- Konu Sahibi Yaxgxmurseli
-
oyy kıbelem konu sahıbı senın kadar acıklasaydı boyle anlasılmazdı durum bence agzına saglık canım.
evet yalan soyluyorsa tabıkı cok cırkın ama ısın ıcersınde maddıyat soz konusu oldugundan dolayı olay cok farklı algılanıyor, ve bilemem tabiki ama sevgilisi tarafından da böyle algılanabilir. değilse kimse gümüş aldıgını altın dıye karsısındakine yutturmaya kalkmaz bence. anlasılması cok basıt bişi bu yahu, bi kuyumcuya bakar yani. bunu yapan insanın zekasından süphe etmek gerek.
evet daha evvel yalan soylemıs olabilir ama olsa olsa yanlışlıktır bence bu.
iyi de glsh85 şimdi böyle bi olay başına gelse kişi gerçekten beyaz altın diye almış olsa sende bu hediyeyi sana alanı arayıp "bak dolandırılmışız sana beyaz altın diye gümüş vermişler" desen, hediyeyi alan kişi direk olarak BANA GÜVENMİYOR VE O YÜZDEN GİDİP KONTROL ETTİRMİŞ demez mi?
desinnn zaten sevgılısıne guvenmıyor ve sormus ıste degerını ...:1shok:
Bir konuyu açarken detaylı yazmazsanız böyle arap saçına döner ortalık. Arkadaşım madem sevgilin yalan söylüyor bunu sen halledeceksin. Tutup burada capitolde bilmemne mağazısı varmı, bilen varmı diye sormayacaksın.
Sevgilin o kadar güvensizlik uyandırmışki sende tutup aldığı hediyeyi kontrol etmişsin ve buna karşılık sevgilinde ekstre yollamış. Açıkcası böyle bir ilişki nasıl sürer anlamıyorum. Devamlı güvensizlik var ortada. Karşındakide kendini ispatlamaya çalışırcasına ekstre yolluyor.
Sen bırak altını gümüşü, bir an önce ilişkini düzene sok, bana pek sağlam gibi gelmedi.
oyy kıbelem konu sahıbı senın kadar acıklasaydı boyle anlasılmazdı durum bence agzına saglık canım.
evet yalan soyluyorsa tabıkı cok cırkın ama ısın ıcersınde maddıyat soz konusu oldugundan dolayı olay cok farklı algılanıyor, ve bilemem tabiki ama sevgilisi tarafından da böyle algılanabilir. değilse kimse gümüş aldıgını altın dıye karsısındakine yutturmaya kalkmaz bence. anlasılması cok basıt bişi bu yahu, bi kuyumcuya bakar yani. bunu yapan insanın zekasından süphe etmek gerek.
evet daha evvel yalan soylemıs olabilir ama olsa olsa yanlışlıktır bence bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?