Yaklaşık 1 yıldır bu konuyu yazmayayım dedim ama olmuyor.

Eşinize sizin değil onların anormal olduğunu söyleyin bence. Gerekirse çift terapisine gidin, terapist de size hak verir.

Neden katlanıyorsunuz ki. Alın çocuklarınızı gidin evlerine. Size hizmet etsinler. Siz de rahat rahat oturun sohbet edin. Onlar geleceği zaman aradıklarında toplanın çıkın evden ay canım iyi ki aradınız biz de size geliyorduk diyin. Madem samimisiniz yok diyecek değiller. Çok fazla dayanamazlar zaten. Bir iki yok hık mık derseler ay siz bizi istemiyor musunuz diye alınıp bi daha konuşmayın oldu bitti. Suçlu da siz değilsiniz.

Sizin yerinize koydum kendimi... Çok zor, çok uzun süre dayanmışsınız. Daha fazla içinize atar ya da bahanelere sığınırsanız sonu çok büyük bir kavga olur o kişilerle. O yüzden artık açık açık konuşmaktan göreceğiniz bir zarar kalmamış görünüyor. Önerim, bu konuşmayı nezaketen kendi evinizde yapmayın (her şeye rağmen nazik bir insan olduğunuz belli. kendi nazik karakterinizden ödün vermeden çözebilirsiniz inanın.). En ideal yer onların evi olur. Konuya kararlı biçimde girin. "Arkadaşlar, samimiyetinize güvenerek sizinle bir konuyu çok açık konuşacağım" gibi. Ve bundan sonra onların davranışlarının SİZİN ÜZERİNİZDEKİ ETKİSİNİ anlatın. Mümkünse suçlayıcı olmadan. Yani onların davranışları bir başka kişide aynı etkiyi yaratmayabilir. Kaldı ki eşinizde bile yaratmıyor. Eşinizin tercihine de saygı duyup bunun eşinizle ortak hisleriniz değil SİZİN hisleriniz olduğunu söyleyin. Elbette sizin yüzünüzden kavga ettik, 1 yıldır içime attım vs. demeyeceksinizdir. Rahat bir arkadaşlık ilişkisinin sizi ne kadar strese soktuğunu, bunun yaşamınızı malesef olumsuz etkilediğini, yorgun hissettiğinizi ve bazen kimseyle görüşmek istemediğinizi söyleyin gitsin. Elbette bunu da süper bir olgunlukla karşılamayabilirler ama siz olgunluğunuzu koruyun. Sonuçta onlar sizin ne hissettiğinizi ilk defa öğrenecekler. Çok akıl verir gibi olduysa kusura bakmayın. Deneyimlediğim ve üzerine okuyup düşündüğüm bir konu. Kolaylıklar dilerim. Sevgiyle.

Çok zor bir durum
Ben olsam hep onlara çat kapı giderdim ama söylemeden gidin.
Geçiyorduk uğradık deyin
Bir de çocuk yapsınlar senin çocuk olmuyor mu de öv çocukla hayat çok güzel vs de bak çocuk olunca evden çıkabiliyor mu
Böylelerinin çocuğu olunca sana der ki
Biz müsait değiliz çocuk uyuyor bugün gelmeyin der sana böyle olur aynen
Sen ona şöyle de diyebilirsin
Ciddi yüz ifadesi ve kesin vurgulu konuşarak ama üstten ‘’ Sende çocuk olmadığı için anlayamazsın , ama ben hayatımı çocuğuma göre planlamak zorundayım, Öyle gecelere sabahlara kadar oturamam’’ deyin eşi de duysun söylerken insan olan anlar.

Elmaemma iki yıllık konuyu arkadss hortlatmis bende içim şişe şişe okudum. Son durum hakkknda bir bildirim yapar misiniz? O arkadaslariniz pandemi sebebiyle umarim iyice karantiya girmis birde cocuk yapmis olsunlar çok amin.

Madem tamamen irtibatı kesemiyorsun sende ev müsait değil çocuk ateşli kusuyor misafirim var gibi bahanelerle kabul etme. Goruseceginiz zamanda biz gelelim deyin belki kız bikarda mesaj atmaz bidaha

Eski konu hortlamis. Okurken de icim sisti. Ben olsam tasinirdim o da ayri mesele. Acaba sorun cozuldu mu merak ettim.

Corona var sokağa çıkma yasağı var mevzusuna girmiyorum!!! Girmek laazim ama girmiyorum.Aslaaa evime almazdım bir daha. Madem eşiniz arkadaşını seviyor ama onlar yüzsüz siz de yüzsüz olun hep bı bahane uydurun ertesi gün siz gidin onlara. Ya da madem yuzsuzler laf sökün valla biz sizin gibi sabaha kadar oturamiyoruz çocuk erkenden kalkıyor diye. Onların hatasını niye eşinize evliliğinize odetiyorsunuz? En kotu silin hayatınızdan. Eşinize de başlarım böyle arkadaşa deyin

Koronayı öngörememişler yıl 2019

Size geleyim mi diyen insanlardan tiksiniyorum artık. Ben istesem çağırırım zaten. Bir de kendileri hiç çağırmaz hatta sen gidecek olsan müsait olmazlar. Ama çıkıp gelmeye bayılırlar. Hatta yatıya kalırlar. Özellikle bu pandemi döneminde kimse kimseye kendini zorla davet ettirmesin ya.

inanılmaz insanlar gercekten. esin çok istiyorsa dışarda görüşsün. siz görüşmeyin bence. ne demek siz kavga ediyorsunuz bunlar da pesinizden geliyor. pes.

ben evimde agirlayacagim ama onlar zahmet edip beni cagiemayacaklar. yiyip içip gidecekler. asla gorusmem. esiniz madem dinlemiyor sizi alttan alta fitne sokun. bak bizde yiyip yiyip kendileri bir gidim harcamıyor vs diye. boyle arkadaşın size faydası yok. en azından çocukları olsa cocuklar takılıyor dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…