adacım çok zor ya . arkadaşımın kayınvalidesi de ne gerek var oturma odasına demiş. damadın bekarlığından çekyatı vardı. arkadaşıma bi tane de sen alırsın olur biter demiş.
ada ii o kadar borcun altından kalkıyosunuz maşallah. biz de beyaz eşyaları ödüyoruz nişanlımla yarı yarıya. mobilyaları da hepsini alıp ikiye bölmeyi düşünüyoruz. yarısını nişanlım yarısını babam verecek. eşimin ailesinde yok yardım zaten babası vefat etmiş. annesinin de ne geliri var ki. beklemiyorum o yüzden bişey.
borçsuz eşyaları alıcaz ama düğün ve takıya borç olabilir bizim de.nişana almadık ama kredi falan. açıkçası çok da aşırı masraf yapmadık.birikenlerle oldu bitti. bi de bizim yollara çok para gidiyor. hep uçak paraları valla. bi de o masrafımız var
Emcimm sağ ol canım.
Annemlerin boş evi var oraya geçeriz kapı dışarı edilirsek :1ninca: Şu tapuyu inş kredi bitince oğlunun üzerine verirde birde bu muhabbetler olmaz inş.
Evin fotolarıda var canım düzeltilmesi gereken çok yer var ama hemen düzeltemeyizKalebodurlar iğrenç mesela.
Daha kayınpederimin sponsorluğu bitmedi daha 10 adana, hasır set bide saat falan gibi takılar alacak o zaman biliyorum yapacağımı :1closedeyes: hihoyyyt
canim zor olmaz mi hadi sen biliyorsun kayinpeder yok kadininda elinde yok o yuzden birsey beklemiyorsun ama bizimki oyle degil elinde olmasa diyecegim yok ondan yapamiyor.Ama cimri baska birsey degil be gulum,bir kayinpeder arayip ta gelinine maasina zam var mi diye soruyorsa artik dustugu durumu siz dusunun.Allah goruyor,rabbim benim yanimda olacak her zaman buna inaniyorum
maşallah kız zengin oldun bi hasır set zaten 6-7 milyar bi de burmalarrrr ohooo
Canım inşş. Durumu müsait bir insan evladının böyle yapması ne tuhaf yaYa aynen adacım olanakları uygun değildir birşey yapamazlar eyvallah hiç bir lafım yok ama diğer şekil üzüyor olsa gerek canım ya İnş hepsi geçer.
Em o yol masrafları ne çok tutuyor bilmezmiyim. :bbo:
Anladım canım sende biizm gibi olucaksın işte.
biz söz,nişan falan diye ayırdık eeee alyans kıyafet falan belli mişutarafagitti
saol hejarcım. amin.
2011 yazı yaparız düğünü diyo.
ilkkez dün gece öğrendim bu düşüncelerini.2012 kalma ihtimalide vardı.
işi yok sonuçta nişanlımın.
seneye salonu tutarız dolmadan diyo :kedi:
günaydın heerkese
hayır speedy daha belli değil. İşte ocakta alışverişe çıkacağız hep beraber. Herşey o zaman alınacakmış. O kadar şey o güne nasıl sığacak bilmiyorum. Karışıklık olmasın diye ben önceden çıkıp bakacağım, nereden ne alalım diye. Çünkü çook kararsızım , o gün insanları bıktırabilirm bu yüzden:bbo:
günaydın canım,nişan alışverişinden mi bahsediyorsun?
eğer öyleyse sen alacaklarını ayarla bir gün öncesinden falan
ertesi gün alışverişe çıkınca işine çok yarayacak emin ol
hem öyle olunca zamandanda tasarruf edersiniz
biz 1 günde halletmiştik bütün işlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?