slm kızlar bende geçen perşembe nişanlandım allah herkese nasip etsinn harika bi duyguu düğünümde 14 şubatta :)
kızlar isim lıstesı yapıyorum ayakkabıma yazmak ıcın
bırıınız bana yardımcı olabılır mı
yalnı nıcklerı yazsam olmaz mı ya
cok olunca arkadasım karısmasın:bbo:neyse nıckle olmaz
bırınız bana yazın özel msjla lısteyı ben ayakkabıma yazcam düğün gunu
Bebekkler napionuzzzzzzzzz ?j Geriyi okumadım şimdi, okuyacağım ama.
Eregli işler bi yandan elbette :umursamaz::umursamaz:
ama diğer yandan da canım ne giyicem napıcam söz stresi sardı daha var mafoldumben
Gelinlik altınalmaz: lmaz: ben beğenmedim çizme gibisengözlerimebaksanab
speedy stres yapma inan nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile benim söz-nişan bir arada 11 temmuz da oldu bak 5 buçuk ay geçmiş bile.Senin ne zaman olacaktı söz dü değil mi sadece?
hayırlısı olsun canım ereglimin de dediği gibi elbisene karar ve ikramlarınızı kararlaştırın annenle hepsi o,ama çok çok güzel bir heyecan emin ol.Rabbim düğün heyecanını da yaşamayı nasip etsin tatlım
Adacımm tatlışım hepiniz iyisiniz uğurun ayakkabılarına isim muhabbeti var hala ısrarla diyorum bu kız palette giyse bu sitenin bekarları sığmaz:roflol:
Evin nasılll oldu
Hhh kayınvalide tarif istemişti bi ara veririm dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Utanmasam milföy hamurunu bile ben yoğurdum dicektim
Ben mesaj attım çaktırmadan birinin yerine yaz diye:d Yazar inş. Yazmazsa döveriz delikafadulden
Bi ara fotolarıda çek bebeğim güzel evinin.
Bu arada benimki bi ev beğendi ama ben hiç beğenmedim sanırım orayı alacaklar :sinifsinif:
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende 28 haziranda nişanladım düğünüde nisanda düşnüyoruz.
kesin tarih almadık ama 18 nisanda düşünüyoruz canım.allah tamamına erdirsin seninkinide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?