esraa sana güwenebilirmiiyimmm hımmmmkaydirigubbakcemile3kıslar bi mahsuru yoksa msn adreslerini yazabilirmisiniz özele msndende konuşuruz
yok canım onun nacar saati vardı metal bende telefon ettim spor alayım mı die olur dedi kayışlı bir saat aldık.
biz kuyumculara sorduk saatlere dünya para söyledi 400 den başlıyordu annemde demişti hatta bu kadar paraya bileklik alalım ister kullansın ister kullanmasın saklarsınız die sonra saatçiye gittik daha uygun bişey aldık.
benim abime altın kolye takmışlardı evlenirken:):) nikah bitti hemen çıkardı attı alın şunu die.:)
bizde de öyle şeyler takılmaz erkeğe kıza takılır düğünde işte set ya da bilezik
açık alacaım canım belkide yanı açık önü arkası kapalı olanlardan alrıım bilemiyorum hangisi güzel olursa bakalımgracem ayakkabını nasıl alcaksın? kapalı açık??
para takılır yada tam altın gibi şeyler takılır öyle kolye filan mümkün değil takmaz zaten bende hiç sevmem:umursamaz:yok canım onun nacar saati vardı metal bende telefon ettim spor alayım mı die olur dedi kayışlı bir saat aldık.
biz kuyumculara sorduk saatlere dünya para söyledi 400 den başlıyordu annemde demişti hatta bu kadar paraya bileklik alalım ister kullansın ister kullanmasın saklarsınız die sonra saatçiye gittik daha uygun bişey aldık.
benim abime altın kolye takmışlardı evlenirken:):) nikah bitti hemen çıkardı attı alın şunu die.:)
bizde de öyle şeyler takılmaz erkeğe kıza takılır düğünde işte set ya da bilezik
aaaaaaaaaa şebnem gelmişşşş tazennnn nişanlıı fotoooooooooo istiyoruzzzz..alkisalkisalkismerhaba kızlar bende nişanlı bir kızım artık
graceful az kaldı canım bak :)
zaman geçiyor
iznim bitti ancak gelebildim kızlar
işlerimin yoğunluğundan yazamadım bile
en kısa zamanda fotolarımı eklicem
merhaba kızlar bende nişanlı bir kızım artık
graceful az kaldı canım bak :)
zaman geçiyor
iznim bitti ancak gelebildim kızlar
işlerimin yoğunluğundan yazamadım bile
en kısa zamanda fotolarımı eklicem
aşkolsun tüstümesraa sana güwenebilirmiiyimmm hımmmmkaydirigubbakcemile3
offffffff bende yapacağım daha yaa neler var hazırda neler alınacak çileğim?selam kızlar off sıra geldi erkek bohçasına
şebnem canım tebrik ederim.
fotolarını bekliyoruz tatlım.
gracem saat güzelmiş güle güle kullansın enişte
bizde momentus aldık cnm, 280 euro wermiştik geçen sene iştekafamçokkarıştı kimiler altın alıoda biz altın almadık deynce aa olurmu hiç falan diolar. ama nişanlım hayatta kullnmaz öle atın saat falan napalımmm dimi yaakaydirigubbakcemile2
tabi giyilir cnm yaa çokta güzel olur bence.. ya ben altın kolya falan takn erkekleri çok itici buluorum yaa nuri alço gibi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?