yalan mı gerçek mi :((

Peki sevgiliniz niye size aldığı hediyenin beyaz altın olduğunu söyleme gereği duydu???
Benim eşim de sevgilyken birçok kereler beyaz altın künye yüzük gibi hediyeler aldı ama hiç sevgilim al bu senn sevgililergünü hediyen, beyaz altın haaa demedi... Ben dealtın mı gümüşmü diye kuymcuya götürüp kontrol etme gereği duymadım
Demekki ilişkde maddiyata dayalı bişeyler var...

Capitoldeki muranya gelince..
Murano bir maaza ismi değil. Murano bir cam yapım tekniği İtalyanınMrrano kentinde yapılmaya başlamış ve cama ismini vermiş. Bu camlar sarı altın, beyaz altın, gümüş, çelik, platin, yada imitason tel montür(çerçeve)lere yerleştirilerek yada sedece cam olarak takı haline getirilir.
Bak aşağıda keni kolyemin resmini ekledim. Ben italya'dan 30 dolara almıştım Orjinal murrano tasarımı olduğu için.
Murano olarak Türkiyedede dünanın başka atölyelerinde de bu teknikle camlar yapıp takı haline getirilir. Dediğim gibi altın da gümüş de olabilir.

Ama senin sorunun bu değil sevgiline güvenmemen, ve sevgilinn de sana beyaz altın diye yalan söyleme gereği duyması... Sevglin sana yalan söylemiş bile olsa bence bir dur ve düşün. Niye hediye gibi bir konuda yalan söyleme gereği duydu, hiç bir hata tek taraflı değildir... Kimse durup dururken gümüş alıp beyaz altın diye yalan söylemez, böyle söylemesini gerektirecek birşey mulaka vardır...

ozel gununuzu hatirlamasi bile guzel evlilik yildonumunu bile unutan erkek dolu demek sizden cekindi yalan soyledi beklentilerinizi karsilayamayacagini dusundu bence durun bir dusunun telefonundaki bir kiz ismi icin bir mesaj icin yada gereksizce telefonunu kapattigi icin yalan soylememis sevdiginden geldimi bir demet ot bile insana dunyanin en guzel cicegi gelir nacizane dusuncem

aranızdaki konu hediyenin nevii'ine nasıl geldi onu merak ediyorum..
- sevgilim sana altın yüzük aldım buyur.
* aa teşekkürler
* nee bana altın demiştim baktırdım gümüşmüş.. yalancıı...

şu olayı net açıklasanız kimse 11 sayfa konuşmaz daha kısa zamanda size yardımcı olabilirdi diye düşünüyorum..

ya ben dediğinden bişi anlamadım..altın değil diye şüpheleniyorsun da neden şüpheleniyorsun..madem o zaman git bir kuyumcuya sor altın mı değilmi? capitolde şu yer varmı diye sorman anlamsız bence
ayrıca altınsa ayarı yazar gümüşse 925 yazar..böyle bir yazı da mı yokki..
yalan söylemişse söylemiş , seni üzmek istememiş ,kendini de mahçup etmek istememiş..amma da takılıp kalmışsın bu şeye

Blinaycım kızın amacı maddiyat değilkiii..
düşünsene bu kız ona bana beyaz altın al demiyorkii...
alıp yüzük yollasa "sana gümüş yüzük aldım aşkım ilerde para olunca sana daha iyilerini alırım" dese bu kız onaa istemem gümüşü mü diyecek ??
hayır...
bende o kızın yerinde olsam çok kötü olurdum...
çünkü burada olay yalan...
gereksiz bir yalan hemde...

şimdi canım sana gelirsek eger bu çocuk sana yine yalan söylemişse ilk değilse ..
demekki yalan bunun huyu...
ve hiçte hoş birşey değil.. iğrenç üstelikkkkk..
alışkanlıksa bu ekmegi eve gelirken nerden aldın desen ona bile yalan der..
tıpkı çok zengin oldugu halde hırsızlık hastalıgı olanlar gibi..
bence yüzügü geri yolla... git kandırıldıysan bunu aldıgın yere geri ver dogrusu yolla de... hihoyyyt
ama extre yollamaa o bu bunların geçti bir ilşki yürümez....

Son düzenleme:
ya tamam ,bilerek yalan söylediyse bu hoş birşey değil bir ilişkide tabi..ve bu yalansa, senin o yüzüğün gümüş olduğunu elbet anlayacağını düşünememiş olması ,arkadaşın için çok vasat bir durum..sen anlamasanda birisi -e bu gümüş !! bak içinde ayarı yazıyor,yada böyle altın olmaz cicim,istersen baktır- diyicek birisi mutlaka olucaktı..bunu akıl edemiyecek bir erkek pekde zeki sayılmaz..aklıma bişey takıldı..extreyi size göndermiş..nasıl bir ilişki var böyle aranızda? kredi kartı extresi sevgiliye yollanıyor..inanması için..sizde talep ediyosunuz gönder diye..bu siteye girip,konu açıcak kadar vaktiniz var..gelen hediyeyi sahtemi değil mi diye kontrol ettiricek kadar kurnazlık da var..extre istiyecek kadar açık gözlüsünüzde...ama tutturmuşsunuz Capitolde Murano varmı,nolur biri yazsın,çıldırıcam filan..bu kadar kendinizi hırpalıyacağınıza yazın Capitol diye google'a ,çıkan telefon numarasını arıyın sorun..

sevgi dolu ve güvenle sarmalanmış ilişkinizde mutluluklar dilerim..

