anamm aslı kk - kk olalı bu kadar yarışma görmedi :))
bencede uzun güzel olur kuyruklu olunca üstüne basan çok olur ama sende dahil nişanlığım kuyrukluydu hep üstüne basıldı ben bastım nişanlım oynayanlar zor oluyo biraz gelinlikte kuyruk istemiyorum
Benim nişan kıyafetimde kuyruklu umarım sorun yaşamameyvahedigeldismile
abiye de mesela koltuk altı oyumu derin olmalı daha rahat oluyor
evet cnm katılıyorum nişanlığın koltuk altı derindi ama oturduğum yaptı yapıcağını
çok kötü olmuştur eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
evet cnm öyle oldu birazcık allahtan nişanım gündüz olmuştuda geceye kadar üsümde deildi
evet cm senin nişanın ne zaman 3 gün sonra sözün var galiba heyecan durumu nasılhımm anladımmmm
geçmiş gün neyseki düğünde daha çok dikkat edersin kaydirigubbakcemile5
evet cm senin nişanın ne zaman 3 gün sonra sözün var galiba heyecan durumu nasıl
benim isteme söz birarada oldu bikaçgün öncesinde heyecan vardı o gün hiçbişey yoktu çok rahattım aksine şaşırmıştım kendimenişan günüm daha belli değil ama çok var
evet canım 3 gün sonra sözüm var ama heycan yok kaydirigubbakcemile3
benim isteme söz birarada oldu bikaçgün öncesinde heyecan vardı o gün hiçbişey yoktu çok rahattım aksine şaşırmıştım kendime
eeehh benim isteme oldu ama hiç heycan yoktu geçen hafta
şimdi de sözüm var 3 gün sonra yine yok bi heycan bakalım son günü olureyvahedigeldismile
kıyafet olarak ne giyiceksin ben kumaş etek ve krem rengi saten gömlek giymiştim
anladım cnm eminimçok güzel olucaksın resimlerini merakla bekliyorum
ordan takip ederim cnm resim eklediğini duyduğum zamaninşallah canım bakalımm
benim kendime ait bi topiciğim var resimleri sadece oraya eklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen-135.html
tamam canım benim =)
seninde düğününe az kalmış ben kendimi düşünemiyprım bile bi sürü gelinlik modeli var aklımda [/QUOTE
evet cnm az kaldı ben bakmadım daha netten araştımıorum orda gördüğümü diktiremem üzerimde görmeden bakmaya gittiğimizde karar veririm kolay beğenen biriyim zorlanmam seçerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?