yalan mı gerçek mi :((

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Sevgililer gününde,sevgilimin beyaz altın diye yolladıkları gümüş çıktı

Şimdi de yanlışlık olmuştur diyiyor.

Kredi kartında 100 liralık para çekilmiş ama emin değilim

Capitol'de Murano diye bir kuyumcu var mı ?

Bilen lütfen söylesin yoksa yalan yüzünden ayrılacaz (

hediyenin iyisi kötüsü olmaz ama ortada bir yalanda olabilir. kendisi ile beraber gidin aldığınız yere kim yalan söylüyor orada çıkar .

e yanlıslık olmustur belkı hakkaten neden sevgılınıze guvenmıyosunuz.

canım ya siz iyiden maddiyata dalmışsınız şimdiden
ne olmuş yani altınmış gümüşmüş çokmu önemli çocuk düşünmüş almış
bazen bende imitasyon takı alıyorum satıcı altın suyuna batırılmış diyor
e tabi onların fiatı farklı oluyor altın gibi pahalı olmaz ama diğerleri gibi ucuzda olmaz
sen daha şimdiden adamın kredi kartlarını bile incelemeye almışsın
çocuk ortaya çıkacak birşey için neden yalan söylesinki

Benim konuyu açmamdaki amacı incelerseniz sevinirim

Maddiyat falan önemli olan kısmı değil

Gereksiz yere yalan söylemek önemli

Murano'yu bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.

capıtolun ınternet sıtesınde arattım ama bulamadım belkı oraya eklememıs olabılırler

ne capitol biliyorum ne başka birşey... tamam ortada bir yalan var bunu da kabul ediyorum. ama neden bunun altın olup olmadığını araştırmaya girdiniz anlayamadım...

eğer ortada bir yalan varsa -ki daha öncede bu durumu yaşamışsınız- sebebini öğrenin. size göre mantığı varsa kabul edersiniz yoksa da arkadaşınıza yapılması gerekeni biliyorsunuz..

bol şans...

belki gerçekten beyaz altın almak istiyordu gümüşü aldı..

ben olsam bu konuda asla sevgilimin üzerine gitezdim. bildiğimi söylerdim. canım bunlar gümüş umarım altına değerinden ödememişsindir ücreti yoksa kandırılmışız derdim. ister telafi eder ister öyleydi der.
ama bu yüzden ayrılırsanız inanın yalan söylediği için değil maddiyat için diye sonuç çıkar. bence daha iyi mazeretler bulmalısınız.

Şöyle baktım beyaz altına benzemiyor kaldı ki öyle beklentim de yoktu.

Eğer yalansa zaten yapılması gerekeni yapacağım

Mantığını sorarsanız onu hiç anlamayacağım kesin

ne sacma iş yaa sen sevgılım yalan soledı dıye uzulcegıne ılk ınsanın aklına sevgılım dolandırıldı dıye gelır valla ılgınççç

Yalan söylemeye ne gerek vardı ki size acaba kendini farklı mı tanıtmak istiyor?
gerçi eğitimcisiniz onun da bi mevkisi işi vardır niye böyle yalanlara ihtiyaç duymuş acaba ?garip geldi bana bunun ortaya cıkacagı eninde sonunda belli..size altın dedi mi ki?ayrıca siz neden şüphelendiniz..
eger cidden yanlışlık yoksa bu yalan tehlikeli..

valla goruntu olarak beyaz altında gumusu ayırt edebılen var mı? nasıl baktın da olmadıgını farkettım dıyorsun? goturup kontrol ettırmıssın bılmıyorum bana enteresan geldı

Eğer hiç yalan söylememiş biriyse aaa kandırmışlar aşkımı dersiniz

Buna üzülürsünüz.

Ama yalan söylemiş biriyse gene mi yalan diye emin olmaya çalışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…