amin cnm eltide aynı binada oturuyo abiye tarzı bişey istiyorum ama bilmiyorum yinede abiye herzaman giyilmiyo bikere giyilip kenara konuyo o yüzden fikrim değişebilir abiye veya takım elbise olabilir sen giymiştin cnm
eltiyle aynı binada oturmak mııı kafamçokkarıştı
çok şükür iyiler cnm en başından beri kendi kızları gibi görüyolar nereye gitseler davet ediyolar kendilerinden sayıyolar artık annemlerle tanıştırmaya tekirdağa yazlık var oraya götürdüm onlarla gittim onlarla geri döndüm onların kızı gibi:kedi:he ya allah sabır versin kafamçokkarıştı
nasıl insanlar esracım ? eltin falan?
cnm ben abiye giymiştim.. ya bence takım falan giyme, sonuçta nişanda sözde çok önemligünler günlük takım tarzı kıyfaetler hafif kaçar, hem merak etme ewlenince bol bol düğün olur akrabalrın oralarda giyersin. hem giyemesende saklarsın hatıra niyetine..amin cnm eltide aynı binada oturuyo abiye tarzı bişey istiyorum ama bilmiyorum yinede abiye herzaman giyilmiyo bikere giyilip kenara konuyo o yüzden fikrim değişebilir abiye veya takım elbise olabilir sen giymiştin cnm
hoşgeldin zeynommmkızlarr ben geldimm
nan bende bi sorun war yaa hep bende gidio net, senin net bana gıcıkkaydirigubbakcemile3 buarada çilek surat baksana doğru yazmış magic die yazmış busefer :roflol:Yakın zamanda Nişanlanacak ve Nişanlanmış kızlar, nörüyonuz kaydirigubbakcemile3
Magic kafa kız sana selam verem derken internet bi gitti yeni geldi :bbo:
:gitme: :gitme: Benim düğünüm ilçede olacak ve bir tane kuaför varmış :gitme: :gitme: ben hiç gitmedim bilmemde şans yani kazaya kurban gitmezsem iyidir.:sinifsinif:ewet cnm yaa süperrrrzemuszemus bide ben şuana kadar hiç demedim şu model olsun bu model olsun die, giderim sadece otururum koltuğa we o yapar saçımı.. şuana kadar hiçte pişman etmedi ne saçta ne makyajdayüzümü çok ii tanıo ne yakışır ne yakışmaz çok ii bilio, çok güwenirim seçimlerine..
ben antalydaki düğünü takıorum kafaya, hiç bildiğim bi kuaför yok, palyaçoya benzetmesinlerde laelaelaelaelae
hg dilommm nasılsın bakim
,
nan bende bi sorun war yaa hep bende gidio net, senin net bana gıcıkkaydirigubbakcemile3 buarada çilek surat baksana doğru yazmış magic die yazmış busefer :roflol:
benime ilçede olcak arı kafam ya, ilçede öle pek kuaförlü janjanlı biyer değil. yani warda öle pek kaliteli olduğunu sanmıorum nişnlımda öle dio burdakiler pek kuaföre gitmez oyüzden pek güwenmiorum bende dio. olmazsa kemere yada finikeye gitcem ben yaa napimm:gitme:
:gitme: :gitme: Benim düğünüm ilçede olacak ve bir tane kuaför varmış :gitme: :gitme: ben hiç gitmedim bilmemde şans yani kazaya kurban gitmezsem iyidir.:sinifsinif:
:mymeka: :mymeka: Ben bilerek macig diyom tamam mıııı :sinifsinif: :kedi:
Ayy evdeki netim aylardır sorunluda iş yerindeki ilk defa sorun oldu :gitme: sende değil bende sorun var :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?