yalan mı gerçek mi :((

ne sacma iş yaa sen sevgılım yalan soledı dıye uzulcegıne ılk ınsanın aklına sevgılım dolandırıldı dıye gelır valla ılgınççç

iyi de glsh85 şimdi böyle bi olay başına gelse kişi gerçekten beyaz altın diye almış olsa sende bu hediyeyi sana alanı arayıp "bak dolandırılmışız sana beyaz altın diye gümüş vermişler" desen, hediyeyi alan kişi direk olarak BANA GÜVENMİYOR VE O YÜZDEN GİDİP KONTROL ETTİRMİŞ demez mi?

canım evet altın gümüş almış benım için öenmlı değil.bizim sevgimiz birbirimize verdiğimiz değer önemlı.
daha öncede yalan söyledi demişsin,güvenmıyorsan devam etme arkadaşım.her olayda acaba yalan mı diye düşünüp sağlığını yitireceğine herkes yoluna....
ist.da yaşamadığım için bilemıyorum var mı kuyumcu bu konuda bişey söyleyemeyeceğim arkadaşımm

hmmm google amcaya danistim ama Capitol'de Murano diye restaurantdan tut taaaa kurutemizlemeye kadar hersey var ..
bence güvenmelisin eger isin icinde yalan varsa zaten er yada gec ortaya cikar canim .. şakkıdı

valla goruntu olarak beyaz altında gumusu ayırt edebılen var mı? nasıl baktın da olmadıgını farkettım dıyorsun? goturup kontrol ettırmıssın bılmıyorum bana enteresan geldı

gümüşün içinde 925 yazar altında ise yüzüklerde 585 yazar ve birde markasının damgası bulunur. içinde bir marka yazılıdır. şimdi evdeki gümüş ve beyaz altın yüzüğüme baktım öyle:)a.s.

Son düzenleme:
hmmm google amcaya danistim ama Capitol'de Murano diye restaurantdan tut taaaa kurutemizlemeye kadar hersey var ..
bence güvenmelisin eger isin icinde yalan varsa zaten er yada gec ortaya cikar canim .. şakkıdı

link verir misin arkadaşım

Murano var mı yok mu bilemeyeceğim ama murano marka takılar altın değil daha çok taşlı imitasyon takılar zaten.. Birçok satış sitesinde de bu tür ürünler satılıyor..

bu yalan bile olsa önemli bi konu diil gibi geldi bana. aldığı hediyenin kaliteli görünmesini istemiş olabilir yersiz bi tutum ama öyle yapmak istemiştir belki yani yalan söylüyor bile olsa minik yalanlar bunlar bence çok üzerinde durmayın yalan olsa bile affedilir bişiy bence :)

canım capitol ün sitesinden tel al ara, böyle bir mağazanız var mı bir arkadaşım dolandırılmış olabilir falan de.. bilgi verirler sana.
bir de şöyle bir şey var, bildiğim kadarıyla takılarda kullanılan murano taşı var. belki bi karışıklık olmuştur.

Son düzenleme:
Bazi takilar vardir arkadasin dedigi gibi markadir beyaz altin gibi degerlidir pahalidir ama satarken bir ise yaramaz belki bolye birseydir..
Bunu gecelim sevgilinin SEvgililer gununde sana bu hediyeyi yollamasina tessekur et hic hatirlamayanlarr var..Internetten satin aldi ise pahali olduugu icin beyaz altin oldugunu dusunmus olabilir..

gümüşün içinde 925 yazar altında ise yüzüklerde 585 yazar ve birde markasının damgası bulunur. içinde bir marka yazılıdır. şimdi evdeki gümüş ve beyaz altın yüzüğüme baktım öyle:)a.s.

aa sagol canım sımdı benımkılere baktım ben de :):jeyyar:

Kredi kartından para çekilmiş diyorsun, senin kartın mı yoksa CADIARZU
Bir de 100 Liraya nasıl bi altın olabilir ki zaten..
Sana takı yerine bir gül, bir kazak da alabilirdi, yalana girmiş olması affedilmez.
Daha önce de yalanları vardı diyosun, senin paranı yemeye çalışmıyor değil mi?
Küçük şeyler için bile yalan söyleyen bir insan.. Kafa yormaya değmez.
Yol ver gitsin (bence)

pes yaniiii yaaa. benim sevgilim bana hediye alıcak bende gidip değerine baktırcam yada anlayan birine sorucam sence bu nekadar eder diyee?? ee kazak aldığında ayakkabı aldığındada soruyormusun güzelim bunların değerini?? PEKİ BİŞİ SORUCAM ARKADAŞIMMM ERKEK ARKADAŞININ DEĞERİ NEKADAR GÖZÜNDE SENİN İÇİN??

