- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
-
ne sacma iş yaa sen sevgılım yalan soledı dıye uzulcegıne ılk ınsanın aklına sevgılım dolandırıldı dıye gelır valla ılgınççç
valla goruntu olarak beyaz altında gumusu ayırt edebılen var mı? nasıl baktın da olmadıgını farkettım dıyorsun? goturup kontrol ettırmıssın bılmıyorum bana enteresan geldı
hmmm google amcaya danistim ama Capitol'de Murano diye restaurantdan tut taaaa kurutemizlemeye kadar hersey var ..
bence güvenmelisin eger isin icinde yalan varsa zaten er yada gec ortaya cikar canim .. şakkıdı
gümüşün içinde 925 yazar altında ise yüzüklerde 585 yazar ve birde markasının damgası bulunur. içinde bir marka yazılıdır. şimdi evdeki gümüş ve beyaz altın yüzüğüme baktım öyle:)a.s.
Kredi kartından para çekilmiş diyorsun, senin kartın mı yoksa CADIARZU
Bir de 100 Liraya nasıl bi altın olabilir ki zaten..
Sana takı yerine bir gül, bir kazak da alabilirdi, yalana girmiş olması affedilmez.
Daha önce de yalanları vardı diyosun, senin paranı yemeye çalışmıyor değil mi?
Küçük şeyler için bile yalan söyleyen bir insan.. Kafa yormaya değmez.
Yol ver gitsin (bence)
pes yaniiii yaaa. benim sevgilim bana hediye alıcak bende gidip değerine baktırcam yada anlayan birine sorucam sence bu nekadar eder diyee?? ee kazak aldığında ayakkabı aldığındada soruyormusun güzelim bunların değerini?? PEKİ BİŞİ SORUCAM ARKADAŞIMMM ERKEK ARKADAŞININ DEĞERİ NEKADAR GÖZÜNDE SENİN İÇİN??
Ya ben yalandan nefret ediyorum.Küçük de olsa söylemeye gerek yok ki
Çünkü böyle bi beklentim olmadı.
pes yaniiii yaaa. benim sevgilim bana hediye alıcak bende gidip değerine baktırcam yada anlayan birine sorucam sence bu nekadar eder diyee?? ee kazak aldığında ayakkabı aldığındada soruyormusun güzelim bunların değerini?? PEKİ BİŞİ SORUCAM ARKADAŞIMMM ERKEK ARKADAŞININ DEĞERİ NEKADAR GÖZÜNDE SENİN İÇİN??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?