E
EU3
Ziyaretçi
nie canım ayrıldılar mı?
valla hiç bişey benimki gibi olamaz nişanlımla tanıştıkları ilk gün hakkımda ileri geri konuşmaya başlamış ve en önemlisi biz hiç tanışmadık :):)
yani beni ne kadar tanıyorda hakkımda konuşuyor bu düşünürüyor insanı tabiii
sonra da ayyy ben çok safım öyle bişey demek istemedim yanlış anladınıza çevirdi işi.
üstelik ne yapsam onu yapıyor
ayy benimkini yazdın sandım birankaydirigubbakcemile3 benimkide benimle tanıştı 2 saat biarada kaldık ayy sen çok tatlısın çok güzelsin çok içtensin sanki seni yıllardır tanıorum die döktürdü, ben samsuna dönüncede nişanlımın daysına yengesine Allah ayhana sabır wersin o kızla bir ömür geçmez demişkaydirigubbakcemile3 nişanımda gldiler buraya, alışweriş yapılıo sanki o niaşnlanıo bi alışweriş yapma olayına girdi anltamam, bana bişeler alındıkça triplere girdi. nişan günü kalktım kuaföre gitcem bırakmıo beni kapıda yok gidemezsin biz senle bana bolero almya gitcez benim koltuk altımı alcan diekaydirigubbakcemile3 şok oldum yaa kafanmı ii dedim 4saat sonra nişanım war hem nişanlanan benim sen değil,yok yine bırakmıo en son nişanlım geldi buna bi kükrediii kadın kendine geldikaydirigubbakcemile3 ewet cnm boşanıolar, artık kocasıda dayanamadıkaydirigubbakcemile3