Kredi kartından para çekilmiş diyorsun, senin kartın mı yoksa CADIARZU
Bir de 100 Liraya nasıl bi altın olabilir ki zaten..
Sana takı yerine bir gül, bir kazak da alabilirdi, yalana girmiş olması affedilmez.
Daha önce de yalanları vardı diyosun, senin paranı yemeye çalışmıyor değil mi?
Küçük şeyler için bile yalan söyleyen bir insan.. Kafa yormaya değmez.
Yol ver gitsin (bence)

Yok canım ya kendini kanıtlamaya çalışıyor da

hesap ekstresini gönderdi.Ordan gördüm.

Öyle para yeme gibi şeyleri yok da küçük yalanı çok

artık söylemiyorum falan demişti

Yoksa gene mi söyledi diye gerildim biraz.

bu minik bi yalan evet kötü bişiy ama ilişki bitirmek için yersiz gibi geldi gerçi daha önceki söylediği yalanların boyutunu bilmediğim için pekte bişiy diemiyorum ama yinede alttan almanızı öneririm:) belkide gerçekten altın sanmıştır erkekler çok anlamayabiliyor

pes yaniiii yaaa. benim sevgilim bana hediye alıcak bende gidip değerine baktırcam yada anlayan birine sorucam sence bu nekadar eder diyee?? ee kazak aldığında ayakkabı aldığındada soruyormusun güzelim bunların değerini?? PEKİ BİŞİ SORUCAM ARKADAŞIMMM ERKEK ARKADAŞININ DEĞERİ NEKADAR GÖZÜNDE SENİN İÇİN??

Lütfen yorumlarımı okuyun.

Sırf öylesine yorum yazmayın

Ya ben yalandan nefret ediyorum.Küçük de olsa söylemeye gerek yok ki

Çünkü böyle bi beklentim olmadı.

canım acaba onu istemeden komplexe sokmuş olabilir misin?

yani arkadsıma sevgilisi şunu almış yada ben şunu almak istiyordum gibi konuşmalar farkında olmadan böyle sonuçlanmış olabilir.
diğer yalanlarıda maddi duruma mı dayanıyordu. mesela arabam var der. yoktur. yada yine bu benzeri şeyler gibi.

yola gelmeyeceğine inanıyorsan yolunu çizmelisin.

fakar beyaz altın olmadığı ortaya çıkabiliceğini düşünmüştür heralde o kadar da amotör bir yalancı düşünemiyorum.CADIARZU

Belinaycigim, ortadaki problem takinin maliyeti vs degil. Daha onceden yalan soylemis ve yalan soylemeye de devam ediyor olmasi. sinek kucuktur mide bulandirir. Daha once boyle yalanlari olmussa guven sarsilmissa ben de gidip baktiririm, sonra aptal aptal ovunmesin sana altin aldim diye.

Eminim yagmurseli hediyeyi aldiginda cok sevinmistir. sevgilisi dusunceli biri oldugu icin. ama karsidaki altin oldugunu arkadasa soylemis. yani oncelikle hediyeye deger bicme isini karsi taraf baslatmis. kiz da suphelendi ise goturup gosterir tabi ortada kucuk de olsa bir yalan meselesi var. ayrica yalanin kucugu buyugu olmaz. yalana baslayan hic birakmaz. hastalik cunku.

erkek arkadasinin degerini sormussun da eger erkek arkadasi degerini boyle ucuz numaralarla yukseltmeye calisiyorsa degerinden suphe etmek lazim.

Son düzenleme:
Back
X