi itsin :dBence valize kediyle birlikte girmiş olsun
Böyle anlatınca bütün büyüsü kaçtı sahnenin askdkflflglevin koridorunda gözüne bir şey kaçan kız önünü göremez ve bavulun içine düşer bayılır. bavulun kapağı kapanır ve fermuarı hizmetli çeker. bavulu alır havuzun kenarına götürür. bavul havuza düşer, esas oğlanın içi gıcıklanır ve hoop suya gömülmüş havuzdan kızı çıkartır :d hdhdhdhdhhd ciddi tutmaya çalıştım shshshhshs
evin koridorunda gözüne bir şey kaçan kız önünü göremez ve bavulun içine düşer bayılır. bavulun kapağı kapanır ve fermuarı hizmetli çeker. bavulu alır havuzun kenarına götürür. bavul havuza düşer, esas oğlanın içi gıcıklanır ve hoop suya gömülmüş havuzdan kızı çıkartır :d hdhdhdhdhhd ciddi tutmaya çalıştım shshshhshs
valizi kedi itsin :d
Valize kadin olarak dusup kedi olarak ciksinBöyle anlatınca bütün büyüsü kaçtı sahnenin askdkflflgl
Bollywood senden haberdar olmasın kaçırıp hayal gücünden faydalanırlar adkflflglgValize kadin olarak dusup kedi olarak ciksin