Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gracem bende öyle rüyalar görüyodum hep. kendini sakin tutmaya çalış.
emcim elbise mükemmel bayıldım
pirinç pilavı :)))))))
kızlar koyduğum resmi silebilir miyim
senin ki ne iş yapıyor cicim?
senin ki ne iş yapıyor cicim?
sibel abla düğün yakın mı sizin ?
Gracem pek yakın değil tatlım...2010 yılı mayıs gibi düşünüyoruz...her iki taraf ta rahat rahat hazırlansın di mi?hihoyyytsenin ne zaman olacak?
sağol grace cim hallettim.sen öğretmen misin grace.çilek sen hemşiresin galiba.çalışıomusunuz şu anda
perşembe provaya gidiyorum foto çekeceğim umarım unutmazsam bene çok merak ediyorum son halini görmedim.. kabarık giymem demiştim ama bakalım baya kabarık ooluyor ama çok beğendim napim hayal edince içimde kalmasın istedim.. provaya giderken mkayjımı filanda saçımı filanda yapıcam bakalım nasıl saç modeli gidecek filan onu konuşucam çiçek mi takayım saçıma yoksa taşlı toka gibi şeylerden mi bilemiyorum hepsi perşembe günü belli olcak :kedi::kedi:
Çileğimde hemşire değilde hemşehri kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktansağol grace cim hallettim.sen öğretmen misin grace.çilek sen hemşiresin galiba.çalışıomusunuz şu anda
Evet calışıyorum canım nöbetteyim ben suan mafoldumbenay pardon dilomm yazıcağıma çilek yazdım saat geç oldu ya