yalan mı gerçek mi :((

güzelim bebeğim kibelemm ben nemi anladım hemen söylim lokumum. Ben sevgilisinin aldığı hediyenin değerini ölçmek isteyen bir diğer sevgili gördümm bunu anladımm.. Fakat arkadaş bana yorumlarımı oku diyip fırçasını attı çekti gitti... Yazmim yazmim diyorum tutamıyorum çenemii ama ben konu nasıl açılmış nasıl yazılmışssa onu okur yorumumu yaparım sayfalarca ne yazdı ne oldu diye okicak değilimmm.... Neyse bitanemmm teşekkür ederim tatlı dilin için...

canim ekstrede aldigi yere dair isim vardir. bak eger gercekten supheleniyorsan acik acik soyle. zaten karsi taraf uzulmesin kirilmasin olayini asmissiniz su anda. yani olay ispata gelmis. biri ozur dileyecek. ama kim. mutlaka fatura almistir kredi karti ile almissa. aldigi yerin telefonunu iste. ya da ekstrede yazar. yazmazsa murano capitol vs yazar ki ben capitolde gulaylar altin vs var. murano yu hic duymadim.

yani acikca bak de ben malesef ki bunun beyaz altin olmadigini ogrendim. benim takildigim parasi dgeri degil, bununnneden beyaz altin olarak satilip beyaz altin olmadigi. acikcasi daha once yalan soyledigin icin sana da guvenemiyorum. acip soracam dersin. yumusak konus, kizm,ayacagini onemli olanin degeri olmadigini hatirlanmak oldugunu anlat. belki itiraf eder ozur diler.

ya da gercekten hakli cikar ki insallah. bu sefer sen ikna etme cabasina girersin. o da daha once soyledigi yalanlarin kurbani olmus olur.

ne farkeder ha beyaz ha sarı ha gümüş düşünmüşya sen o na bak erkekler pek anlamaz altın işinden gümüş olanı beyaz altın zannetmiştir almıştır senin bunu bu kadar büyütmene gerek yok insan sevdiğinin aldığı hediyenin değerini ölçermi

arkadaslar olay altin gumus imitasyon olmasi degil.

olay yalan soyluyor olmasi. arkadas da bunun farkina varmis. ustune gidiyor. ben de olsam giderdim cunku ortada bir yalan varsa ben yutmus gibi davranamam.

arkadas, neden bana gumus kolye gonderdi de altin gondermedi demiyor. oyle dese hepimiz kizardik. maddiyatci diye.

ama arkadasa sevgilisi beyaz altin aldigini iddia ediyor. bastan kendisi soyluyor. Erkek arkadasi olayin basinda hic soylemese altin aldim diye, yagmurseli sizce gidip arastirir mi? ya da arastirsa ne cikar? ha imitasyon ha altin. fark olmaz. hediye hediyedir. ama karsidaki yalan soyluyor. bile bile yalan soyluyor.

olay bu.

Son düzenleme:
oyy kıbelem konu sahıbı senın kadar acıklasaydı boyle anlasılmazdı durum bence agzına saglık canım.
evet yalan soyluyorsa tabıkı cok cırkın ama ısın ıcersınde maddıyat soz konusu oldugundan dolayı olay cok farklı algılanıyor, ve bilemem tabiki ama sevgilisi tarafından da böyle algılanabilir. değilse kimse gümüş aldıgını altın dıye karsısındakine yutturmaya kalkmaz bence. anlasılması cok basıt bişi bu yahu, bi kuyumcuya bakar yani. bunu yapan insanın zekasından süphe etmek gerek.
evet daha evvel yalan soylemıs olabilir ama olsa olsa yanlışlıktır bence bu.

Şenizyerimsenibena.s.

Yanlış anlama olabilir.Bazı ürünlerde içi gümüş dışı beyaz altın oluyor.Benimde nişanlım ozaman sevgilimdi doğum günüme almıştı ben yaptırmaya götürdüm kopunca adam yapmak istemedi bunun dışı beyaz altın içi gümüş kaplaması bozulur aldığınız yere götürün dedi.Yani adam kaplama falan dediyse oda öyle sandı belki ?

desinnn zaten sevgılısıne guvenmıyor ve sormus ıste degerını ...:1shok:

desinnn zaten sevgılısıne guvenmıyor ve sormus ıste degerını ...:1shok:

illaki kuyumcuya gitmesine gerek yok ki arkadaslar..

zaten gümüşün içinde 925 yazar altında ise 585 yazar birde marka yazar yani bu eline geldiği gibi de bakabilir. ama bu ikisi de yazmıyorsa imitasyonda olabilir.a.s.

