Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 Evet hayatım annem menapoza girmeden önce son bi tane doğuriyim dedi kaydirigubbakcemile3
İyidir aslımcm senden naber
Yaa sorma çocuk bana anne diyo kaydirigubbakcemile3 dışarda her gören sizin mi diyo ( bu genelde erkekler oluyooo bende evet benim diyorum ) kaydirigubbakcemile3 çok yaramazdı ya 3 ay boyunca hiç gece uykusu görmedim düşün kaydirigubbakcemile3
Aynen canım ya keşke cuma olsaydı zaten işe gelmeyi sevmiyorum hiçBide zaman geçmiyo
kaydirigubbakcemile3
İkizmisinizzz ayhhhh allah ım yalvarırım banada kısmet et :Saruboceq:
Ama ne bizde nede nişanlım tarafında hiç ikiz doğurmuş yokBende sabahliyim yataktan kalkınca çok üşüyorum kıyafetlerimi giynirken diyorum hastayım diyim gitmiyim.Bide iş yeri tanıdık yakaydirigubbakcemile3
Evet evet şimdi 2 daha doğurur 4 olursunuz bak büyük olunca bakması sana kalır kaydirigubbakcemile3 Erkek canım 15 yaşında da bi tane kız varannemede torunun mu diyorlar halbuki kadın daha 41 yaşında onun o kadar kçük oğlu olucağını düşünemiyolar herhalde kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 3 kardeşiz canım annem 17 yaşındayken hamile kalmış 18 ine yakın ben doğmuşum89 luyum 21 oluyorum herhal kaydirigubbakcemile3
Yok canım yaa demediler kaydirigubbakcemile3 Ay inş. çeker yaaaa ben çok severim çocukları kız kardeşime pek bakamadım ama lise dönemimde bütün sorumluluğu bana aittiAllah ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bayanssulusmile
günaydın kızlar, nasılsınız?
benim kafam rahat artık. Ama nişanlılığımın tadına varamadım daha. Babaannemin hastalığı üstüne bir de anneannem hastalandı, ikisi de bizde. Hasta ziyareti için gelen giden bitmiyor, ev sürekli dolu. Allahtan halam bir haftadır bizde kalıyor. Bir de hava buzz gibii