inşallah canım valla hep böyle gider :Saruboceq:çok şükür iyiler cnm en başından beri kendi kızları gibi görüyolar nereye gitseler davet ediyolar kendilerinden sayıyolar artık annemlerle tanıştırmaya tekirdağa yazlık var oraya götürdüm onlarla gittim onlarla geri döndüm onların kızı gibi:kedi:
bence magic kafaya selam vermeden önce bismillah çek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyYakın zamanda Nişanlanacak ve Nişanlanmış kızlar, nörüyonuz kaydirigubbakcemile3
Magic kafa kız sana selam verem derken internet bi gitti yeni geldi :bbo:
hg cnm iyiyiz sen nasılsın kandilin mubarek olsunkızlar ben geldimmm iyi akşamlar hepinize napıosun yıvrılarım bakem
şakkıdı
kızlar ben geldimmm iyi akşamlar hepinize napıosun yıvrılarım bakem
şakkıdı
inşallah canım valla hep böyle gider :Saruboceq:
bence magic kafaya selam vermeden önce bismillah çek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nan bende bi sorun war yaa hep bende gidio net, senin net bana gıcıkkaydirigubbakcemile3 buarada çilek surat baksana doğru yazmış magic die yazmış busefer :roflol:
:mymeka: :mymeka: Ben bilerek macig diyom tamam mıııı :sinifsinif: :kedi:
:1no2: :kedi:benime ilçede olcak arı kafam ya, ilçede öle pek kuaförlü janjanlı biyer değil. yani warda öle pek kaliteli olduğunu sanmıorum nişnlımda öle dio burdakiler pek kuaföre gitmez oyüzden pek güwenmiorum bende dio. olmazsa kemere yada finikeye gitcem ben yaa napimm:gitme:
macig necmimii:mymeka:klava:
inşallah canım valla hep böyle gider :Saruboceq:
bence magic kafaya selam vermeden önce bismillah çek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hg cnm iyiyiz sen nasılsın kandilin mubarek olsun
hoşgeldinn bebiikk... nabersin bakalım??
hoşbulduk cnm.iim valla nolsun.sözlüm ve ailemle kanlıcada yoğurt yedik sülemesi ayp.şimdi geldim eve.kaydirigubbakcemile3
siz napıosunuz bakem haber taber varmı ?:jeyyar:
hoşbulduk cilek cimmmm
akşam söz yüüzüklerimi koydum gördünüzmü kıııı
ortalarda yoktunuz hiç biriniz :1closedeyes:
hoşgeldin zeynommm
l:
çok şükür iyiler cnm en başından beri kendi kızları gibi görüyolar nereye gitseler davet ediyolar kendilerinden sayıyolar artık annemlerle tanıştırmaya tekirdağa yazlık var oraya götürdüm onlarla gittim onlarla geri döndüm onların kızı gibi:kedi:
:gitme: :gitme: Benim düğünüm ilçede olacak ve bir tane kuaför varmış :gitme: :gitme: ben hiç gitmedim bilmemde şans yani kazaya kurban gitmezsem iyidir.:sinifsinif:
:
:1no2::1no2: tamam aplaa kaydirigubbakcemile3türkçeyi düzgün yaz nan:mymeka:
dilom ayrıca bu ender ne kadar mantıklı düşünüyo yaaa kaydirigubbakcemile3
ayrıca 41 kişilik arkadaş listemde dilo yani arı kafayla magic kafa online. herkes duaya gitmiş bize bak :roflol::roflol:
aa kanlıca yoğurdu bizde çok istiyoruzda nasip olmadı hiç. bi gitmediğimiz orası kaldıda sırnaşık şey
nasıl canım yoğurdun tadı benneyaptımki
valla biz kanlıcaya çok yakın oturdugumuz için yıllardır yediğimiz yoğurt ama tadı süper tabikide
tavsiye ederim deniz kenarında manzara falan hoş bi ortam oluyo.heleki geceleri süper opuyorumnanaktan
görmedim galiba canım ben :sm_confused:
zahmet olmazsa tekrar koyar mısın?
hem herkes burada ya görürler
işte buda söz yüzüklerim canlarım
Bence bekarlar topiğine gidelim kaydirigubbakcemile malum mapus damı soğuk oluyo yerimseniben
aaa evet bebikim yaa hatırladım şimdi sabah görmüştüm sanırım.
tektaşına bayıldım yaa
güle güle tak canım yüzüklerini
bendede bi elti wardı amanın Allah düşmanımın başına wermesinkaydirigubbakcemile3 ama artık dili geçmiş zamanda kaldı:roflol: ewlenince çocuklarıma mişli geçmiş zamanla anlatcam kendisini:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?