Bir hediye yüzünden ayrılınır mı ? Bu konuda neden yalan söylesin ki size ? Olsa olsa,gönlünden geçeni alamayınca böyle pembe bir yalana başvurmuş olabilir.Belki de kendini size karşı mahcup hissetti.Baksanıza hediyenin değerini sorun etmişsiniz.Yalansa da kocaman pembe bir yalan işte...:1closedeyes:

Bir konuyu açarken detaylı yazmazsanız böyle arap saçına döner ortalık. Arkadaşım madem sevgilin yalan söylüyor bunu sen halledeceksin. Tutup burada capitolde bilmemne mağazısı varmı, bilen varmı diye sormayacaksın.
Sevgilin o kadar güvensizlik uyandırmışki sende tutup aldığı hediyeyi kontrol etmişsin ve buna karşılık sevgilinde ekstre yollamış. Açıkcası böyle bir ilişki nasıl sürer anlamıyorum. Devamlı güvensizlik var ortada. Karşındakide kendini ispatlamaya çalışırcasına ekstre yolluyor.
Sen bırak altını gümüşü, bir an önce ilişkini düzene sok, bana pek sağlam gibi gelmedi.

imzamı atarımm (saygılar efendim)kaydirigubbakcemile5:lepi:Şeniz:içelim:a.s.:enbuyukkk:​

yalan saöylemek aslında kişinin kendisine ve hayatına yaptığı en büyük kötülüktür
yalana asla tahammülüm yoktur ve yalan söyleyen kişiyi anında anlarım

canım sana önerim gooleden veya Capitol'ün sitesinden numarayı al ve ara ve ordaki danışmaya sor "Murano adlı bi kuyumcu varmı" de ...sanırım bu çözüm olur

Murano evet var ama o kuyumcu degil gümüs,cam isleme ve murano tas kolye vs gibi el yapimi üzerine calisiyor. Örnek..925 AYAR MURANO TAŞLI GÜMÜŞ.
Sevgilin evet sana gümüs almis ve murano tasi yada yapimi almis, kendide biliyor gümüs oldugunu.Düsünsene gümüs üzerine senelerdir calisan bir yer,kalkip nasil derki yalnis verdik diye....Ben adres ve telini yaziyorum,cok merak ediyorsaniz arar orada böyle bir magaza varmi dersiniz.

Çarşı Mağazaları / Capitol
Adres: Capitol Alışveriş Merkezi içi, Tophanelioğlu Cad. Altunizade
Tel: 0216 651 20 54

Evet canim haklisin. konu ssahibi arkadas aciklama yapmadan pat diye dalmis ortaya. kim cekmis 100 YTL kimden cekmis, 3 cumle ile girmis. bastan aciklamasi lazimdi sakin sakin. yanlis dusunulmesi normal.

Konu sahibi olayı parça bölük anlatmasaydı bu karışıklık yaşanmazdı.
Ama arkadaş sağolsun sadece tek cevap almak istemiş derdini paylaşmak istememiş, siz onu bunu boşverin böyle bir mağaza varmı yokmu onu söyleyin demiş.
Ayrıca beyaz altınla gümüş nasıl olurda ayırt edilemez şaşıyorum, eline aldığında kalitesini gösterir altın. O kadar şüpheliysen git bit kuyumcuya göster arkadaşım bu kadar zormu.
Şunuda belirteyim sevgilim bana hava atmak içn gümüş alıpta, altın aldım derse o ilişkiyi gözden geçiririm kim ne derse desin.

Son düzenleme:
böyle bir yanlışlık olamaz
basbayaa gümüş alıp altın diye yutturmuş
ne buyuk sacmalık
gümüş olsa ne altın olsa ne teneke olsa ne?
onemli olan düşünmesiyken o ali cengiz oyunlarına başvurmuş
bu adamdan sana hayır gelmez
böyle bi olaydan sonra nası bakıcaksınız ki yüzyüze...
benim işim olmaz doğrusu

Belki de alacak parası yoktu ve mahcup olmamak için böyle bir şey söyledi, açıkçası benim sevgilim böyle bir şey yapsa ve farkına varsam hiç açığa çıkarmam ama tabi ki bunu sürekli devam ettirirse o zaman kandırmaya ve karşındakini aptal yerine koymaya girer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…