Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..:: Z E N N E G E L I N L I K ::... elbetteki canım benim bakarsın.
ayyy bende zenne moda evı dıye arayıp duruyorm kaydirigubbakcemile3 saol canımm olumunekankayizsmile
sus çaktırma ben öyle söyledim :bbo:Şeniz
Ayar oldum yaaa.Bir kız var nişanlımla aynı binada oturuyo uzaktan akrabalar çocukluktan beri bir aradalar kız nişanlıma aşık ne yapıyorum ediyorum eve gelmelerini engelleyemiyorum az önce kıyameti kopardım bitirdim işte bitti rahatlasınlar bu ne ya
:roflol: :roflol: :roflol:
canım yaa cok guzel modeller war gelınlık olrk ama 2-3 tane war nısanlık modelı
onlarıda ben beyenmedım
gıdıp bakmak lazım dhaa yakından
Yok kayınvalidem bilmiyor bilse varya öldürür görümcemi.Üf biz ilk tanıştığımız günden beri anlaşamıyoruz büyük görümcem ile. Diğer 2 si küçük ya onlar bayılıyorlar bana.Çok seviyorlar.Ama bu öyle değil bir garip çok havalı çok itici.Nişanlım kaç kere dersini verdi kaç kere kavga etti dövüyodu ben zor durdurdum kayınvalidem Rahim ve Meme kanseri o yüzden bişey söyleyemiyoruz ona herşey çok güzelmiş gibi gösteriyoruz ne olcak sonumuz bilmiyorum.Ya nişanlım bugüne kadar her konuda haklı da olsam haksızda olsam hep yanımdaydı hepte yanımdadır ama yetti yani.Kız derin dekolteli kıyafetler giyinip nişanlıma çay getiriyodu pazar günü bende çelme taktım yere kapaklandı pardon bilerek oldu dedim sesini çıkartmadı nişanlımada anlatmadım şimdi duymuş olayı arayıp bağrıo görümcem
amiin canım yabende çok kılım bide milletin içinde birbirimize iyi davranmak zorunda kalıyoruz ya canımdan can çıkıyo gibi hissediyorum resmen çin işkencesi geliyo canım 10 dk ya kadar burda olur
Kızlar çok teşekkür ederim geldi konuştuk hallettik.Bana bir daha bitti deme bu çok ağır bir kelime ben sende bitmeden bitti deme dedi.4 ay kalmış ömür boyu birlikte olmaya ufak bir olayda bitti diyeceksen aramızda güvensizlik varsa evlenmeyelim dedi ama sayenizde çok sakin davrandım beni yatıştırdınız kırıcak kızdırıcak kelimelerden sakındım sürekli aşkımlı bitanemli konuştum özür diledim bitti dediğim için.Görümcemi aradı bir sürü bağırdı görümcem özür diledi benden.O kızıda bidaha bizim evde görürsem ikinizide gebertirim dedi hallettik çok şükür şimdi gitti.Özlemişim opuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim sorunuma çözüm olduğunuz için hihoyyyt
Süpersiniz ya şuan iyiysem konuşmam iyi geçtiyse sizin sayenizde :)
Evet kıskananlar çatlasın bende artık o kadar önemsemicem o pisliği.Tınlamicam görsemde görmezden gelicem.
Süpersiniz ya şuan iyiysem konuşmam iyi geçtiyse sizin sayenizde :)
Evet kıskananlar çatlasın bende artık o kadar önemsemicem o pisliği.Tınlamicam görsemde görmezden gelicem.