:roflol::roflol::roflol:
yaa biz kadınlar nasıl da tutamıyoruz kendimizi illa herşeye bir laf atıcazz...ben de öyle yapıyorum tabi şuan dayanamayıpkafamçokkarıştı

kızcağız demiş ki
Capitol'de Murano diye bir kuyumcu var mı ?

Bilen lütfen söylesin yoksa yalan yüzünden ayrılacaz (

muranoyu bilen var mı..evet bize sadece bunu sormuş....

kime ne yaa gidip altın mı gümüş mü sorması, kızın maddiyatçılığından tutun da erkek arkadaşına değer vermemesine kadar getirilmiş olay..pes yani...herkes ilişkisini dilediğince yaşar..bize sorulan bir şey varsa cevaplarız biz de....yok ilişkin sağlam değil, yok paragözsün bilmemne...bize ne yaa bizim haddimize mi başkasının ilişkisine yorum yapmak....

Konu sahibi eğer sen de bu satırları okursan, Capitolde Murano değil de Murrina diye bir takı dükkanı varmış canım

Son düzenleme:
Arkadasım bunca zaman capıtole gıtmıslıgım var..
Hatta oranın kuyumcularına alyansımızı yenılemek ıcın bıle gıtmıstık ayrıyeten esımle....
Ama murano dıye bır kuyumcu hıc hatırlamıyorum gordugumu..
Yanıltma gıbı olmasın ama belkı cok yenı acılmıstır..
Cunku oncesınde hıc gormedım..
En yenı gıden bırı soylerse daha ıyı olur.. ben en son 1 ay once gıttım..

Son düzenleme:
Guvenini tamamen kaybetmissin

Iste o yuzden deriz ya bir sinek mide bulandirir diye...Oysa ne var ki kuçuk yalanlar atmaya, iste sonuç !
Ama olay çok farkli boyutlara gelmis, ektra gondermeler falan...
Umarim ortada bir yanlislik vardir cunku gerçekten bende yalandan nefret ederim
Kotude olsa, dogru soyle, adam gibi.

Nasil çozulur bu durum bilemiyorum gerçekten.

Ve sordugun sorulara cevap yazamicam cunku orayi hiç bilmiyorum :-(

canım benim ne olur ki yalan olsa ne olur düşünmüş almış neden bu kadar takıldın buna altın olsa ne değişir gümüş olsa ne değişir? adamın belki parası ona yetti onu aldı sana da kendini değerli hissetmen için altın dedi ki hoş ben de bu kısma biraz takıldım yani neden SANA ALTIN ALDIM desin ama işte sadece bu geldi aklıma değerli hisset kendini diye olabilir...
bilmiyorum ama tekrar söylüyorum yalan olsa ne olur altın olsa ne oluuuur gümüş olsa ne olur....

boşver miranoyu maranoyu ispatlamayı
sen ayrıl bu çocuktan
böyle güvensizlikle bi ilişki yaşanmaz

Ankara da büyük alışveriş merkezlerinin orta koridorlarında küçük yerler var. O takıcılarda genellikle altın suyuna batırılmış gümüş satılır. Senin ki de beyaz altın suyuna batırılmış gümüş olabilir... Hem bu yalan da sayılmaz...

Not: Adam senden korktuğu için yalan söylüyor olmasın? Sorgulanan kişiler de bir süre sonra karşısındakinin duymak istediğini söylemeye başlar ya...

ya bence güven sorununuz var buda ilişkiniz için dez avantaj sana yalan söylemesinden güvenini kaybetmişin acık arıyorsun..bence ilişkide güven ilk sıralarda..bu durum senin kafanda sürekli soru işareti olur o yüzden ilişkiniz gözden geçir

konu sahibi kırıldı galiba ama bence yağmurseli haklı gümüşse gümüş desin kardeşim altın dedidenoldu çıkmadımı ortaya yalanı bence maddiyat değil olay gümüş deyince arkadaş kabul etmeyecek miydi

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum teşekkürler

Gerçi sorumun cevabını pek alamadım;ama bir telefon numarası

veren olmuş ona da ayrıca teşekkürler.

Ne yapacağım konusuna gelirsek hala düşünüyorum

Yalan söylemesi gereken hiçbir şey yoktu.

O da zaten ben salak mıyım ki ortaya çıkabilecek bir şey yapayım

diyor.

Bilmiyorum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…