- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sözüm olmadı, hatta istemediler bile :dance: İsteme ve nişan birarada olacak, nasıl olacak hiç bilmiyorum :)
Benim gibi olucak bizimde öyle isteme ile söz aynı anda olucak
ben Nişanı salonda düşünüyorum bide tabi daha da önemlisi nişanlı uzun süre kalmak istemiyorum ondan önce söz falan diye uzattıkhihoyyyt
ne güzel , şimdiden Allah tamamına erdirsin diyeyim ben :)
Bizim Nişan evde olacak, yakın akrabalar olur herhalde sadece. Ama nişanlılık süremiz kısa olmaz diye tahmin ediyorum maddi durumlardan dolayı.
esraa ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın,kızlar nerelerdeler ki acep
geldım:jeyyar:
gelınlığımı aldım bındallı gıymekten vazgectım cok süper gelınlık gıbı bı nışanlık buldum onu gıycem okadar harıkakı yaa :asigim:
son 2 günüm kaldı yaa ınanamıyorum askımı kavuşcamm:asigim:
Tatlımmm Allah Razı olsun önerilerin için falan. Parası olan kendini bişey sanıyor malesef hani kayınpederin bize verdiği para vardıya bitanem üstünü biz tamamlayacaktık işte vazgeçmiş saolsun lütfetti bize ev için tek kuruş ödetmeyeceğinden olsa gerek fikrimi kale almaması ay çok sinir oldum adacım hadi kayınvalideyi anladıkta onların gelinlerinin, kayınvalidenin annesigilin ne işi var orada kaç aile bakmaya gitmişler benden önce ayrıca ben evi hiç görmeden önce imzalamışlar sözleşmeyi. Başlayacağım keyiflerinide nişanlım üzülmesin diye tepki gösteremiyorum.ereglim sen de benim gibi sessiz gelinsin yani ahhh kuzum benim kıyamam,yapma bebeğim öncelik senin isteklerin olsun vallahi de kıymet bilmiyorlar billahi de.Ya sen benim blogda yazdıklarımı okumadın mı kayınvalidemin hareketlerini vs.Parayı teslim etmeden,herşey kesinleşmeden konuş lütfen.Hem ne demek kayınpederin evi karısına vs. gösteriyor.Sen necisin o zaman onu bir söylesinler.Kusura bakma bizimkilere o kadar doluyum ki bu tarz şeylerden artık sessiz kalamıyorum.O evde sen yaşayacaksın bunu düşünüp ona göre davranmalılar.Daha iyi fiyat edermiş pehhh,belki senin istediğin 4+1 evi siz hiç satmak istemeyeceksiniz.Orayı çok seveceksin belki kızını o evden gelin çıkaracaksın oğlunu askere yollayacaksın.Ya damat ailesi gelinin fikrini neden önemsemez ki.
Papatyacım sağ ol kuşummmm. Tatlım evler aşağı yukarı aynı fiyatta ikiside. Biri resmen rüya gibi bir daire tamda hayallerimdeki gibi. Diğer evi tek isteme nedenleri muhiti. Nişanlım beğenmediğimi biliyor aslında babasına karşı bişey diyemiyor para babasından çıkıyor diye. Babasıyla arasını açmak istemediğim için düşüncelerimi bu kadar açıklığıyla bilmiyor tabiiıyi akşamlar kıslar..
Ereğli canım sevgilin bu ev işine ne diyor..Bütçe bellidir eğer aynı para ise senin beğendiğin yer olması gerekmezmiydi????Kayınpederinin diğer evi isteme nedeni nedr acep?:uhm:
yağmır ereglı msjlarınızı aldım canlarım
yazdımm